Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommerferie 2018 ved Gardasøens bred

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Limone Sul Garda
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.669,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

8 dage mellem citrontræer, olivenlunde og blide bølgeskvulp: Tag på ferie ved den ved den smukke italienske Gardasø og bo på Hotel La Limonaia med halvpension, pool og fitnessrum

Hold en uges ferie kun 100 meter fra Gardasøen med halvpension på det fine Hotel La Limonaia. I har fri adgang til hotellets fitnessområde, og der er sørget for morgen- og aftensmaden. Nyd den smukke natur, det klare blå vand og alle de lækre, italienske specialiteter. Udforsk også Romeo og Julies smukke Verona og altid romantiske Venedig. Gardasøen er synonym med livsnyderi, god mad og underskønne omgivelser, så glæd jer til en dejlig ferie i Norditalien.

Inklusive
 • Hotel La Limonaia: 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Fri brug af pool, liggestole og parasoller
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Gardasøen & Limone sul Garda

En tur til Gardasøen har alt, hvad man kan ønske sig på sommer- eller efterårsferien: Bjerge, strand, hyggelige landsbyer og masser af sol. I kan svømme, kite- og vindsurfe, sejle eller eller opleve det kuperede landskab til fods, på cykel eller hesteryg. Gardasøen er både den største og den smukkeste sø i Italien, og man kan nemt få mange dage til at gå her. Området omkring Gardasøen er ideelt til udflugter både i naturen og i de omkringliggende landsbyer. Omgivelsernes skønhed vil overvælde jer! Vinelskere bør lægge vejen forbi Strada del Vino med mere end 60 vinmarker og vinkældre. Det er også oplagt at tage en dagstur til romantiske Venedig, som ligger halvanden times kørsel fra Gardasøen.

Limone sul Garda er en tidligere fiskerby på den nordvestlige bred af Gardasøen med citrontræer så langt, øjet kan se — deraf navnet. Citrontræerne var førhen byens vigtigste indtægtskilde, og i dag står de stadig smukt og velduftende til glæde for lokale og besøgende. Landsbyen er en skøn labyrint af snævre gader, og fortovscaféerne er ideelle til en cappuccino i morgensolen.

Hotel La Limonaia

 • Hotel
 • Limone Sul Garda, Italien
terrace

Hotel La Limonaia er smukt beliggende på en bakke midt i et grønt og frodigt landskab med sit eget naturlige vandfald. Fra liggestolene er der er en smuk udsigt over søen og det samme gælder for wellnessområdet (mod gebyr). Poolen kan køle jer ned på de varme dage, i restauranten sørges der for dagens måltider. Baren disker op med forfriskende drinks.

 • +4
Læs mere
terrace

Dobbeltværelse

Jeres dobbeltværelse har plads til 2 voksne. Værelset er komfortabelt indrettet med egen altan eller terrasse med bord og stole, TV, telefon og aircondition (kun i juli og august). Badeværelserne har alle bruser og hårtørrer.

terrace

3-personersværelse

Jeres værelse har plads til 3 personer (2 voksne og 1 barn 0-16 år). Værelset er komfortabelt indrettet med egen altan eller terrasse med bord og stole, TV, telefon og aircondition (kun i juli og august). Badeværelserne har alle bruser og hårtørrer.

wellness

4-personersværelse

Jeres familieværelse har plads til 4 personer (2 voksne og 2 børn 0-16 år). Værelset er komfortabelt indrettet med egen altan eller terrasse med bord og stole, TV, telefon og aircondition (kun i juli og august). Badeværelserne har alle bruser og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år per 3-personersværelse
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 16 år per 4-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-5 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 12-16 år: får 30% rabat per ophold
Børn mellem 6-11 år: får 50% rabat per ophold

Babyseng

En babyseng kan lånes gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er ikke WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgen- og aftenbuffet ekskl. drikkevarer

Sted

Gardasøen ligger i den nordlige del af Italien tæt ved byen Verona. Limone sul Garda ligger i den nordvestlige del af søen, i nationalparken Parco Regionale Dell'alto Garda. Hotellet er mindre end 1 km fra centrum af Limone og 100 meter fra søen. I bil tager turen til hotellet ca. 14 en halv time fra København og 12 en halv time fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice