Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skiferie med familien i Italiens bjerge + liftkort og halvpension

 • Skiferie
 • Folgaria
kr. 6.710,- -33%
Pris fra kr. 4.559,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På ski i de italienske alper: 1 uge på Hotel Seggiovia inkl. halvpension, adgang til wellness, rabat på cykelleje og 6-dages liftkort til skiområderne Folgaria og Lavarone

Tag familien eller vennerne med på en sjov skiferie til de italienske alper og de populære skisportssteder Folgaria og Lavarone! Her har I en hel uge til at suse ned ad pisterne, kælke, stå på snowboard og råhygge med hinanden. Jeres traditionelle alpehotel sørger for halvpension og adgang til wellness med boblebad og sauna, og I får desuden et 6-dages liftkort til Folgaria og Lavornos mange velplejede pister. I bor heller ikke langt fra hverken Trento eller Gardasøens nordlige bred, så der er lagt op til nogle spændende dage i de italienske bjerge!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) eller familieværelse (maks. 5 personer) på Hotel Seggiovia***
 • Halvpension (morgenbuffet og 3-retters middag)
 • 6-dages liftkort til skiområderne Folgaria & Lavarone inkl. leje af ski og udstyr
 • Fri adgang til wellnessområdet
 • 20% rabat på cykelleje
 • 10% rabat på leje af el-cykler
 • Gratis parkering
Folgaria og Trentino

Folgaria og Lavarone er nogle af Trentinos mest populære skiområder, for de 104 km velplejede pister byder på både pister til begynderne og udfordrende nedfarter for de øvede. På Alpe Cimbra kan I enten køre i fuld fart gennem træerne, eller holde et mere roligt tempo og prøve at fange et glimt af de dyr, der bor på bjerget. Her er også mulighed for at stå på snowboard, tage på langrend eller kælke, og I kan endda prøve at gå med snesko eller køre med hundeslæde! Rundt omkring findes desuden forskellige butikker og charmerende alpehytter, hvor I kan få jer lidt varmt at drikke og spise.

Trænger I til en dag uden brædder under fødderne, eller er det ikke alle i familien, der er lige glade for at stå på ski, så har I kun ca. 40 minutters kørsel til Trentinos spændende og historiske hovedby, Trento, hvor der er mulighed for shopping, museumsbesøg og caféhygge. Der er også ca. en times kørsel til Gardasøens nordlige bred, hvor de små byer er hyggelige at besøge i årets fredelige, kolde måneder.

Hotel Seggiovia

 • Hotel
 • Francolini, Italien
Hotel - winter

Det hyggelige Hotel Seggiovia er opført i typisk italiensk alpestil, og her har I jeres base under jeres ferie i Dolomitterne. Hotellet har en ideel beliggenhed nær flere skisportssteder, bl.a. Folgaria, og her er noget for både de aktive og de afslappede. Hotellet har restaurant, café, TV-stue og læsestue, og I har fri adgang til wellnessområdet med boblebad og sauna. Der er desuden et legerum til de mindste, og hotellets personale arrangerer gerne aktiviteter såsom guidede vandreture og aftenture med lanterner. Fra hotellet er der ca. 1,5 km til bymidten, og der er nem adgang til skilifterne, der tager jer op i bjergene.

Læs mere
Double room (Margherita)

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De hyggelige dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng og en ekstraseng, fladskærms-TV, værdiboks og gratis WiFi, og I har desuden eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Næsten alle værelser har egen altan. Her er plads til maks. 3 personer.

Family room (Primula)

Familieværelse

5 voksne per værelse

De rummelige familieværelser er udstyret med enten to soveværelser eller et soveværelse og en hems med dobbeltsenge, en sovesofa, fladskærms-TV, telefon, værdiboks, gratis WiFi, altan samt privat badeværelse med hårtørrer og bruser. Der er også badekåber og tøfler til låns. Her er plads til maks. 5 personer.

Skiområderne Folgaria & Lavarone

Blå pister: 75,14 km
Røde pister: 24,6 km
Sorte pister: 4,46 km
Pister i alt: 104 km
Slæbelifter: 14
Stolelifter: 23
Laveste punkt: 1180 meter
Højeste punkt: 1900 meter

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Seggiovia SAS. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Seggiovia SAS. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 personer
Familieværelse: Min. 4 og maks. 5 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-7 år betaler 1790-1879 DKK per ophold
Børn 8-15 år betaler 3135-3985 DKK per ophold

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Hotellet ligger ca. 1,5 km fra Folgarias bymidte og med nem adgang til skilifterne. Fra Folgaria har I ca. 40 minutters kørsel til Trentinos hovedby, Trento, og ca. 1 times kørsel til Gardasøens nordlige bred.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice