Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellness og halvpension i det centrale Tyskland

 • Miniferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Willingen
6 Anmeldelser
kr. 1.940,- -42%
Pris fra kr. 1.139,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkæl jer selv med 4, 6 eller 8 dages velvære på det 4-stjernede Wellnesshotel Bürgerstuben i hjertet af tyske Sauerland inkl. halvpension, adgang til wellnessområde og rabat på spa-behandlinger

Frisk bjergluft, dybe søer, eventyrlige skove og tid til at holde i hånd og bare være til — det og meget mere venter jer på en ferie i det smukke, tyske Sauerland. Her er velvære for krop og sjæl i højsædet, når I tilbringer 4, 6 eller 8 afslappende dage på det landlige 4-stjernede Wellnesshotel Bürgerstuben blandt bjerge og postkortsmuk natur. Hotellet byder jer varmt velkommen med fri adgang til wellnessområde, hvor I kan slænge jer i den indendørs swimmingpool, boblebadet eller saunaen. Tilmed får I halvpension oveni hatten, så det er bare om at pakke bilen og suse sydpå mod Sauerland. God tur!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller familieværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn) på Wellnesshotel Bürgerstuben****
 • Halvpension (morgenmad og 3-retters middag eller aftenbuffet)
 • Velkomstdrink
 • Adgang til wellnessområde med swimmingpool, sauna og boblebad
 • 15 € til spa- og skønhedsbehandlinger på hotellet
 • Gratis parkering
Willingen i Sauerland

Landsbyen Willingen tiltrækker rejsende fra nær og fjern med sin charmerende beliggenhed i det smukke bjergområde Sauerland. Her ligger den billedskønne natur lige udenfor døren, og området beriger jeres ferie med et væld af muligheder for udendørs aktiviteter. Hver en årstid har sin charme, og de store løvskove og fantastiske bjergtoppe kan udforskes på alle tider af året. Snør vandreskoene og tag på opdagelse langs grønne enge, dybe skove og spejlblanke søer. Tag svævebanen op til Ettelsberg, hvor en smuk udsigt over området venter jer. Om vinteren danner området rammerne for den perfekte skiferie, og om sommeren kan I tage cyklerne med eller klikke skoene på mountainbiken og nyde massevis af unikke naturoplevelser. Sauerland er et sandt slaraffenland for naturelskere!

Wellnesshotel Bürgerstuben

 • Hotel
 • Willingen, Tyskland
hotel

Med et ophold på det 4-stjernede Wellnesshotel Bürgerstuben er der lagt op til velvære og total afslapning i underskønne omgivelser! Hver morgen, når I vågner op på det hyggelige tyske bjerghotel, bliver I forkælet med morgenmadsbuffet i hotellets charmerende restaurant, og om aftenen bliver der serveret både lokale og internationale retter. Hotellet er beliggende i naturskønne Sauerland, og efter en lang dag i naturen kan I bearbejde de mange indtryk i hotellets wellnessområde. Her har I fri adgang til indendørs swimmingpool, boblebad og sauna, og I kan tilmed købe et udvalg af forskellige spa- og skønhedsbehandlinger.

 • +4
Læs mere
standard double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets hyggelige dobbeltværelser er ca. 20 m² store og udstyret med skrivebord, telefon, TV, minibar og altan samt eget badeværelse med toilet og bruser.

comfort double room

Familieværelse

3 voksne per værelse

Familieværelserne på ca. 24 m² er indrettet i traditionel tysk stil og kan rumme op til 2 voksne og 2 børn. Værelserne er udstyret med skrivebord, telefon, TV, minibar og eget badeværelse med toilet og bruser. Nogle af værelserne har altan.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 € per person per dag
 • Drikkevarer til aftensmaden
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Wellness-Hotel Bürgerstuben. Du indgår derfor direkte aftale med Wellness-Hotel Bürgerstuben. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne + 1 baby (0-2 år)
Familieværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn (0-17 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-10 år: Gratis
Børn i alderen 11-17 år: 50% rabat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr per værelse kan medbringes for 6 € per dyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

250 meter fra hotellet finder I en gratis parkeringsplads

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpensionen omfatter morgenmad og 3-retters middag eller aftenbuffet (ekskl. drikkevarer)

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er beliggende ved byen Willingen i naturskønne og bjergrige Sauerland i det centrale Tyskland. Herfra er der ca. 100 kilometer til Dortmund og ca. 340 kilometer til Hamborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice