Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sol og strand på Kreta med all-inclusive

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Kamisiana
Pris fra kr. 5.459,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Kreta: Tilbring 7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Chrispy World kun 400 meter fra stranden med all-inclusive, fly fra København og transport mellem lufthavnen og hotellet

Kreta er et sandt ferieparadis med kilometervis af smukke sandstrande, azurblåt hav, et lækkert køkken og en gæstfri lokalbefolkning. Så hvad siger I til at tilbringe 7 eller 10 overnatninger på et flot, 4-stjernet hotel med kun 400 meter til nærmeste strand? Vi smider all-inclusive oveni til jer, så I kun skal tænke på, hvordan I vil tilbringe jeres dage. Vil I udforske øens spændende fortid, besøge de hyggelige kystbyer eller bare læse en god bog ved poolen? Valget er jeres!

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer), stort dobbeltværelse eller familieværelse (maks. 4 personer) på Hotel Chrispy World****
 • All-inclusive
 • Velkomstdrink
 • Fri afbenyttelse af hotellets sauna og boblebad
 • Fly fra København tur-retur (Norwegian)
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Kreta

Kreta, den største ø i Middelhavet, er velsignet med mange forskellige strande – fra stenstrande til fine sandstrande, fra travle turistbefolkede strande til afsides, øde strande. De tilbyder alle udsigt over de smukke bugter, dramatiske klipper og det klare, blå vand, hvor I kan dyppe tæerne. Længere inde i landet kan I lade jer betage af det smukke, bakkede landskab, der prydes af olivenlunde, marker med græssende geder og levn fra det minoiske folk, der levede på øen, og senere satte osmannerne og venetianerne også deres præg. Der er dermed lagt op til en masse spændende natur- og kulturoplevelser på Kreta!

Vil I udforske Chania, som ligger en lille halv times kørsel fra hotellet, så kan I med fordel gå en tur langs havnefronten, hvor I kan se de karakteristiske bygninger og et venetiansk fyrtårn. Byens arkæologiske museum er også et besøg værd – det ligger i et gammelt, venetiansk kloster, og her kan I se udstillinger med minoiske og romerske fund som smykker, keramik og mosaikker. Melder sulten sig, kan I smage på nogle af de lokale lækkerier i de hyggelige, blå og hvide tavernaer.

Hotel Chrispy World

 • Hotel
 • Kamisiana, Grækenland
Chrispy World - Swimming pool Chrispy Hotel

På det 4-stjernede Hotel Chrispy World kan I se frem til et afslappende ophold under Kretas sol. Hotellet ligger kun 400 meter fra den nærmeste strand, og orker I ikke at slæbe håndklædet helt derned, kan I bare slænge jer ved det flotte poolområde i stedet. I kan frit benytte jer af hotellets sauna og boblebad, og trænger I til at røre jer, kan I tage et slag tennis. I nyder morgenmaden i hotellets restaurant, og for de mindste er der børnebassin, legeplads og børneklub. Dobbeltværelserne er indrettet med TV, telefon, aircondition, værdiboks og minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Læs mere
Chrispy World - Standard room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De almindelige dobbeltværelser er ca. 17 m² store, og her finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks (mod betaling) og eget badeværelse med bruser og toiletartikler. Fra værelset har I udsigt til haven, og her er plads til maks. 3 personer.

Chrispy World - Promokamer

Stort dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De store dobbeltværelser er ca. 22 m² og råder over en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks (mod betaling) og eget badeværelse med bruser og toiletartikler. Fra værelset har I udsigt til haven, og her er plads til maks. 2 personer.

Chrispy World - Family room

Familieværelse

4 voksne per værelse

Det ca. 32 m² store familieværelse er indrettet med en dobbeltseng og to enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks (mod betaling) samt eget badeværelse med bruser og toiletartikler. Her er plads til maks. 4 personer.

Vejret på Kreta

Laveste og højeste temperaturer på Kreta:

 • Januar: 8°C - 14°C
 • Februar: 8°C - 15°C
 • Marts: 9°C - 17°C
 • April: 12°C - 20°C
 • Maj: 15°C - 24°C
 • Juni: 19°C - 28°C
 • Juli: 21°C - 30°C
 • August: 21°C - 30°C
 • September: 19°C - 27°C
 • Oktober: 16°C - 23°C
 • November: 13°C - 20°C
 • December: 10°C - 16°C
All-inclusive omfatter

- Morgenbuffet fra kl. 07.00 til 09.30
- Frokostbuffet fra kl. 12.30 til 14.30
- Aftenbuffet fra kl. 18.30 til 21.30
- Snacks fra kl. 10.00 til 18.00
- Is fra kl. 10.00 til 12.00 og fra 16.00 til 18.00
- Alle lokale drikkevarer fra kl. 10.00 til 23.00
- 3 cocktails per person fra kl. 18.00 til 23.00

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer
Stort dobbeltværelse: Maks. 2 personer
Familieværelse: Maks. 4 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Det første barn 0-11 år overnatter gratis på hotellet
Den andet barn 0-11 år betaler ca. 99-215 DKK per nat for hotelopholdet (afhængigt af rejsedato)
Personer fra 12 år betaler ca. 150-339 DKK per nat for hotelopholdet (afhængigt af rejsedato)

Babyseng

I kan låne en gratis babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben fra 1. april 2017 til 31. oktober 2017

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på maks. 1 time i lufthavnen. Køreturen tager ca. 80 minutter hver vej

Sted

Hotellet ligger i den lille by Kolymvari, der ligger ca. 25 minutters kørsel fra Chania. Herfra har I ca. 400 meter til den nærmeste strand.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice