Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sommerferie i græske Halkidiki med all-inclusive

 • Solferie
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.009,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på sommerferie i Halkidiki i Grækenland: 7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Sonia Village med all-inclusive, fly fra København og transport mellem lufthavnen og hotellet

I kan godt begynde at glæde jer til sommerferien allerede, for der venter jer hele 7, 10 eller 14 overnatninger med all-inclusive på den græske halvø Halkidiki! I bor lige ned til vandet, og de sværeste valg bliver, om I skal tilbringe dagen ved stranden eller poolen. I har også god tid til at udforske de smukke omgivelser, der byder på dybe skove, billedskønne bugter, hyggelige landsbyer og spændende bjergruter. Så sæt kryds i kalenderen og pak badetøjet og solcremen, for de græske sandstrande ligger bare og venter på jer!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i almindeligt dobbeltværelse (maks. 3 personer) eller superior dobbeltværelse (maks. 3 personer og 1 barn 0-11 år) på Hotel Sonia Village****
 • All-inclusive
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair)
 • 10 kg håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (ca. 70 minutter hver vej)
Halkidiki

Glem Kreta og Cycladerne, for på halvøen Halkidi venter der græsk gæstfrihed, betagende natur, livlige badebyer og mere end 550 km smuk og rå kystlinje! Her finder I utallige strande og bugter med en unik stemning, og I kan både opleve populære badestrande med fint, hvidt sand og øde stenstrande, som I har (næsten) for jer selv. På hvert et hjørne kan I købe græske specialiteter som olivenolie, feta og honning, og I har rig mulighed for selv at smage på delikatesserne på jeres hotel eller en typisk, græsk taverna.

Halkidiki prydes af flotte bjerge, charmerende fiskerbyer og historiske klostre, og duften af fyrretræer, saltvand og muld bæres på de milde middelhavsbriser. Her er masser at opleve, når I trænger til at røre jer, og vi kan anbefale et besøg til fiskerbyen Nea Potida, hvor I kan se ruinerne fra en historisk borg samt en marmorstatue af Aristoteles, der blev født i nærheden. I kan også tage på udflugt til de 700.000 år gamle Petralova-grotter, hvor de ældste levn fra Grækenlands første indbyggere er fundet!

Hotel Sonia Village

 • Hotel
 • Mexico City, Mexico
Hotel Sonia Village uitzicht

Det store Hotel Sonia Village ligger mellem tangerne Sithonia og Kassandra, og her har I det ideelle udgangspunkt for en skøn daseferie ved Det Ægæiske Hav. Hotellet har et flot poolområde med børnebassin, poolbar og liggestole, og I skal kun på en kort gåtur for at nå den nærmeste sandstrand. Dagens hovedmåltider serveres i hotellets restaurant, og nogle aftener underholdes I med græsk livemusik og traditionel dans! For de aktive er der sportsbaner hvor I kan spille basketball og volleyball, og der er en legeplads samt børneklub for de mindste. Hotellets personale hjælper jer også gerne med at planlægge udflugter til områdets seværdigheder.

 • +-2
Læs mere
Hotel Sonia Village standaardkamer

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De hyggelige dobbeltværelser er lyst indrettet i varme farver, og her har I en dobbeltseng, aircondition, TV, minibar og egen altan. Der er desuden privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset har plads til maks. 3 personer.

Hotel Sonia Village - superiorkamer

Superior dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De rummelige og lyse superior dobbeltværelser er ca. 25 m² store og er elegant indrettet med en dobbeltseng, sovesofa, fladskærms-TV, aircondition, minibar og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har desuden egen altan med udsigt over bugten. Her er plads til maks. 3 personer og 1 barn 0-11 år.

All-inclusive

 • Morgenbuffet fra kl. 07.00 til 10.00
 • Frokostbuffet fra kl. 13.30 til 14.30
 • Eftermiddagskage og is fra kl. 15.00 til 17.00
 • Aftenbuffet fra kl. 18.30 til 21.00
 • Drikkevarer ad libitum fra kl. 11.00 til 22.30: sodavand, juice, kaffe, te, vand, samt lokale alkoholiske drikkevarer og spiritus (såsom øl, vin, ouzo, whisky, vodka og likører)
 • Drikkevarer ved poolen serveres fra kl. 10.00 til 18.00
Vejret i Grækenland

Laveste og højeste temperaturer i Grækenland:

Januar: 6°C - 13°C
Februar: 6°C - 13°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 14°C - 25°C
Juni: 19°C - 30°C
Juli: 21°C - 32°C
August: 21°C 32°C
September: 18°C - 29°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 14°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Almindeligt dobbeltværelse: Maks. 3 personer
Superior dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn 0-11 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-11 år overnatter gratis på hotellet
Personer fra 12 år får 30% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis internet tilgængeligt på hotelværelset via internetkabel
I kan tilgå hotellets WiFi mod et gebyr på 5 € per værelse per dag, som betales på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Thessaloniki Airport (SKG)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 3 timer og 55 minutter
- I flyver med Ryanair (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på maks. 1 time. Turen tager ca. 70 minutter hver vej

Sted

Hotellet ligger kun 20 meter fra stranden og ca. 800 meter fra Gerakinis bymidte. Der er ca. 70 km til lufthavnen herfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice