Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i Mexico

Rundrejse overnatninger Mexico

per person fra kr. 16.289,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev magiske Mexico på denne uforglemmelige rundrejse: 10 overnatninger på 6 forskellige hoteller på Mexicos østkyst inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg og lejebil

Hvide sandstrande, klart blåt vand, et skønt klima og udflugter i mayaernes fodspor — alt dette og meget mere venter jer under denne fantastiske rundrejse i Mexico. I flyver til Cancun og herfra kører I rundt til ikke færre end 5 andre destinationer på Mexicos østkyst. I får et ordentlig skud historie og kultur ved besøg hos mange af mayaernes imponerende pyramider og templer - og ikke mindst et besøg til et af verdens syv vidundere! Resten af tiden går med at dase på stranden og ved poolen, spise jer igennem et af verdens allerbedste køkkener og bunde den ene Margarita efter den anden. Der er sørget for fly og lejebil, så I kan godt forberede jer på jeres livs roadtrip.

Inklusive
 • 10 overnatninger i dobbeltværelse på 6 forskellige hoteller i Mexico
 • Morgenmad hver dag
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg (Air Berlin eller Swiss International Air Lines) med mellemlanding
 • Håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet i Cancun
 • Lejebil i 12 dage (kan afhentes på opholdets 2. dag)
Tilvalg
 • Udflugt til Uxmal og Kabah på dag 5 | 484 DKK per person
 • Udflugt til Cuzama på dag 6 | 334 DKK per person
 1. Dag 1: Cancun

  Velkommen til Mexico! I ankommer til lufthavnen i Cancun, hvor I bliver hentet og kørt til jeres første hotel. Fremme ved hotellet kan I passende hvile jer ovenpå den lange flyvetur, eller I kan se jer lidt omkring i Cancun. Byen har så at sige to sider. Der er den turistprægede del med alle hotellerne, hvor I kan slå et smut forbi de berømte hvide strande, nyde et par cocktails i barerne og spise på en af de luksuriøse fisk- og skaldyrsrestauranter. Vil I have et autentisk indblik i de lokales liv, er det derimod byens centrum, I skal drage til. Her kan I mærke den livlige stemning med farverige markeder og butikker og sætte tænderne i byens bedste tacos!

  Hotel Margaritas + Room

  Hotel Margaritaseller tilsvarende

  Hotel Cancún, Mexico

  På Hotel Margarita bor I på moderne indrettede dobbeltværelser med aircondition, TV, eget badeværelse og altan. Som en god start på dagen kan I her nyde en komplet amerikansk morgenmad. Hotellet arrangerer transport fra lufthavnen til hotellet, som tager under en halv time.

  Læs mere
 2. Dag 2: Chichen Itza

  På opholdets anden dag får I udleveret jeres lejebil på hotellet, og så kan jeres mexicanske roadtrip for alvor begynde! I kører til Chichen Itza, hvor I vil opleve intet mindre end et af verdens syv vidundere. Her kan I nemlig besøge de berømte og forunderlige mayatempler. Fordyb jer i en magisk svunden tid og gå på opdagelse i templerne med spektakulære ornamenter og besøg den berømte Castillopyramide. I tilbringer en enkelt nat i Chichen Itza, og begiver jer allerde næste dag videre på rejsen.

  Cancún -> Chichén Itzá 196.9 km

  Villas Arqueologicaseller tilsvarende

  Hotel Yucatán, Mexico

  Hotel Villas Arqueologicas ligger i centrum af Chichen Itza og har både swimmingpool, restaurant og bar. Værelserne er indrettet med pengeskab, skrivebord, aircondition og eget badeværelse med hårtørrer. Desuden tilbyder hotellet forskellige spabehandlinger mod betaling.

  Læs mere
 3. Dag 3: Izamal

  Turen går videre mod øst til den historisk vigtige by Izamal. Byen fungerede som mayaernes religiøse centrum, og man kan i dag besøge resterne af fire store pyramider. Husene og kirkerne i den lille by er desuden alle malet i en varm, gul farve, så byen har forståeligt nok fået tilnavnet "Den gule by". Her vil I høre det traditionelle maya-sprog lige så meget som spansk, og de fleste skilte står på begge sprog. Den spanske kolonimagt har også sat sit tydelige præg på Izamal med prægtige bygninger, og I bør bestemt aflægge det storslåede franciskanske kloster et besøg.

  Chichén Itzá -> Izamal 70.3 km

  Hotel Itzamaltuneller tilsvarende

  Hotel Izamal, Mexico

  Hotellet ligger i hjertet af Itzamal og kombinerer på fin måde den traditionelle koloniale stil med moderne interiør. Her kan I slappe af i hotellets have, lade jer forkæle med en massage eller tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen. I cafeteriet nyder I mexicanske specialiteter.

  Læs mere
 4. Dag 4 - 6: Merida

  På opholdets 4. dag kører I videre til Merida, der er en af ​​Mexicos største byer. Her vil I møde et unikt sammensurium af kulturstrømninger med maya, spansk, fransk og britisk indflydelse. Derudover kaldes Merida 'den hvide by'. Hvorfor ved ingen præcist, men det siges at skyldes de mange gamle, hvidkalkede bygningsværker, der dog ikke er så skinnende hvide nu om dage. I har tre overnatninger i Merida og altså rigeligt med tid til at udforske den spændende storby.

  I kan vælge at tilkøbe to forskellige dagsudflugter, som begge finder sted, mens I opholder jer i Merida. Den ene udflugt går til de to maya-byer Uxmal & Kabáh, hvor arkæologiske udgravninger har afsløret pyramider og templer bygget til ære for guderne. Den anden udflugt går til Cuzama, hvor I besøger de berømte cenoter, som er ferskvandshuller omgivet af smukke klippeformationer. Husk endelig badetøj, for man kan bade i de smukke underjordiske søer. I forbindelse med booking kan I vælge at tilkøbe disse udflugter, og I vælger selv, hvilken dag de skal ligge på.

  Izamal -> Merida 66.9 km

  Hotel del Gobernador

  Hotel del Gobernadoreller tilsvarende

  Hotel Merida, Mexico

  Hotel del Gobernador ligger midt i Meridas historiske bymidte. Her kan I benytte jer af swimmingpoolen, vaskeservice og diverse spabehandlinger (mod betaling). På hotellet finder I også restauranten El Comendador, som serverer regionale, nationale og internationale retter. Hotellets dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng og privat badeværelse med hårtørrer. På værelset finder I desuden aircondition, TV, WiFi og telefon.

  Læs mere
 5. Dag 7: Tulum

  Efter tre dage i Merida kører I videre til Tulum, som ligger ud til det Caribiske hav på Riviera maya. Her bør I bestemt unde jer selv en dykketur, for havet gemmer på det smukkeste koralrev og et spændende, eksotisk dyreliv. Tag et smut til nationalparken Sian Ka'an, som byder på både tropisk regnskov, ferskvandssøer og underjordiske grotter. Også her i Tulum vil I støde på maya-kulturen mere flere arkæologiske udgravninger. Er I trætte af sightseeing og ikke meget for at dykke, slår I jer bare ned på den bløde, hvide sandstrand med det lokkende blå hav som nabo.

  Merida -> Tulum 258.9 km

  Posada 06 + Room

  Hotel Posada 06eller tilsvarende

  Hotel Tulum, Mexico

  Hotellet ligger i skønne Tulum lige ved Riviera Maya. Det lille hotel ligger mellem det Caribiske hav og Tulumjunglen. Hotellet åbnede dørene i 2008 og er bygget i traditionel mexicansk stil. De 12 værelser tilbyder alle den bedste komfort.

  Læs mere
 6. Dag 8 - 10: Playa del Carmen

  Efter en begivenhedsrig uge fyldt med oplevelser, byder feriens sidste stop på ren afslapning og badeferie. I har hele 3 overnatninger i Playa del Carmen til rigtig at komme helt ned i gear og virkelig føle, at I er på ferie. Her der der mulighed for at arbejde på feriekuløren, få afsluttet feriekrimien og spise jer igennem de sidste taco'er og enchiladas. Efter den sidste overnatning på Playa del Carmen sætter I kursen mod Cancun og afleverer bilen i lufthavnen. Efter nogle vidunderlige dage er det på dag 11 endegyldigt blevet tid til at sige hasta luego til Mexico.

  Tulum -> Playa del Carmen 65.5 km

  Riviera Caribe Maya + Room

  Hotel Riviera Caribe Mayaeller tilsvarende

  Hotel Playa del Carmen, Mexico

  Under jeres ophold i Playa del Carmen bor I på det flotte Hotel Riviera Caribe Maya, der ligger kun 5 minutters gang fra stranden. Hotellet har en swimmingpool og døgnåben reception, og hver morgen spiser i morgenmad i den hyggelige restaurant. Jeres rummelige værelser er indrettet i varme farver og har en dobbeltseng, aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks og eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 voksne per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på ca. 4515 DKK for hotelværelset og lejebilen

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: får rabat på opholdet, som afhænger af afrejsedatoen
Personer over 13 år får lidt mindre rabat, som afhænger af afrejsedatoen

Rundrejsen

På det første hotel modtager I en velkomstpakke med al information om rundrejsen, adresserne og værdibeviser

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på alle hoteller

Parkering

Der er gratis parkering på alle hoteller

Lejebil

- I afhenter bilen på jeres hotel på opholdets 2. dag
- Jeres lejebil vil være en Renault Logan eller tilsvarende fra Europcar
- Ved afhentning af bilen bliver der reserveret et depositum på 500 USD på jeres kreditkort
- Bemærk at hovedbookeren af dette tilbud også skal være den primære chauffør
- En sekundær chauffør er inkluderet i prisen
- Al forsikring er inkluderet
- Chaufføren skal være fyldt mindst 25 år
- I modtager al information omkring jeres lejebil sammen med jeres rejsedokumenter
- Bilen skal afleveres i Cancun Lufthavn på opholdets sidste dag

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Mexico kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Mexico på under 180 dage. Dog skal I købe og udfylde et 'Tourist Blue Card' ved ankomst. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen