Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellness for krop og sjæl på Usedom

 • Miniferie
kr. 909,- -20%
Pris fra kr. 729,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lad op med lækker mad og wellness på den Nordtyske ø Usedom. I tilbringer 3 dage på det dejlige hotel TRYP by Wyndham Seehotel Ahlbeck inkl. morgenmad, 1x middag og billet til wellness i Ostseetherme

Riv et par dage ud af kalenderen og lad batterierne op med gåture langs kysten, lækker mad, wellness og hyggeligt samvær. I tilbringer 3 dage på Wyndham Seehotel Ahlbeck lige ned til vandet — her er rammerne sat for ren forkælelse for både krop og sjæl. På øen Usedom kan I nyde fantastiske naturoplevelser og smukke solnedgange — så pak kufferten og smut en tur til Nordtyskland!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-13 år) på TRYP by Wyndham Seehotel Ahlbeck***
 • Brug af swimmingpool og finsk sauna på hotellet
 • Morgenmad
 • 1x middag per person (3 retters menu eller buffet)
 • 1x adgangsbillet til “badewelt”-området i Ostseetherme per person
Nyd omgivelserne på Usedom

Øen Usedom, hvis østlige spids strækker sig ind i Polen, er kræs for spa-gæster, naturelskere og golfturister. Øen var tidligere en yndet sommerresidens for den preussiske kongelige familie og Tysklands adel, og flere af deres flotte villaer står stadig rundt omkring på øen. I kan gå på opdagelse i den spændende arkitektur, der fortæller historier fra en svunden tid og for eksempel besøge Anklamer tårnet, Stolpe Slot og Skt. Marie Kirken. I har også rig mulighed for at nyde de skønne omgivelser på øen — stranden mod Østersøen er over 40 kilometer lang og 70 meter bred, og solen skinner lidt mere her end alle andre steder i Tyskland, hvorfor øen har fået tilnavnet "Soløen". På denne solrige ø kan I tage en pause fra hverdagen og lade jer fortrylle af den skønne natur ved det Baltiske Hav.

TRYP by Wyndham Ahlbeck Strandhotel

 • Hotel
 • Heringsdorf, Tyskland
Hotel TRYP by Wyndham Seehotel Ahlbeck

Jeres dejlige Hotel TRYP by Wyndham Seehotel Ahlbeck ligger i smukke omgivelser ned til det Baltiske Hav og giver jer en smuk udsigt over området. Hotellet sætter rammerne for et par dages forkælelse og sørger for, at I kan lade batterierne op med god mad, wellness og dejlige oplevelser i området. I kan benytte hotellets indendørs pool og finske sauna, og I kan bestille massage mod betaling.

 • +1
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette hyggelige dobbeltværelse på ca. 20 m² er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset Tv og telefon.

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse med havudsigt

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse på ca. 20 m² er indrettet i en hyggelig stil, med udsigt til havet. Værelset er indrettet med TV og telefon og har eget badeværelse med hårtørrer.

Ostsee-Therme

Ostsee-Therme ligger i fantastiske omgivelser lige ud til Østersøen og råder over hele 14.000 m² luksus. Men dette tilbud får I adgang til "Badewelt"-området, og her kan I dase i forskellige bade med indendørs og udendørs pools, saltbade, massage-bad og dampbad.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,50 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner GCH L.K.D Betriebs GmbH TRYP by Wyndham Ahlbeck Strandhotel. Du indgår derfor direkte aftale med GCH L.K.D Betriebs GmbH TRYP by Wyndham Ahlbeck Strandhotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn 0-13 år
Dobbeltværelse med havudsigt: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn 0-13 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-5 år: 90% rabat på hotelværelset
Børn i alderen 6-13 år: 50% rabat på hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr mod et gebyr på 10 € per nat, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt de er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Adgangsbillet til Ostseetherme

Billetten til Ostseetherme giver adgang til "Badewelt"-området — dette inkluderer 6 forskellige bade med indendørs og udendørs pools, saltbade, massage-bad og dampbad. Bemærk venligst, at det hverken er tilladt at være påklædt eller at være iført badetøj (på nær i swimmingpoolen og i legeområdet).

Sted

Hotel TRYP by Wyndham Seehotel Ahlbeck ligger i den lille by Ahlbeck på øen Usedom i Nordtyskland.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice