Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Bo ved Tenerifes berømte vulkanstrand

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 3.559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sol og afslapning på Tenerife: 7 eller 14 overnatninger på Gran Hotel Turquesa Playa, der ligger blot 300 meter fra den berømte strand Playa Jardin. Opholdet er inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg og halvpension (mulighed for at opgradere til all-inclusive)

Dybblå bølger, masser af sol, herlige temperaturer året rundt og lækre strande — tag med på en velfortjent ferie til solskinsøen Tenerife! I har 7 eller 14 overnatninger i den skønne badeby Puerto de la Cruz på et 4-stjernet hotel, der ligger nær en af øens mest kendte strande Playa Jardin. Der er dermed lagt op til nogle afslappende dage ved poolen, på stranden og med slentreture i Puerto de la Cruz' charmerende bymidte. Kan I løsrive jer fra strandstolen, har Tenerife også masser af fortryllende landskaber, tropiske skove og charmerende kystbyer, der bare venter på at blive udforsket!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel Turquesa Playa****
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Halvpension (all-inclusive kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport ml. lufthavn og hotel t/r (tid: ca. 90 min og maks. 1 times ventetid) | 259 DKK per person
Puerto de la Cruz på Tenerife

Tenerife er en yndet feriedestination for gæster fra hele verden, og det er ikke uden grund. Øen er et sandt ferieparadis, hvad enten man er til strandferie, spansk økultur eller vandreture i et smukt tropisk landskab. I bor på øens nordside i byen Puerto de la Cruz, der byder på smukke strande, lækre restauranter og sjove aktiviteter. En af øens mest berømte strande, Playa Jardin ligger ikke mere end 300 meter fra hotellet, og her kan I både nyde solstrålerne og de smukt anlagte haver fyldt med tropiske planter og vandfald. I har heller ikke mere end 1 km til den zoologiske have Loro Parque, hvor I kan hilse på de skrattende papegøjer, se delfinerne vise deres bedste tricks og beundre de sjældne blomster i den store orkidépark. Besøg også Puerto de la Cruz' historiske havn, hvor de farverige både vugger i havoverfladen, og hvor I kan købe traditionelle kanariske lækkerier fra de små madboder langs havnepromenaden. Byen er også kendt for sit karneval, der finder sted fra slutningen af februar til starten af marts, og som er et noget af et tilløbsstykke både blandt lokale og turister.

Gran Hotel Turquesa Playa****

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spanien
pool

Gran Hotel Turquesa Playa har en ideel placering blot 300 meter fra den flotte lavastand Playa Jardin og 1 km fra Puerto de la Cruz' livlige centrum. Hotellet har buffetrestauranten "Punta Brava" og baren "Atlantida". I kan slippe jeres indre vandhund fri i en af de to udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er en børnepool, og mod betaling kan I benytte hotellets wellnessområde med sauna, indendørs pool og boblebad. Har I børn med, kan de fornøje sig på legepladsen eller i legerummet, og sammen kan I snuppe et slag minigolf, tennis eller bordtennis.

 • +-4
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne har en dobbeltseng, aircondition, TV, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), altan eller terrasse samt er badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

double room sea view

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne med havudsigt har ligeledes en dobbeltseng, aircondition, TV, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), altan eller terrasse samt er badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler. Fra disse værelser kan I dog nyde den skønne udsigt til havet fra jeres altan eller terrasse.

All-inclusive

Halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer) er inkluderet i jeres ophold. I forbindelse med booking kan I dog opgradere til et ophold med all-inclusive, som omfatter følgende:

 • Morgenbuffet mellem kl. 07.00 og 10.00
 • Frokostbuffet mellem kl. 13.00 og 15.30
 • Aftenbuffet mellem kl. 18.30 og 21.30
 • Snacks mellem kl. 12.00 og 16.00
 • Sandwicher mellem kl. 16.00 og 18.00
 • Drikkevarer ad libitum mellem kl. 11.00 og 23.00: Kaffe, sodavand, øl, vin samt lokale mærker af spiritus som likør, whiskey, vodka, rom, gin, brandy og vermouth.
Vejret på Tenerife

Laveste og højeste temperaturer på Tenerife:

Januar: 12°C - 18°C
Februar: 12°C - 19°C
Marts: 13°C - 20°C
April: 13°C - 20°C
Maj: 14°C - 21°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 21°C - 25°C
August: 19°C - 26°C
September: 18°C - 25°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 15°C - 21°C
December: 13°C - 19°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-9 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 10-14 år: 50% rabat på hotelværelset
En 3. person over 15 år: 30% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi kan benyttes i hotellets fællesområder mod et gebyr på 3 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Gran Hotel Turquesa Playa ligger i kystbyen Puerto de la Cruz i det nordlige Tenerife. Fra hotellet er der 300 meter til stranden Playa Jardin, 1 km fra centrum af Puerto de la Cruz og 85 km til Tenerife Syd Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice