Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

4* hotel i skønne Hamborg

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Hamborg
Pris fra kr. 919,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Riv et par dage ud af kalenderen og gå på opdagelse i Hamborg. I tilbringer 3 eller 4 dage på det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn inkl. morgenmad og Hamborg Kort til 1 dag

Pulserende og kreative bydele med massevis af spændende restauranter og butikker samt smuk natur, gamle bygninger og spændende historie — alt dette og meget mere finder I i Hamborg. I tilbringer 3 eller 4 dage på det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn og med jeres 1-dags Hamborg Kort kan I nemt komme rundt i byen. Så pak bilen og glæd jer til at gå på opdagelse i skønne Hamborg!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn****
 • Morgenmad
 • 1x Hamborg Kort til 1 dag per person
 • Adgang til fitness-rum
 • Gratis parkering
Hamborg, Nordens perle

Hamborg ligger i flotte omgivelser ved floden Elben og har masser af spændende seværdigheder at udforske. En god måde at se Hamborg på er via en havnerundfart - her kan I opleve byens forskellige kvarterer og monumenter, mens kaptajnen fortæller gamle røverhistorier om området. Hamborg har også en fantastisk botanisk have "Planten un Blomen", der spreder sig over et kæmpe areal i byens centrum, og der er gratis adgang til de store væksthuse. I finder også verdens største modeljernbane "Miniatur Wunderland" i Hamborg på over 1300 m². Go' tur!

NH Hamburg Horner Rennbahn****

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn

Det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn, der ligger blot 7 km (10 minutter i bil) fra Hamborg centrum, er indrettet i en komfortabel og moderne stil. I hotellets restaurant kan I nyde en varieret morgenmadsbuffet. Derudover har hotellet en bar, der serverer drinks samt en terrasse, hvor I kan beundre udsigten og få en lille forfriskning. Hotellet har også et spa- og saunaområde (mod gebyr) og et fitnessrum.

 • +7
Læs mere
Enkeltværelse

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Dette komfortable enkeltværelse på ca. 23 m² er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer, badekåbe og tøfler. Derudover har værelset aircondition, værdiboks, minibar og TV.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse (Z3CW)

2 voksne per værelse

Dette komfortable dobbeltværelse på ca. 23 m² er indrettet med aircondition, værdiboks, minibar (mod gebyr) og TV. Derudover er der privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

På opdagelse i Hamborg

 • Hagenbecks zoo, der åbnede i 1907, er den sidste store zoologiske have i Tyskland, der stadig er familiedrevet — og haven er bestemt et besøg værd. I dag kan I opleve over 1850 dyr fra alle verdens kontinenter — heriblandt Europas største elefantflok. Parken har gjort særligt meget ud af det visuelle og skabt en spænde kulisse at gå på opdagelse i.
 • Nikolaikirche blev bombet under 2. verdenskrig, men i steder for at rive kirken ned lod man ruinerne stå til minde om krigens rædsler. Kirketårnet er verdens 9. højeste og den 2. højeste bygning i Hamborg. Siden 2005 har man kunne tage en elevator op i kirkens tårn, og på platformen 75,3 meter over jorden får I en fantastisk panorama udsigt over Hamborg. Krypten af kirken er også stadig tilgængelig, og her finder I en spændende udstilling om Hamborg under 2. verdenskrig.
 • I Sankt Pauli området ligger "Strandpauli", som er en super hyggelig strandbar nede ved havnen og det perfekte spot til en drink eller to om sommeren. Bydelen Schanzenviertel, der ligger nord for Sankt Pauli, er et tidligere arbejderkvarter, men de sidste år har området udviklet sig til en spændende og mere alternativ bydel, fyldt med studerende. Her finder I massevis af interessante butikker samt barer og restauranter med fornuftige priser og en lækker afslappet stemning.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet
Børn over 11 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes vor 8 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Hamborg Kort

Med Hamborg Kortet kan I udforske Hamborg med bus, tog og via båd (HVV) i en helt dag, og I får rabat på over 150 forskellige turistattraktioner. Medbring jeres værdibevis og hent Hamborg Kortet på Hamborg Informationscenter på Hauptbahnhof Hamburg:
Man-lør: 09.00 - 19.00
Søn+fre: 10.00 - 18.00
02.01.17 fra 11.00 til 18.00

Sauna

Det er muligt at bruge hotellets sauna mod et gebyr på 5 € per dag

Sted

Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn ligger ca. 7 km fra Hamborgs centrum. Der er knap 180 km til Rostock, hvorfra I kan tage Rostock-Gedser færgen til København. I er ca. 170 km fra Flensborg og godt 350 km fra Århus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice