Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Italiensk livsnyderi ved kysten + halvpension

 • Solferie
kr. 2.089,- -22%
Pris fra kr. 1.639,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd livet ved den italienske kyst: 5, 6 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Poseidon nær Napoli og Pompeji inkl. halvpension

Skal årets ferie byde på både afslapning, eventyr og lækkerier fra det italienske køkken? Så tag med til den solrige italienske kyst, hvor der venter jer 5, 6 eller 8 skønne dage nær Napoli, Pompeji og Amalfikysten! Her kan I få dagene til at gå med vandreture på vulkanen Vesuv, vinsmagning på de lokale vingårde, køreture gennem hårnålesvingene på de små bjergveje, og med at udforske de mange smukke byer på Amalfis klippekyst. I bor et 4-stjernet hotel i Torre del Greco, lige i midten af det hele, hvor der serveres halvpension for jer hver dag. Så pak bilen, indstil GPS'en og sæt kursen mod Italien!

Inklusive
 • 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbelt- eller 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn) på Hotel Poseidon***
 • Halvpension (morgenbuffet og 3-retters middag ekskl. drikkevarer)
 • Gratis parkering
Den italienske kyst

Den italienske kyst er en af de populære destinationer, når ferien skal byde på både strandbadning, eventyr og lange aftener med god mad og vin. Syd for Napoli og for foden af Vesuv ligger Torre del Greco, der er kendt for sine røde koraller og spændende seværdigheder såsom kirken Sante Croce, hvis klokketårn blev begravet af lava i 1794, og Zoccolanti-klosteret, der har 28 flotte freskoer af helgenen Frans af Assisi. Derudover finder I i byen masser af hyggelige restauranter og butikker.

Vil I udforske områdets billedskønne natur, kan I begive jer ud på nogle af de smukke vandreruter, der snor sig gennem Vesuvs bakkede terræn. Kombinér turen med et besøg til vingården Cantina del Vesuvio, hvor I kan smage nogle af de gode vine, der laves på druerne dyrket i Vesuvs frodige muld.

Hotel Poseidon

 • Hotel
 • Lazio, Italien
Hotel Poseidon - restaurant

Tæt på vandet i Torre del Greco finder I Hotel Poseidon. Hotellet er opført i en gammel industribygning, og det er moderniseret med en farverig indretning, masser af kunst og fine detaljer. Fra det hyggelige 4-stjernede hotel har I udsigt over Napolis bugt. I nyder jeres morgenmad og middag i hotellets restaurant med havudsigt og der er også en bar, hvor I kan afslutte dagen med en forfriskende drink. Fra hotellet har I ca. 8 minutters gang til byens togstation, hvorfra I hurtigt og nemt kan tage toget rundt til nogle af områdets spændende byer og seværdigheder.

 • +-2
Læs mere
Hotel Poseidon - double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres moderne og rummelige værelse er lydisoleret, så intet kan spolere en god nats søvn. Værelset er desuden udstyret med aircondition, fladskærms-TV, telefon, minibar, pengeskab og gratis WiFi. Derudover har værelset eget badeværelse med toilet og bad.

Hotel Poseidon - triple room

3-personers værelse

2 voksne per værelse

De moderne og rummelige 3-personersværelser er også lydisolerede, og værelset er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, telefon, minibar, pengeskab og gratis WiFi. Nogle af værelserne har en flot havudsigt og alle værelser har eget badeværelse med toilet og bad.

Dagsture fra Torre del Greco

 • Pompeji | Når I nu bor så tæt på, så er det virkelig værd at besøge den antikke by Pompeji, der har en historie, der går helt tilbage til år 600 f.v.t.. I år 79 f.v.t. gik vulkanen Vesuv pludselig i udbrud og begravede byen i 6 meter dyb aske, og det var først i 1700-tallet, at man opdagede, at Pompeji lå gemt under jorden og begyndte at grave den frem igen. I dag er byen et velbevaret udendørs museum, hvor man virkelig mærker historiens vingesus.
 • Amalfikysten | Ca. 75 minutters kørsel fra Torre del Greco finder I den smukke Amalfikyst, hvis charmerende, pastelfarvede byer klynger sig til de stejle klipper over det brusende hav. Hver by har sin egen charme og kendetegn, og en køretur på de snoede bjergveje er en spektakulær oplevelse. Gør holdt i postkortsmukke Positano eller charmerende Ravello, og prøv den lokale "spaghetti alle vongole" (pasta med skaldyr). Sving også forbi Sorrento-halvøen, hvor der er flere gode badestrande.
 • Napoli | Napoli er velsignet med et frodigt landskab, som forsyner byen med nogle af landets lækreste og friskeste råvarer. Spis jer mætte i pizza, pasta og søde sager, og skyl det hele ned med de udsøgte vine fra Campania-regionen. Gå heller ikke glip af det imponerende arkæologiske museum, domkirken eller det smukke barokkapel Capella Sansevero.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til middagen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-6 år: Gratis
Børn 7-14 år: 50% rabat
Børn fra 15 år beregnes som voksne og betales fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr per værelse for 6 € per nat, der betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger nær havnen i Torre del Greco og i gåafstand til byens togstation, hvorfra I nemt kan komme til andre byer som Napoli og Pompeji. Der er ca. 25 minutters kørsel til Napoli og ca. 1 time og 15 minutters kørsel til Amalfikysten.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice