Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering

4* hotel i den nordtyske UNESCO-by Wismar

Miniferie 2 overnatninger Wismar

kr. 1.079,- -32%
per person fra kr. 739,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i Wismars spændende historie og arkitektur. I tilbringer 3 dage på det 4-stjernede Steigenberger Hotel Stadt Hamburg Wismar inkl. morgenmad, 1x middag og besøg på UNESCO-udstilling

Wismar ligger i smukke omgivelser ved Østersøkysten i Slesvig-Holsten og byder på masser af historie, kultur og arkitektur — i 2002 blev byens middelalderlige bykerne endda placeret på UNESCO-verdensarvslisten. I bor på det 4-stjernede Steigenberger Hotel Stadt Hamburg Wismar i hjertet af byen, hvorfra der er rig mulighed for at gå på opdagelse i området. Så pak bilen og glæd jer til nogle spændende dage i Wismar!

Inklusive
  • 2 overnatninger i enkeltværelse (maks. 1 voksen + 1 barn 0-6 år) eller dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Steigenberger Hotel Stadt Hamburg****
  • Morgenmad
  • 1x middag per person
  • 1 flaske vin per værelse
  • 1x adgang til UNESCOs verdensarvsudstilling i Wismar per person
På opdagelse i Wismar

Wismar ligger i smukke omgivelser ved Østersøkysten og er med sine sejlskibe i havnen og smukke gavlhuse en by med masser af charme og spændende historie. I Wismar kan I opleve mere end 800 års historie, og I kan gå på opdagelse i den gamle middelalderlige bydel, hvor I vil se flotte restaurerede byhuse og imponerende katedraler — bydelen er også blevet anerkendt for sine interessante bygninger internationalt og har siden 2002 været på UNESCOs verdensarvliste. I den gamle havn i byen kan I opleve trængslen fra byens fiskere, der har deres dagligdag her, og trænger I til endnu mere frisk havluft, kan I tage til kysten ved Wendorf blot 3 km fra Wismar.

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg Wismar

(5 anmeldelser)
Hotel Wismar, Tyskland
Hotel

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg ligger direkte på den historiske markedsplads i centrum af Wismar, og herfra kan I nemt nå rundt til flere af byens seværdigheder. I hotellets restaurant får I på ankomstdagen serveret en middag, og efter en dag på farten kan I slappe af i hotellets fitnesscenter og spa-område og nyde både massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. I fint vejr har hotellet desuden en dejlig solrig terrasse med kig til torvet.

Læs mere
Enkeltværelse

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Dette enkeltværelse er udstyret med skrivebord, WiFi, TV og telefon. Værelset er desuden indrettet med privat badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Værelset er desuden udstyret med skrivebord, WiFi, TV og telefon.

Wismar og UNESCO-verdensarvsliste

I får rig mulighed for at se nærmere på Wismars spændende historie og bygninger, for med i dette tilbud er nemlig et besøg på UNESCO-udstillingen om Wismars historie og byens enestående arkitektur.
I det 14. og 15. århundrede var Wismar et handelscentrum og skabte relationer til områdets naboer gennem handlen på Den Baltiske Kyst. I det 17. og 18. århundrede var byen under svensk administration, hvilket bidrog til udviklingen af de karakteristiske bygningstyper og teknikker kaldet 'teglstensgotik' — hvilket blandt andet kan sees i byens murstenskatedraler og på rådhuset i nabobyen Stralsund — og dette gør Wismar til en del af den europæiske rute for teglstensgotik, der går gennem Danmark, Tyskland og Polen. Det er svært at undgå at blive grebet af byens spændende historie og arkitektoniske miks mellem forskellige tidsaldre, byggeteknikker og kulturer.

Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat: 5% af værelsesprisen per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Steigenberger Hotel Stadt Hamburg Wismar. Du indgår derfor direkte aftale med Steigenberger Hotel Stadt Hamburg Wismar. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen + 1 barn 0-6 år
Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per dobbeltværelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-16: 509 DKK for 2 overnatninger
Personer fra 17 år betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 15 € per dag.

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice.

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Billet til UNESCO-udstilling

Billetter til udstilligen udleveres ved ankomst på hotellet

Sted

I det historiske centrum af den nordtyske by Wismar finder I Steigenberger Hotel Stadt Hamburg, der ligger på det maleriske torv i gå-afstand til mange af byens attraktioner. Wismar ligger ca. 240 km fra den dansk-tyske grænse.