• Med indkvartering

4* Forkælelse ved den Nordtyske kyst

Miniferie 2 overnatninger Graal-Müritz

kr. 1.649,- -51%
per person fra kr. 819,-
baseret på 2 personer

Nyd 3 dage i smukke omgivelser ved den nordtyske kyst. I bor på det 4-stjernede IFA Graal-Müritz Hotel inkl. morgenmad, 1x middag og wellness

Riv et par dage ud af kalenderen og nyd lyden af bølger der ruller ind over de hvide sandtrande, gå ture i de omkringliggende skove og slap af på hotellet med lækker mad og wellness. I bor 3 dage på det 4-stjernede IFA Graal-Müritz Hotel lige ned til vandet — og her er der rig mulighed for at lade batterierne op. Så pak kufferten og glæd jer til lidt forkælelse i det nordtyske!

Inklusive
 • 2 overnatninger i enkeltværelse eller dobbeltværelse på IFA Hotel Graal Müritz****
 • Morgenmad
 • 1x 4-retters middag eller buffet per person den første aften
 • 1x velkomstdrink per person
 • Live musik lørdag aften
 • Daglig vand-aerobics
 • Daglig adgang til swimmingpool, sauna og fitness-rum
 • Badekåbe og håndklæder til brug under opholdet
 • Transport mellem Graal-Müritz togstation og hotellet (ved forespørgsel)
Oplevelser omkring Graal-Müritz

Graal-Müritz er en af ​​de smukkeste kystbyer i Mecklenburg-Vorpommern og strækker sig fem kilometer langs Østersøen — her er der masser af muligheder for at nyde den skønne natur og hinanden. Hotellet ligger lige ned til stranden og i nærheden finder i byens mole, som rækker 350 m ud i Østersøen. I byen kan I besøge Lukaskirken og det 32 meter høje vandtårn, og i den østlige del af byen ligger naturreservatet Ribnitzer Großes Moor, hvor I kan gå langs de smukke naturstier. I kan også besøge den 4,5 hektar store Rhododendronpark, der med sine 2500 stauder er den største af sin slags i Tyskland.
Graal-Müritz ligger både tæt ved halvøen Fischland-Darß-Zingst og heden Rostock Heide, og hvis I har lyst til en smuttur til en lidt større by, kan I også besøge hansestaden Rostock, der ligger omkring 30 km fra hotellet.

IFA Hotel Graal Müritz

(9 anmeldelser)
Hotel Graal-Müritz, Tyskland
IFA Graal-Müritz Hotel

På det 4-stjernede IFA Graal-Müritz Hotel kan I slappe af i dejlige omgivelser. I hotellets restaurant serveres jeres morgenmad, og den første aften kan I nyde en middag, som køkkenchefen vælger, fra buffeten eller en 4-retters menu. Den hyggelige pejsebar serverer et bredt udvalg af drikkevarer og tilbyder lørdagsunderholdning. Hotellets wellness-område har en stor swimmingpool, 3 saunaer og et fitness-rum.

Læs mere
Værelse

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Dette enkeltværelse er indrettet med TV, radio, værdiboks og minibar. Værelset har privat badeværelse med hårtørrer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette rummelige dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset TV, radio, minibar og værdiboks.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner IFA Graal-Müritz Hotel. Du indgår derfor direkte aftale med IFA Graal-Müritz Hotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 6 € per dag

Internet

Der er gratis internet på hotellet

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Transport

Der er mulighed for gratis transport mellem togstationen i Graal-Müritz og hotellet. Kontakt venligst hotellet inden ankomst for at arrangere dette

Sted

Hotellet ligger ud til Østersøens kyst, omgivet af smukke skove. Hotellet tilbyder gratis transport til og fra Graal-Müritz banegård (ved forespørgsel). Hotellet ligger ca. 300 km fra den dansk-tyske grænse.