• Med indkvartering

Sommerferie 2018 ved Gardasøens bred

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Limone Sul Garda
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.499,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 62 gange

8 dage mellem citrontræer, olivenlunde og blide bølgeskvulp: Tag på ferie ved den ved den smukke italienske Gardasø og bo på Hotel La Limonaia med halvpension, pool og fitnessrum

Hold en uges ferie kun 100 meter fra Gardasøen med halvpension på det fine Hotel La Limonaia. I har fri adgang til hotellets fitnessområde, og der er sørget for morgen- og aftensmaden. Nyd den smukke natur, det klare blå vand og alle de lækre, italienske specialiteter. Udforsk også Romeo og Julies smukke Verona og altid romantiske Venedig. Gardasøen er synonym med livsnyderi, god mad og underskønne omgivelser, så glæd jer til en dejlig ferie i Norditalien.

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-16 år) på Hotel La Limonaia***
 • Halvpension (morgen- og aftenbuffet ekskl. drikkevarer)
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum
 • Fri afbenyttelse af pool, liggestole og solskærme
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Gardasøen & Limone sul Garda

En tur til Gardasøen har alt, hvad man kan ønske sig på sommer- eller efterårsferien: Bjerge, strand, hyggelige landsbyer og masser af sol. I kan svømme, kite- og vindsurfe, sejle eller eller opleve det kuperede landskab til fods, på cykel eller hesteryg. Gardasøen er både den største og den smukkeste sø i Italien, og man kan nemt få mange dage til at gå her. Området omkring Gardasøen er ideelt til udflugter både i naturen og i de omkringliggende landsbyer. Omgivelsernes skønhed vil overvælde jer! Vinelskere bør lægge vejen forbi Strada del Vino med mere end 60 vinmarker og vinkældre. Det er også oplagt at tage en dagstur til romantiske Venedig, som ligger halvanden times kørsel fra Gardasøen.

Limone sul Garda er en tidligere fiskerby på den nordvestlige bred af Gardasøen med citrontræer så langt, øjet kan se — deraf navnet. Citrontræerne var førhen byens vigtigste indtægtskilde, og i dag står de stadig smukt og velduftende til glæde for lokale og besøgende. Landsbyen er en skøn labyrint af snævre gader, og fortovscaféerne er ideelle til en cappuccino i morgensolen.

Hotel La Limonaia

 • Hotel
 • Limone Sul Garda, Italien
view

Hotel La Limonaia er smukt beliggende på en bakke midt i et grønt og frodigt landskab med sit eget naturlige vandfald. Fra liggestolene er der er en smuk udsigt over søen og det samme gælder for wellnessområdet, hvor I kan slappe endnu mere af for 15 € per person. Poolen kan køle jer ned på de varme dage, i restauranten sørges der for dagens måltider, og baren disker op med forfriskende drinks.

 • +4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse har plads til 2 voksne. Værelset er komfortabelt indrettet med egen altan eller terrasse med bord og stole, tv, telefon, og aircondition. Badeværelserne har alle bruser, toilet og hårtørrer.

Hats on bed

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Jeres værelse har plads til 3 personer (2 voksne og 1 barn 0-16 år). Værelset er komfortabelt indrettet med egen altan eller terrasse med bord og stole, tv, telefon, og aircondition. Badeværelserne har alle bruser, toilet og hårtørrer.

Feet

4-personersværelse

2 voksne per værelse

Jeres familieværelse har plads til 4 personer (2 voksne og 2 børn 0-16 år). Værelset er komfortabelt indrettet med egen altan eller terrasse med bord og stole, tv, telefon, og aircondition. Badeværelserne har alle bruser, toilet og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personers værelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-16 år)
Familieværelse: Maks. 2 voksne + 2 børn (0-16 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
Børn i alderen 12-16 år: 30% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Babyseng

En babyseng kan lånes gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Barrierefreiheit

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er ikke WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgen- og aftenbuffet ekskl. drikkevarer

Sted

Gardasøen ligger i den nordlige del af Italien tæt ved byen Verona. Limone sul Garda ligger i den nordvestlige del af søen, i nationalparken Parco Regionale Dell'alto Garda. Hotellet er mindre end 1 km fra centrum af Limone og 100 meter fra søen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice