Pris fra
kr 3.599,-
 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Sol og strand på 4* voksenhotel på Mallorca

Solferie 7, 10 eller 14 overnatninger

Allerede booket 14 gange

per person fra kr 3.599,-
baseret på 2 personer

Sommerferie på Mallorca: 7, 9 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede voksenhotel OLA Hotel Vistamar inkl. halvpension, fly fra København, Billund eller Aalborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Tag med kæresten eller vennerne til solrige Mallorca, hvor den står på turkisblåt vand, gyldne sandstrande og lutter afslapning! Her tilbringer I 7, 9 eller 14 overnatninger på et 4-stjernet voksenhotel i den hyggelige fiskerby Portocolom, hvor I forkæles med halvpension og flot swimmingpool. Der er lagt op til nogle skønne dage med lækre tapas, et glas kølig vin ved solnedgang og lyden af bølgernes sagte skvulpen i godt selskab – med andre ord, en forrygende sommerferie!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse eller junior suite (maks. 2 voksne) på OLA Hotel Vistamar****
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad, ekskl. drikkevarer)
 • Fly tur-retur fra København (Norwegian), Billund (Ryanair) eller Aalborg (Norwegian)
 • 10 kg håndbagage
 • Ved afrejse fra København eller Aalborg: 20 kg indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tilvalg
 • Indchecket bagage fra Billund (15 kg)
Portocolom og Mallorca

I bor i den hyggelige fiskerby Portocolom, som ligger på øens østkyst. Byens naturhavn er en af de eneste af slagsen på øen, og her ligger små fiskerbåde og luksuriøse yachter side om side og vugger i takt. Mallorca er kendt for sine skønne strande og azurblå vand, og fra Portocolom kan I både slænge jer på stranden, dykke i det klare vand og tage på bådtur. Området omkring Portocolom byder desuden på flere vingårde, hvor I kan prøvesmage de lokale vine. Trænger I til at forbrænde de mange spanske lækkerier, kan I tage på vandretur i naturparken Mondragó, der fortryller med sine stejle klipper, farverige vandfugle og smukke strande.

OLA Hotel Vistamar
Ola Hotel Vistamar

Trænger I til en afslappende ferie på Mallorca, så er I landet det rigtige sted hos OLA Hotel Vistamar. Dette 4-stjernede hotel er kun for voksne, og her kan I rigtig slappe af ved den flotte udendørs pool med tilhørende poolbar, på tennisbanen eller i hotellets wellnessområde (mod gebyr). Hver dag serveres der spanske og internationale retter til morgen- og aftenbuffeten, og hotellet stiller både sportsbaner, minigolfbaner og bordtennisborde til rådighed, hvis I trænger til at røre jer lidt. Hotellets personale står klar til at hjælpe med anbefalinger af spisesteder og aktiviteter i området, og det er desuden muligt at leje cykler, hvis I vil udforske området på to hjul.

Dobbeltværelse
standard room

Hotellets dobbeltværelser er moderne indrettet med to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), gratis WiFi, altan eller terrasse samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Junior suite
junior suite

De flotte junior suiter er stilfuldt indrettet med to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, telefon, værdiboks (mod gebyr), minibar (mod gebyr), gratis WiFi, altan eller terrasse med havudsigt samt eget badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og tøfler.

Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:
Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Indchecket bagage fra Billund (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Drikkevarer til måltiderne

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne over 18 år
Junior suite: Min. og maks. 2 voksne over 18 år

Børnerabat

Det er ikke muligt at medbringe børn på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

- Lufthavne: Fly fra Billund, Aalborg eller Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca Airport (PMI)
- Inkluderet i prisen fra Aalborg og København med Norwegian: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person, 20 kg indchecket bagage per person
- Inkluderet i prisen fra Billund med Ryanair: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 3 timer
- I flyver med Norwegian fra København eller Aalborg eller med Ryanair fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen tager ca. 1½ time

Sted

Det 4-stjernede OLA Hotel Vistamar ligger kun 50 meter fra byens marina, ca. 5 minutters gang fra centrum og ca. 1 km fra stranden Cala Marcal Beach.

Ola Hotel Vistamar
Hermanos Pinzon 18
07670 Portocolom
Spanien