Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Voksenferie under Mallorcas sol

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
Pris fra kr. 7.559,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sommerferie på Mallorca: 7, 9 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede voksenhotel OLA Hotel Vistamar inkl. halvpension, fly fra København, Billund eller Aalborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Tag med kæresten eller vennerne til solrige Mallorca, hvor den står på turkisblåt vand, gyldne sandstrande og lutter afslapning! Her tilbringer I 7, 9 eller 14 overnatninger på et 4-stjernet voksenhotel i den hyggelige fiskerby Portocolom, hvor I forkæles med halvpension og flot swimmingpool. Der er lagt op til nogle skønne dage med lækre tapas, et glas kølig vin ved solnedgang og lyden af bølgernes sagte skvulpen i godt selskab – med andre ord, en forrygende sommerferie!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse eller junior suite (maks. 2 voksne) på OLA Hotel Vistamar****
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad, ekskl. drikkevarer)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Portocolom og Mallorca

I bor i den hyggelige fiskerby Portocolom, som ligger på øens østkyst. Byens naturhavn er en af de eneste af slagsen på øen, og her ligger små fiskerbåde og luksuriøse yachter side om side og vugger i takt. Mallorca er kendt for sine skønne strande og azurblåt vand, og fra Portocolom kan I både slænge jer på stranden, dykke i det klare vand og tage på bådtur. Området omkring Portocolom byder desuden på flere vingårde, hvor I kan prøvesmage de lokale vine. Trænger I til at forbrænde de mange spanske lækkerier, kan I tage på vandretur i naturparken Mondragó, der fortryller med sine stejle klipper, farverige vandfugle og smukke strande.

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances

 • Hotel
 • Cales de Mallorca, Spanien
Ola Hotel Vistamar

På det 4-stjernede Hotel Vistamar by Pierre & Vacances kan I slappe af ved den flotte udendørs pool med tilhørende poolbar eller i hotellets wellnessområde (mod gebyr). Hver dag serveres der i hotelrestauranten spanske og internationale retter til morgen- og aften. Hotellet har både tennisbaner, minigolfbaner og bordtennisborde, hvis I trænger til at røre jer lidt. Samtidig står personalet klar til at hjælpe med anbefalinger af spisesteder og aktiviteter i området, og det er desuden muligt at leje cykler, hvis I vil udforske området på to hjul. Hotellet ligger kun 50 meter fra den charmerende lystbådehavn i Portocolom. Ca. 800 fra hotellet finder I den større strand, Cala Marçal.

 • +3
Læs mere
standard room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet med to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), gratis WiFi, altan eller terrasse samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

junior suite

Junior suite

2 voksne per suite

De flotte junior suiter er stilfuldt indrettet med to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), gratis WiFi, altan eller terrasse med havudsigt samt eget badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og tøfler.

Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:
Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne over 18 år
Junior suite: Min. og maks. 2 voksne over 18 år

Børnerabat

Det er ikke muligt at medbringe børn på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen tager ca. 1½ time

Sted

Det 4-stjernede Hotel Vistamar by Pierre & Vacances ligger kun 50 meter fra byens marina og lystbådehavn. Hotellet ligger ca. 62 km fra Palma de Mallorca Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice