Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familieferie i eget mobilehome i Provence

Solferie 7 overnatninger Aiguines

per arrangement fra kr. 1.589,-
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til Provence, og tilbring en uge i skønne omgivelser. I bor i et mobilehome med plads til fem personer og med fri adgang til swimmingpool

Hold 8 dages solferie i Provence tæt ved Gorges du Verdon og kun 500 meter fra den turkisblå Sainte Croix-sø. Camping de Chanteraine byder på naturskønne omgivelser og hyggelige mobilehomes. Glæd jer til duften af lavendelmarker, køreture gennem de maleriske landsbyer, og de mange traditionelle lokale markeder, der sælger smagfulde oliven, honning, urter og friskbagte baguettes. Tag en dukkert i poolen, udforsk den franske natur og nyd ferien med hele familien. Bonnes vacances!

Inklusive
 • 7 overnatninger i mobilehome med plads til 5 personer på Camping de Chanteraine***
 • Fri adgang til opvarmet udendørs swimmingpool (åben fra maj til september)
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Gorges du Verdon og Sainte Croix-søen

I naturparken Verdon kan I opleve kløften Gorges du Verdon, som også kaldes Europas Grand Canyon. Udover storslået natur er en af seværdighederne Verdon-flodens unikke turkise vand, som bugter sig igennem slugten. Udforsk dette smukke område til vands, til fods eller på cykel, indtag den imponerende udsigt fra udsigtspunktet Point Sublime, eller brug en dag på at køre rundt og besøge de hyggelige landsbyer Valensole, Rougon og Palud sur Verdon. Verdon-floden udmunder i Sainte Croix-søen, som er den tredjestørste sø i Frankrig. Er I glade for vandaktiviteter, er dette det perfekte sted at svømme, sejle i kajak eller i kano, eller leje vandcykler og nyde de idylliske omgivelser.

Besøg byen Valensole, som ligger cirka 45 km fra jeres mobilehome. Valensole er kendt for sine smukke lavendelmarker. Lad duftene og farverne overtage jeres sanser, mens I suger den franske yndighed til jer. I kan passende lade turen køre forbi de maleriske landsbyer Bauduen og Moustiers. I landsbyerne omkring Gorges du Verdon kan I hver tirsdag og lørdag opleve de livlige markeder, hvor der sælges alskens lokale lækkerier. En perfekt måde at smage på Provence!

Camping de Chanteraine

Camping Aiguines, Frankrig
Piscine

Denne charmerende campingplads har en perfekt beliggenhed 3 km fra det imponerende Gorges du Verdon og kun 500 meter fra Sainte Croix-søen. Campingpladsen råder over en opvarmet udendørs swimmingpool (åben maj til september), en restaurant (åben maj til september), en legeplads, et bordtennisbord, en volleyballbane og en pétanque-bane. Der er også en snackbar som serverer sandwiches og andre snacks ved siden af swimmingpoolen (åben juli og august).

 • +1
Læs mere
Camping de Chanteraine, mobilehome

Mobilehome

5 voksne per hytte

Jeres mobilehome er 32 m² stort og er delt op i 2 soveværelser med dobbeltseng og to enkeltsenge, en stue med en sovesofa til 1 person samt et tekøkken, der er udstyret med køleskab, fryser, mikroovn, kaffemaskine og komfur. I har desuden eget badeværelse med bruser og toilet. På den tilhørende terrasse kan I slappe af og nyde solen.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,40 € per person per dag
 • Sengetøj
 • Depositum på 200 € som refunderes ved afrejse
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Camping de Chanteraine. Du indgår derfor direkte aftale med Camping de Chanteraine. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per mobilehome

Kapacitet

Mobilehome: Maks. 5 personer + 1 baby 0-2 år

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng på campingpladsen. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Opholdet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Adgang til WiFi kan tilkøbes for 24 € per uge

Swimmingpool

Den opvarmede udendørs swimmingpool er åben dagligt fra maj til september

Restaurant

Campingpladsens restaurant er åben dagligt fra d. 1. maj til 15. september

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere mobilehomes ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Camping de Chanteraine ligger i smukke omgivelser i naturparken Verdon tæt på Provence i Frankrig.