Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

4* ferie i Tyskland med dagsbillet til wellnesscenter

 • Wellness
 • 2 overnatninger
 • Aachen
Pris fra kr. 1.069,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd 3 afslappende dage i den tyske kurby Aachen, inkl. 4-stjernet ophold på Leonardo Hotel Aachen, morgenmad og dagsbillet til wellnesscenter

Kør på luksuriøs miniferie det vestlige Tyskland og nyd 2 overnatninger i historiske Aachen. I er indlogeret på det lækre 4-stjernede Leonardo Hotel Aachen og forkæles med morgenbuffet samt dagsbillet til det imponerende wellnesscenter Carolus Therme Aachen. Får I lyst til at udforske området, byder Aachen på masser af kultur samt UNESCO-verdensarvsattraktionen Aachen Katedral!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-12 år) på Leonardo Hotel Aachen****
 • 1x dagsbillet til wellnesscentret Carolus Thermen
 • Daglig morgenmadsbuffet
Aachen

Aachen er navngivet efter sin oprindelige tradition for badning i kilderne, da Aachen stammer fra det latinske 'aqua', som betyder vand. Aachen er en velbesøgt kurby, og byens historie daterer helt tilbage til kelterne og romerne, som besøgte byen ivrigt for at udnytte de termiske kilders gavnlige virkninger. I dag bliver de populære, varme kilder anvendt i moderne wellness-centre, som stadig tiltrækker besøgende fra hele Europa. Sæt en dag af til at nyde selvforkælelse til den helt store guldmedalje. Wellness-centrene byder nemlig på alt fra swimmingpools, saunaer, dampbade, vandmassager, vandfald og hammam til japanske saunahaver og afslapningsområder — vælg det center, der tilbyder lige det i drømmer om!

Leonardo Hotel Aachen

 • Hotel
 • Aachen, Tyskland
Bar

Det fine 4-stjernede Leonardo Hotel Aachen ligger tæt på gode offentlige transportforbindelser til Aachen centrum. Hver morgen vågner I op til en morgenbuffet, som serveres på hotellets restaurant Primavera, mens I om aftenen kan tilkøbe aftensmad, hvis dette ønskes. Hotellet råder også over en døgnåben reception og en hyggelig bar. Hotellet er et ideelt udgangspunkt til at udforske den historiske by Eifel samt grænselandet mellem Tyskland, Belgien og Holland.

 • +5
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellet råder over 99 rummelige og komfortable værelser, som alle er udstyret med moderne møbler, et fladskærms-TV og eget badeværelse. Værelserne har desuden te-og kaffefaciliteter, hårtørrer og kosmetikspejl. Dobbeltværelset har 1 dobbeltseng eller to enkeltmandssenge med plads til 2 voksne og 1 barn på maks. 11 år.

Pillow

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er rummeligt, komfortabelt og udstyret med moderne møbler, et fladskærms-TV og eget badeværelse. Værelset har desuden te-og kaffefaciliteter, hårtørrer og kosmetikspejl. Enkeltværelset har 1 seng med plads til 1 person.

Aachen

Aachen ligger i den vestlige del af Tyskland få kilometer fra både Belgien og Holland. Her kan I beundre byens smukke domkirke, som blev bygget omkring år 800, og hygge jer i den gamle bydel, som byder på brede shoppinggader og et stort udvalg af restauranter. Hvis I er til kunst, anbefales det desuden at besøge det moderne kunstmuseum Ludwig Forum für Internationale Kunst. Husk dog at rydde skemaet på en af feriedagene, så I kan udnytte jeres inkluderede dagsbillet til wellness-centeret Carolus Thermen Aachen.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

OBS: Børn under 6 år må ikke medbringes i Carolus Thermen

Barneseng

En barneseng kan lånes gratis afhængigt af tilgængelighed. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per dag og betales på hotellet (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Parkering koster 6 € per dag og betales på hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellnesscenter Carolus Thermen

Wellnesscentret har åbent mellem kl. 09.00 og kl. 23.00 hver dag. Der kan dog være afvigende åbningstider. Tjek centrets hjemmeside for yderligere information om særlige åbningstider

Carolus Thermen Aachen

Ved booking af dette hotelophold modtager I et værdibevis til wellness-centeret Carolus Thermen Aachen, så I kan tilbringe en af dagene med bare at slappe af!

Sted

Hotellet ligger i byen Aachen lige ved grænserne til Belgien og Holland i det vestlige Tyskland. Der er cirka 70 km til Köln og knap 35 km til hollandske Maastricht.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice