Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Mobilehome ved Gardasøen

 • Solferie
 • San Felice del Benaco
7 Anmeldelser
kr. 1.360,- -34%
Pris fra kr. 899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På familieferie ved Gardasøens bred: 6 eller 8 dage i eget mobilehome til 4 eller 6 personer på Camping Village La Gardiola inkl. aircondition og el, gas og vand. I betaler kun for 2 personer, resten kommer gratis med!

Tag hele familien med på en skøn ferie til Gardasøen! I har jeres helt eget mobilehome til 4 eller 6 personer, og I bor lige ud til søen – bedre bliver det vist ikke! I kan vælge mellem 6 eller 8 dage, og med den ideelle beliggenhed på søens sydvestbred har I god mulighed for at bade i søen, tage på vandretur eller måske besøge en vingård. Der er lagt op til masser af familiehygge og afslapning, og når dagen går på hæld kan I nyde aftensolen på jeres terrasse med et glas vin og en god omgang pasta. I betaler kun for 2 personer – resten kommer gratis med!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i mobilehome til 4 eller 6 personer (maks. 4 voksne og 2 børn 0-11 år) på Camping Village La Gardiola
 • El, gas og vand
 • Aircondition
 • Gratis parkering
Tilvalg
 • Slutrengøring (valgfrit) | 50 € (betales i ferieparken)
Gardasøen

I bor på den sydvestlige del af Gardasøens bred, som især kendes for den smukke naturpark Parco Alto Garda Bresciano, hvor I kan finde et væld af velholdte vandreruter og gode mountainbikeruter. Der er mulighed for både at komme helt op i en højde af næsten 2000 meter på bjergruterne og dyppe tæerne i den blå sø. Er I rigtige vandhunde, er der også masser af steder hvor I kan prøve kræfter med windsurfing, kitesurfing, jetski og andre slags vandsport. I kan selvfølgelig også bare tage et håndklæde og en god bog med og slænge jer på stranden.

Langs denne del af søbredden ligger der også flere hyggelige byer, såsom Gardone Riviera, hvor I kan se en flot botanisk have og et meget spøjst hus, der engang tilhørte en populær (men excentrisk) italiensk digter, og hvor både store og små vil forundres over den eklektiske samling af religiøs kunst, skulpturer og antikviteter. Kun et kvarters kørsel fra ferieparken kan I besøge vingården Monte Cicogna, der producerer udsøgte hvidvine, mousserende vine og olivenolie – den autentiske smag af Lago di Garda!

Camping Village La Gardiola

 • Bungalow
 • San Felice del Benaco, Italien
Terrace

Det familievenlige Camping Village La Gardiola ligger kun et minuts gang fra Gardasøens bred, hvor I kan sole jer og bade. I kan selv lave mad i jeres feriehytte, men I kan også vælge at spise morgenmad i ferieparkens snackbar (ca. 8 € per person per dag). Her serveres også is, sandwiches og kølige drikkevarer i løbet af dagen, og I kan slappe af på terrassen eller i TV-stuen. Det er også muligt at leje solstole og parasoller, så I rigtigt kan slappe af på stranden. I bor på søens sydvestbred, og herfra har I det ideelle udgangspunkt for at udforske områdets smukke natur, charmerende byer og spændende aktiviteter.

 • +-2
Læs mere
Comfort mobile home

4-personers mobilehome

4 voksne per Autocamper

Disse mobilehomes til 4 personer er ca. 22 m² store og indrettet med to soveværelser med hhv. en dobbeltseng og to enkeltsenge, et opholdsrum med siddeområde, TV og et tekøkken, toilet og badeværelse med bruser samt en lille terrasse med havemøbler. I tekøkkenet har I køleskab med frys, kogeplader, service og køkkengrej.

Family mobile home

6-personers mobilehome

4 voksne per Autocamper

Disse mobilehomes til 4 voksne og 2 børn 0-11 år er ca. 24 m² store og indrettet med to soveværelser med hhv. en dobbeltseng og to enkeltsenge samt en hems, et opholdsrum med siddeområde, sovesofa, TV og et tekøkken, toilet og badeværelse med bruser samt en lille terrasse med havemøbler. I tekøkkenet har I køleskab med frys, kogeplader, service og køkkengrej.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Slutrengøring (kan tilvælges i bookingprocessen; obligatorisk ved medbringning af kæledyr)
 • Sengelinned (kan lejes i ferieparken for 10 € per sæt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Baia Holiday Camping Villages. Du indgår derfor direkte aftale med Baia Holiday Camping Villages. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 17:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 09:00

Pris

Prisen er per person. I betaler kun for de første 2 personer, resten kommer gratis med

Kapacitet

4-personers mobilehome: Maks. 4 personer
6-personers mobilehome: Maks. 4 voksne og 2 børn 0-11 år

Tilgængelighed

Ferieparken har desværre ikke nogen mobilehomes egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr per mobilehome for 4-8,50 € per dag, som betales i ferieparken. Kontakt venligst vores kundeservice

Bemærk: Medbringer I et kæledyr, er der en obligatorisk slutrengøring på 50 €, som betales i ferieparken

Parkering

Der er gratis parkering i ferieparken

Internet

I kan tilkøbe adgang til WiFi i ferieparken

Slutrengøring

I kan selv gøre rent i jeres mobilehome inden afrejse, eller I kan vælge at tilkøbe slutrengøring for 50 € per mobilehome, som betales i ferieparken

Sengelinned

I kan vælge at medbringe jeres eget sengelinned, eller I kan leje sengelinned i ferieparken for 10 € per sæt

I skal selv medbringe køkkenlinned og -klude

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere mobilehomes ad gangen, såfremt det er samme type mobilehome (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Ferieparken ligger kun 1 minuts gang fra Gardasøens bred, og I har ca. 20 minutters kørsel til byen Gardone Riviera og ca. 45 minutters kørsel til den større by Brescia.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice