• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sommer, strand og natur i Halkidiki

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Central Macedonia
17 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.859,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 61 gange

Den græske perle Halkidiki: I tilbringer 7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Mavridis inkl. halvpension, transfer og fly tur-retur fra København

Lyden af bølgeskvulp fra det klare blå vand, idylliske strande, hyggelige kystbyer og spændende natur — alt dette samt masser af græsk stemning venter jer på en ferie til byen Nea Flogita i Halkidiki. I kan lade batterierne op med 7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Mavridis, der ligger i smukke omgivelser lige ned til havet — så pak kufferten og glæd jer til et sommereventyr i Grækenland!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) eller familieværelse (maks. 3 voksne + 1 barn 0-11 år) på Hotel Mavridis***
 • Halvpension
 • Fly tur-retur fra København
 • Håndbagage: 10 kg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Tilvalg
 • Fra København med Ryanair: 15 kg indchecket bagage
Halkidiki, et græsk strandparadis

Halvøen Halkidiki byder både på massevis af strande, turkisblåt hav, skov- og bjerglandskaber og en spændende historie. Halkidikis kyststrækning omfatter 522 kilometer sandstrande, og mange af strandene ligger fint isoleret i læ for store bølger og understrøm. De grønne, skovklædte bjerge strækker sig næsten helt ned til vandet, hvor de støder på små hyggelige landsbyer langs kysten. Området er ideelt til vandreture, hvor I blandt andet kan nyde olivenlundene eller gå på opdagelse i områdets arkæologiske seværdigheder. Byerne i Halkidiki byder også på masser af museer, butikker, markeder, barer og restauranter.

Hotel Mavridis Flogita

 • Hotel
 • Central Macedonia, Grækenland
Hotel strand bar

Hotel Mavridis ligger i strandbyen Nea Flogita lige ned til havet og 2 km sandstrand. I hotellets restaurant kan I nyde morgenmad og aftensmad og prøve traditionelle retter fra Grækenland. Hotellet har også sin egen strandbar, hvor I kan få jer en lille forfriskning, mens I nyder udsigten over havet.

Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse til maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år) er indrettet med privat badeværelse. Derudover har værelset TV, minibar og aircondition.

Familieværelse

Familieværelse

3 voksne per værelse

Dette familieværelse til maks. 3 voksne og 1 barn (0-11 år) er indrettet med privat badeværelse. Derudover har værelset aircondition, minibar og TV.

På opdagelse i Halkidiki-området

 • Halkidiki-halvøen er omgivet af Det Agæiske Hav, og der er derfor gode muligheder for at se nærmere på området fra et af de mange skibe, der sejler ture med turister. En smuk sejltur kunne være langs Athosbjergenes kyst, hvor ortodokse munke har slået sig ned — fra skibet kan I se munkeklostrene springe frem på de frodige bjerge.
 • I kan også besøge Petralona-grotten (ca. 16 km fra jeres hotel), der borer sig dybt ind i Katsika-bjerget i det vestlige Halkidiki. I denne 10.000 kubikmeter store grotte har forskere fundet million år gamle spor af menneskeskabt ild — det er de ældste spor nogensinde. I grotten følger I en halvanden kilometer lang lys-afmærket sti, der med trapper og små broer leder jer gennem det dunkle kalkstenslandskab. Fra grottens loft hænger spidse drypsten som istapper, og dråber af kondensvand løber ned ad tapperne og former grotten langsomt år for år.
Vejret i Grækenland

Laveste og højeste temperaturer i Grækenland:

Januar: 6°C - 13°C
Februar: 6°C - 13°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 14°C - 25°C
Juni: 19°C - 30°C
Juli: 21°C - 32°C
August: 21°C 32°C
September: 18°C - 29°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 14°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage: 15 kg med Ryanair (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Turistskat: ca. 1,50 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)
Familieværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Dobbeltværelse:
-Børn i alderen 0-2 år bor gratis på hotellet
-Børn i alderen 3-11: ca. 90 DKK per nat på hotellet

Familieværelse:
-Børn i alderen 0-2 år bor gratis på hotellet
-En 3. person i alderen 3-11 år betaler ca. mellem 195-295 DKK per nat
-En 4. person i alder 3-11 år bor gratis på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Thessaloniki International Airport (SKG)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm ) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 3 timer
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Mavridis ligger i byen Nea Flogita i Halkidiki-området i Grækenland. Hotellet ligger ca. 45 km fra Thessaloniki International Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice