Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Tag familien med til Østrigs bjerge

 • Solferie
 • Diex
Pris fra kr. 4.719,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med på ferie i Østrigs bjerge: 4, 6 eller 8 dage i egen lejlighed med plads til op til 6 personer på Familienresort Petschnighof i delstaten Kärnten. Opholdet er inkl. halvpension og adgang til hotellets wellnessområde og badesø

Afslappende eller aktiv ferie? De maleriske omgivelser og Familienresort Petschnighof lægger op til begge dele! Her i Østrigs mest solbeskinnede område i Kärnten er der gode muligheder for at udforske den skønne natur på to hjul, gåben eller hesteryg under sommersolen. På Familienresort Petschnighof bliver der taget godt hånd om jer med halvpension, adgang til en naturlig badesø, underholdning til børnene og wellness til de voksne. I bor i en lejlighed med plads til op til 6 personer, så I kan roligt klemme hele familien ind i bilen og køre afsted mod årets sommerferie!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i 4- eller 6-personerslejlighed på Familienresort Petschnighof
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Adgang til wellnessområde
 • Parkering
Diex i Kärnten

Kärnten er Østrigs sydligste delstat og en perfekt feriedestination. Her er der sol og varme hele sommeren, og det relativt tyndt befolkede område byder på åbne vidder, klare bjergsøer og masser af gode vandre- og cykelruter. I Diex skinner solen dog lidt mere end andre steder i Østrig. Landsbyen ligger nemlig ved de bjerge, hvor der er allerflest solskinstimer i Østrig. Hele 2000 solskinstimer om året bliver det til, og med den fine placering i 1100 meters højde midt mellem bjergene er det bare med at snøre vandreskoene eller hoppe i sadlen og udforske naturen. I kan også fordrive tiden med for eksempel fiskeri og ridning, og indenfor en radius af 20 km findes flere golfbaner.

Familienresort Petschnighof

 • Hotel
 • Diex, Østrig
Hotel

Som navnet antyder, er Familienresort Petschnighof lige stedet at tage familien med til. Underholdningen er sikret for både store og små vandhunde i den børnevenlige naturlige badesø, som er lige udenfor hotellet, og på den økologiske gård kan I hilse på forskellige dyr. Desuden er der børnepasning 36 timer om ugen med forskellige aktiviteter, der giver de mindste mulighed for at udforske naturen. De voksne kan læne sig tilbage på den store solterrasse og nyde den skønne panoramaudsigt til bjergene. Trænger I til at koble endnu mere af, kan I besøge wellnessområdet, der byder på en sauna og fitnessrum.

 • +-2
Læs mere
Bergzauber

6-personerslejlighed

6 voksne per lejlighed

6-personerslejlighederne er 64 m² store og består af 3 værelser samt en sydvendt solterrasse på 20 m². Disse lejligheder har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 4 enkeltsenge samt en spisestue/køkken med siddehjørne, køleskab, mikroovn, sofa, fladskærms-TV og værdiboks. Der er desuden et badeværelse og separat toilet. I alle lejlighederne er der gratis WiFi.

Obir

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

4-personerslejlighederne er 54 m² store og består af 3 værelser. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og en spisestue/køkken med siddehjørne, køleskab, mikroovn, fladskærms-TV og værdiboks. Desuden er der et badeværelse og separat toilet. I alle lejlighederne er der gratis WiFi.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Familienresort Petschnighof. Du indgår derfor direkte aftale med Familienresort Petschnighof. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

4-personerslejlighed: Min. 2 personer og maks. 4 voksne + 1 baby på 0-1 år
6-personerslejlighed: Min. 2 personer og maks. 6 voksne + 1 baby på 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-2 år: 599 DKK for 3 overnatninger, 999 DKK for 5 overnatninger og 1389 DKK for 7 overnatninger
Børn i alderen 3-6 år: 839 DKK for 3 overnatninger, 1389 DKK for 5 overnatninger og 1949 DKK for 7 overnatninger
Børn i alderen 7-10 år: 1139 DKK for 3 overnatninger 1889 DKK for 5 overnatninger og 2639 DKK for 7 overnatninger
Børn fra 11 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type lejlighed (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Bemærk

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at være påklædt i hotellets sauna

Sted

Familienresort Petschnighof ligger i landsbyen Diex i den østrigske delstat Kärnten. Fra hotellet er der 40 minutters kørsel til Kärntens hovedby, Klagenfurt.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice