• Med fly
 • Med indkvartering

Øhop i Grækenland: Paros og Mykonos

Rundrejse 7 overnatninger Grækenland

per person fra kr. 5.379,-
baseret på 2 personer

Udforsk det græske ø-paradis og Athen: 7 overnatninger på 3 forskellige hoteller hhv. i Athen, på Palos og på Mykonos inkl. morgenmad, al transport under rejsen og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Tag med på en solrig rejse til det græske øhav, der med funklende, blåt vand, gyldne sandstrande, uberørte bugter, maleriske fiskerbyer og verdens bedste oliven og feta sikrer jer den dejligste solferie. På denne rundrejse får I det bedste, Grækenland har at byde på: Både en kulturel storbyoplevelse i fantastiske Athen og en afslappende badeferie på paradisøerne Paros og Mykonos. Al transport har vi sørget for, så læn jer blot tilbage og nyd, at det eneste, I skal overveje, er om middagen skal stå på tzatziki eller moussaka. I kan godt begynde at glæde jer!

Inklusive
 • 2 overnatninger (første og sidste overnatning) i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Blue Sea Hotel Alimos*** i Athen
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Paros Bay Hotel*** på Paros
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Vienoula’s Garden Hotel*** på Mykonos
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Athen
 • Håndbagage
 • 3x bådbilletter per person (udleveres i receptionen på hotellet ved ankomst til Athen)
 • Al øvrig transport på rundrejsen
 1. Dag 1: Velkommen til Athen

  Velankommet til lufthavnen i Athen bliver I hentet og kørt direkte til jeres første hotel — det elegante Blue Sea Hotel, som ligger i området Alimos i det sydlige Athen. Herefter er det op til jer, om I vil starte jeres ferie ud med en dejlig dukkert i de blå bølger i det Ægæiske Hav, for stranden ligger blot 300 meter fra jeres hotel. Er I mere i humør til at tage på opdagelse i den græske hovedstad, kommer I let til Athens sprudlende centrum med sporvogn på cirka en halv time.

  Athen vil ramme jer som en eventyrlig bølge af forskelligartede indtryk, og kontrasten fra den majestætiske atmosfære, som hersker overalt i byens stengader og monumenter fra Antikken, til byens samtidig topmoderne kultur- og caféliv er svær at beskrive — Athen er en by, der skal opleves! Tag med tilbage i tiden i de fascinerende antikke templer, besøg gudernes bjerg Olympen, eller nyd at fare vild i de smalle gader i det historiske Plaka-kvarter. Uanset hvordan I vælger at tilbringe jeres dag og aften kan I se frem til en dejlig start på en spændende rundrejse!

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos

  Hotel Alimos, Grækenland

  Jeres ophold i Athen bliver fuldent med et ophold på Blue Sea Hotel Alimos, der, som navnet antyder, ligger i Athens sydlige bydel Alimos blot 400 meter fra det Ægæiske Hav og gyldne sandstrande. Vil I udforske Athens kulturskatte og byliv, kan I fra hotellet nå den græske hovedstad på ca. 50 minutter. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og i hotellets stilfulde restaurant nyder I jeres morgenmad fra morgenbuffeten. I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er lyst og indbydende indrettet. Alle værelser råder over en altan. Derudover er værelserne udstyret med fladskærms-TV, aircondition, minikøleskab, elkedel, værdiboks samt privat badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 2 - 4: Paradisøen Paros

  Efter en dag i Athen begynder jeres græske eventyr for alvor: Det er nu blevet tid til at udforske Kykladerne i det Ægæiske Hav. I bliver hentet på hotellet og transporteret til havnen Piraeus, hvorfra I stævner ud med båden, som skal sejle jer til den smukke ø Paros. Her tilbringer I 3 overnatninger på Paros Bay Hotel, som med sin himmelske beliggenhed lige ud til kysten velsigner jer med en underskøn havudsigt.

  Her bruger I dagene på at dase ved hotellets pool eller på stranden, som passende ligger blot 100 meter fra hotellet, opdage alverdens farvestrålende fisk i det krystalklare Ægæiske Hav, eller slentre gennem gaderne i Paros' charmerende hovedstad Parikia. Parikia lever ganske enkelt op til prototypen på en klassisk græsk kystby: Hvidkalkede huse med blåmalede tagsten, velduftende blomster lavthængende over stenbeklædte smøger, fiskerbåde side om side med indbydende taverner. Slå jer ned på et af de hyggelige græske spisesteder, bestil en skål oliven og betragt udsigten over Paros' fascinerende klippekyst, azurblå hav og bådehavn. Brug en dag i byen Naoussa 10 kilometer fra Parikia, som byder på en charmerende fiskerhavn, historiske kirker, vindmøller og velsmagende fisk- og skaldyrsretter.

  Hotel Paros Bay

  Hotel Southern Aegean, Grækenland

  Blot 100 meter fra havet ligger Paros Bay Hotel på første parket til en storslået havudsigt, som I kan nyde fra hotellets swimmingpool. I indtager jeres morgenmad fra buffet i hotellets restaurant, hvor I også kan købe is, drinks og græskinspirerede retter. Hotellet er designet i ægæisk stil med hvidkalkede facader og lyse dobbeltværelser, som alle råder over gratis WiFi og altan. Værelserne er udstyret med fladskærms-TV, aircondition, telefon, skrivebord, siddeområde, klædeskab, minikøleskab samt privat badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Fortryllende Mykonos

  På den 5. dag af jeres rejse bliver I igen hentet på hotellet og transporteret til havnen på Paros, hvorfra en sejltur på cirka 5 timer venter jer, inden I når frem til øen Mykonos. Mykonos er en af Grækenlands mest berømte og elskede øer, som topper listen over feriedestinationer for turister som berømtheder verden over — og det er ikke uden grund. I tilbringer 2 overnatninger på øen, som i sig selv ligner et postkort med en betagende kystlinje, dybblå hav og solnedgange, som kan tage pusten fra enhver. Men øen lægger også op til vandreture gennem landsbyer med ikoniske hvidkalkede bygninger, mere end 800 kirker og kapeller, maleriske stræder og charmerende vindmøller. I øens hovedstad Hóra skal I slå vejen forbi den historiske kirke Panayia Paraportiani, rådhuset og byens betagende slot, som med sin placering højt hævet over havnen byder på en åndeløst smuk havudsigt.

  Vienoula's Garden Hotel

  Hotel Mikonos, Grækenland

  På Mykonos bor I på det autentisk græske Vienoula’s Garden Hotel, som er beliggende i den sydlige del af den livlige Mykonos by. Hotellet har egen swimmingpool og en solterrasse, som lægger op til afslapning og ren velvære under den græske sol. Hotellet serverer en varieret morgenmad for jer hver morgen, og i snackbaren kan I købe jer en forfriskning eller en kop kaffe. Hotellets dobbeltværelser er enkelt indrettet med hvidkalkede vægge og egen altan. Her har I fladskærms-TV, aircondition, minikøleskab, radio samt eget badeværelse til rådighed.

  Læs mere
 4. Dag 7: Tilbage i Athen

  Efter 7 dage på Kykladerne i det græske øhav vender I igen tilbage til fastlandet og tilbringer rejsens sidste nat på Blue Sea Hotel Alimos i Athen. Her har I muligheden for at slentre en sidste tur i de antikke gader, drikke et glas ouzo og smage en moussaka på ægte græsk manér. Efter rejsens sidste nat bliver I hentet på hotellet og kørt til Athen Lufthavn, hvorfra flyet igen sætter kursen mod Danmark.

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos

  Hotel Alimos, Grækenland

  Jeres ophold i Athen bliver fuldent med et ophold på Blue Sea Hotel Alimos, der, som navnet antyder, ligger i Athens sydlige bydel Alimos blot 400 meter fra det Ægæiske Hav og gyldne sandstrande. Vil I udforske Athens kulturskatte og byliv, kan I fra hotellet nå den græske hovedstad på ca. 50 minutter. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og i hotellets stilfulde restaurant nyder I jeres morgenmad fra morgenbuffeten. I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som alle er lyst og indbydende indrettet. Alle værelser råder over en altan. Derudover er værelserne udstyret med fladskærms-TV, aircondition, minikøleskab, elkedel, værdiboks samt privat badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere
Vejret i Grækenland:

Laveste og højeste temperaturer i Grækenland:

Januar: 6°C - 13°C
Februar: 6°C - 13°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 14 °C - 25°C
Juni: 19°C - 30°C
Juli: 21°C - 32°C
August: 21°C - 32°C
September: 18°C - 29°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 14°C

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 1,50 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år betaler mellem 70 og 160 DKK per person per nat for hotelopholdene (afhængigt af afrejsedato)
Børn i alderen 2-11 år betaler 330 DKK per person per nat for hotelopholdene
En 3. person fra 12 år betaler mellem 380 og 555 DKK per person per nat for hotelopholdene (afhængigt af afrejsedato)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelopholdene (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi er tilgængeligt på alle hoteller (gebyrer kan forekomme)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmesid

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid