Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hyggelig miniferie i Maribo

 • Miniferie
 • Maribo
33 Anmeldelser
Pris fra kr. 595,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Snup en pause fra hverdagen i dejlige Maribo på Lolland: 2 eller 3 dage på Hotel Søpark i et værelse med udsigt til den smukke Søndersø inkl. morgenmad, middag på ankomstdagen, kaffe og kage samt 1 velkomstdrink

Tag til Maribo og tilbring 2 eller 3 dage omgivet af Lollands smukke natur. I bor på Hotel Søpark, hvor der er sørget for morgenmad, en middag samt kaffe og kage til at forsøde eftermiddagen med. Udsigten kan I også glæde jer til, for Hotel Søpark ligger i stemningsfyldte omgivelser lige ud til den store Søndersø. Tag en gåtur rundt i Maribo og oplev de charmerende gader, udforsk naturen, snup en sejltur på Maribosøerne eller tag på eventyr i Knuthenborg Safaripark. Hvad end I er til, er Maribo det perfekte sted til en miniferie!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse med søudsigt (maks. 2 voksne, 1 barn 4-12 år og 1 barn 0-3 år) på Hotel Søpark***
 • Morgenmad
 • Middag på ankomstdagen (2 retter/buffet ved 1 overnatning og 3 retter/buffet ved 2 overnatninger)
 • Kaffe og kage om eftermiddagen
 • Velkomstdrink
 • Parkering
Maribo

Centralt på Lolland finder I den gamle klosterby Maribo, som ligger ved en smuk bøgeskov og direkte ned til Maribosøerne. En skøn måde at opdage de smukke søer på er ombord på turbåden Anemonen, hvor I kan opleve naturen og de mange fuglearter på første parket. Der er også rig mulighed for vandring i området, så det er bare med at snøre vandreskoene og udforske naturen på gåben.

På en tur rundt i Maribo kan I ikke undgå at se den majestætiske gamle klosterkirke Maribo Domkirke fra 1400-tallet, og også byens fine hvidkalkede rådhus på bytorvet er værd at lægge vejen forbi. Syd for byens centrum finder I en række ældre kvarterer med hyggelige små gader og stræder, og mange charmerende huse. Der er desuden kort afstand til mange andre sjove oplevelser, som eksempelvis Knuthenborg Safaripark (8 km) og Lalandia (18 km). Er vejret til det, kan I bade ved Hestehoved Strand på Vestlolland, der lokker med Danmarks varmeste badevandstemperaturer og landets andenlængste badebro.

Hotel Søpark, Milling Hotels

 • Hotel
 • Maribo, Danmark
hotel

3-stjernede Hotel Søpark ligger i centrum af Maribo, nær byens togstation, gågade og ikke mindst den skønne natur. Med sin beliggenhed ud til den store Søndersø er rammen sat for en rolig ferie i atmosfærefyldte omgivelser. Hotellet byder på en restaurant, bar og hyggelig pejsestue samt et fitnessrum, gratis WiFi og leje af cykler. Personalet giver jeg også gerne tips til gode vandreruter i området.

 • +4
Læs mere
room with lake view

Dobbeltværelse med søudsigt

2 voksne per værelse

Hotel Søpark råder over 109 lyse værelser. I bor på et af dobbeltværelserne på 20 m², som har udsigt til Søndersø, TV, gratis WiFi, skrivebord og eget badeværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
 • Drikkevarer til middagen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Søpark, Milling Hotels. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Søpark, Milling Hotels. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse med søudsigt: Maks. 2 voksne, 1 barn 4-12 år og 1 barn 0-3 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis (overnatter i forældrenes seng)
Børn i alderen 4-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

I kan selv medbringe en babyseng eller I kan leje en på hotellet for 150 DKK. Kontakt venligst hotellet efter booking, hvis I ønsker at leje en babyseng

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg på 300 DKK ved 1 overnatning og 500 DKK ved 2 overnatninger

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser (uden søudsigt) egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Gratis parkering foran hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Vær opmærksom på at i juni, juli og august bliver middagen serveret i form af buffet

Sted

Hotel Søpark ligger ud til Søndersø i Maribos centrum, blot 400 meter fra Maribo Station. I bil har I ca. 150 km fra København og 330 km fra Århus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice