Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Miniferie i Papenburg med rundvisning på skibsværft

 • Miniferie
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Papenburg
kr. 709,- -32%
Pris fra kr. 489,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev menneskets største transportmiddel! Tilbring 2 eller 3 dage i Papenburg i det vestlige Tyskland inkl. morgenmad og en rundvisning på det fascinerende skibsværft Meyer Werft Papenburg

Intet mindre end 350.000 besøgende kommer hvert år fra nær og fjern for at besøge det imponerende Meyer Werft. Meyer Werft ved floden Ems er et af de største af sin slags, og skibsværftet kan prale af at have stået for at bygge nogle af de mest monumentale krydstogtskibe. På en guidet rundtur oplever I det gigantiske skibsværft indefra og lærer om historien og traditionen for håndværket. I bor centralt på et moderne hotel, hvor I forkæles med morgenmadsbuffet – så nu er det bare alle mand ombord og afsted til en enorm oplevelse!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-17 år) på Kedi Hotel Papenburg**
 • 1x billet til skibsværftet Meyer Werft med rundvisning
 • Daglig morgenmad
 • Gratis parkering
Meyer Werft

Siden 1795 har Meyer-familien været kaptajn for skibsværftet, og i dag går virksomhedens traditioner hånd i hånd med højteknologisk skibsbyggeri. I blandt de 38 krydstogtskibe, som Meyer Werft har bygget, har flere af dem prominente navne som f.eks. Disney-skibene “Disney Dream” og “Disney Fantasy” samt et af de største krydstogtskibe på verdensplan “Quantum of the Sea”. På jeres rundvisning kommer I helt tæt på det enorme transportmiddel. I ser skibenes modeller og lærer om skibsværftets spektakulære historie – alt imens I føres rundt i et fascinerende produktionslandsskab, der beskæftiger Meyers godt 3000 medarbejdere.

Rundvisningen finder sted i dagligt i højsæsonen mellem april og oktober hver dag kl. 10.30 og 14.30. I lavsæsonen mellem december og marts er der rundvisning hver onsdag, fredag og lørdag kl. 14.30.

Bemærk venligst, at rundvisningen kan ligge på jeres afrejsedag.

Kedi Hotel Papenburg

 • Hotel
 • Papenburg, Tyskland
Property

Kedi Hotel Papenburg ligger under 3 kilometer fra Meyer Werft og byder på en frisk og moderne indretning samt en central beliggenhed kun 10-15 minutters gang fra Papenburgs bymidte og banegård. Hotelrestauranten serverer frisklavede asiatiske retter, mens den stilfulde bar indbyder til klassiske og moderne cocktails. Det er muligt at leje cykler i hotelreceptionen. Glæd jer til et skønt ophold i Papenburg!

 • +7
Læs mere

Dobbeltværelse

På jeres rummelige dobbeltværelse finder I glade farver og behagelige møbler. De elegante værelser har gulv til loft-vinduer og parketgulv i bambus. Alle værelser råder desuden over privat badeværelse med hårtørrer, et skrivebord, et fladskærms-TV og gratis WiFi.

Papenburg

Den hyggelige by Papenburg er kendt for sin skibsfart og sit skibsværft, og den sjoveste introduktion til byen og søfartshistorien får I på det interaktive informationspunkt Papenburg Zeitspeicher kun 10 minutter til fods fra hotellet. Byen byder derudover på charmerende, gamle huse, gode restauranter og en 200 år gammel barokhave. Hvis I er til natur, tag da bilen 15 minutter til naturreservatet og vådområdet Aschendorfer Obermoor, hvor I kan udforske områdets særlige flora og fauna.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Børnebillet til skibsværftet Meyer Werft (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Kedi Hotel Papenburg. Du indgår derfor direkte aftale med Kedi Hotel Papenburg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 12:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltrejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Meyer Werft

Billetterne til Meyer Werft kan afhentes i turistinformationen Papenburg Zeitspeicher, kun 10 minutter på gåben fra hotellet, på følgende adresse:
Papenburg Zeitspeicher
Ölmühlenweg 21
26871 Papenburg
Tyskland

Børn i alderen 0 til 5 år betaler cirka 8 DKK for entré til skibsværftet
Børn i alderen 6 til 17 år betaler cirka 55 DKK for entré til skibsværftet

Rundvisning finder sted mellem december og marts hver onsdag, fredag og lørdag kl. 14.30, og mellem april og oktober hver dag kl. 10.30 og 14.30.

Sted

Kedi Hotel Papenburg ligger i Papenburg cirka 110 km fra Bremen i det vestlige Tyskland. Der er cirka 210 km til Hamborg og under 20 km til Holland.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice