Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet afslapning ved Gardasøen

 • Solferie
 • Torbole
kr. 1.659,- -27%
Pris fra kr. 1.219,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med på ferie ved Gardasøens nordlige bred i 4, 6 eller 8 dage. Her bor I på det 4-stjernede hotel Club Hotel La Vela og bliver forkælet med daglig halvpension

En tur til Gardasøen er altid en god ide. Med sit smukke azurblå vand, majestætiske bjerge og charmende landsbyer tiltrækker området utallige feriehungrende gæster hvert år. Lad årets sommerferie gå til Torbole ved Gardasøens nordlige søbred. Her kan I gå igennem byens hyggelige og karakteristiske røde gader, mens i indånder citron- og oliventræernes friske duft, som spredes over byen. På hotellet får I halvpension, så til frokost kan I begive jer ned til den gamle havn og smage på det lokale køkken, mens I nyder udsigten til de fortøjede lystbåde. Har I mod på at kaste jer ud i vandsportens kunst, er Torbole helt perfekt! Hvad end I er nybegyndere eller mere rutinerede, vil I have de bedste rammer for både windsurfing, sejllads eller hvad der ellers falder I jeres smag. Så kast badetøjet og solcremen i kufferten og drag mod Gardasøen!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse eller lejlighed på Club Hotel La Vela****
 • Daglig halvpension (morgenmad og middag)
 • Drikkevarer under middagen (vand, sodavand, husets vin eller 1 øl)
 • Miniklub for børn 4 til 12 år (fra 1. juli og 1. september, undtagen lørdag)
 • Fri parkering (afhængig af tilgængelighed)
Oplev charmerende Torbole

Ved Gardasøens nordlige bred ligger den smukke landsby Torbole. Mennesker fra hele Europa har strømmet hertil siden det 15. århundrede, enten for at holde ferie eller for at holde en pause på et par dage, før turen går videre til det sydlige Italien. Hvorfor netop Torbole er en populær destination, er der flere årsager til. Den mest åbenlyse grund må siges at være det smukke landskab, som omkranser byen, med den azurblå sø og de imponerende bjerge. Selve landsbyen har en helt unik charme, og de karakteristiske røde huse står i smuk kontrast til den omkringliggende natur. Derudover er Torbole et af det bedste steder ved Gardasøen, hvis man ønsker at slå sin indre vandhund løs. Det er det rene paradis hvad vandsport angår, og her har I mulighed for både at prøve dine færdigheder af i windsurfing, sejllads eller hvad der ellers skulle falde i din smag.

Her er også utallige muligheder for dagsudflugter. Romeo og Julies by Verona ligger knap 1 times kørsel fra Torbole, og det samme gælder Mount Baldo. Her kan I enten trække i vandreskoene eller hoppe på cyklen og nyde de imponerende udsigter, mens I begiver jer igennem stierne. Én ting er sikkert; I vil ikke kede jer ved Gardasøen!

Club Hotel La Vela****

 • Hotel
 • Torbole, Italien
Hotel

Jeres hotel er beliggende ved Gardasøens nordbred, omkring 100 meter fra Torbole centrum. Det hyggelige hotel byder på både værelser og lejligheder til hele familien. Club Hotel La Vela råder over en reception, restaurant på to etager, en bar, en terrasse og en swimmingpool, soppebassin og legeområde for børn. Mod betaling har I også mulighed for at få undervisning i windsurfing, sejllads, tennis og ridning.

 • +-2
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset kan rumme 2 voksne, og er indrettet i en hyggelig og enkel stil. Værelset indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, satellit-TV, pengeskab, minibar og aircondition. De fleste af disse værelser har også altan. Badeværelset indeholder et brusebad, hårtørrer og toilet.

feet

Lejlighed

4 voksne per værelse

Lejlighederne kan rumme 4 voksne i alt. De har det samme udstyr som dobbeltværelserne med den undtagelse, at der er en sovesofa og et separat soveværelse med dobbeltseng.

pillow

3-personersværelse

2 voksne per værelse

3-personersværelset kan rumme i alt 2 voksne og 1 barn. Værelset kommer med satellit-TV, pengeskab, minibar og aircondition. De fleste af disse værelser har også balkon. Badeværelset indeholder et brusebad, hårtørrer og toilet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turist skat på 1,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
3-personersværelse: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn (0-17 år)
Lejlighed: Min. og maks. 4 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Gratis
Børn i alderen 13-17 år: 50% rabat

Barneseng

En barneseng kan bestilles gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Sted

Club Hotel La Vela er beliggende i byen Torbole på Gardasøens nordlige bred. Nærmeste lufthavne er Verona Villafranca Airport og Venice Marco Polo Airport, som ligger henholdsvis 80 og 200 km herfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice