• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Sommer på Mallorca med all-inclusive + fly

Solferie 7, 9 eller 14 overnatninger Torrenova

per person fra kr. 3.389,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 21 gange

Sommer på Mallorca: Nyd 7, 9 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Hotel AluaSun Torrenova på solrige Mallorca med all-inclusive og fly tur-retur fra København eller Billund

Drømmer I jer væk til varmere himmelstrøg? Så tag din udkårne eller den lille familie med til solrige Mallorca! Tilbring 7, 9 eller 14 overnatninger med all-inclusive og ingen bekymringer på den dejlige ferieø, der igen og igen forsyner sine gæster med alt, hvad der skal til for at få den perfekte ferie. I bor på et flot, 4-stjernet hotel, hvor I kan slappe af med en drink ved poolen, gå på opdagelse i middelhavsøens fantastiske natur, og tage for jer af retterne, når der er tapas og sangria på menuen. Husk solcreme og højt humør, for nu går turen til Mallorca!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne og 1 barn 0-11 år) på Hotel AluaSun Torrenova****
 • All-inclusive
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (ca. 50 minutter hver vej)
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
Mallorca

Mallorcas bjergtagende natur, dejlige palmestrande og charmerende byer gør øen til en af Sydeuropas mest populære og elskede feriedestinationer. Med dette tilbud får I muligheden for selv at opleve denne paradisø, som ligger i det vestlige Middelhav. Mærk de lune temperaturer, smag på lokale delikatesser, og slap af på stranden, mens I nyder udsigten over det azurblå hav. Besøg også hovedstaden Palma, som ligger 25 minutters kørsel fra jeres hotel. Her kan I tage billeder af byens smukke katedral, det gotiske slot Bellver og det imponerende palads La Almudaina. Byen byder selvfølgelig også på talrige restauranter, butikker, barer og museer.

Hotel AluaSun Torrenova****

Hotel Torrenova, Spanien
Hotel pool

Det 4-stjernede Hotel AluaSun Torrenova har alle de faciliteter, der er nødvendige for en vellykket ferie i solen, og der er kun 100 meter til stranden, så I kan i den grad slappe af. Hotellet tilbyder derudover underholdning for både store og små med en stor swimmingpool, børnebassin med vandrutsjebaner, en legeplads og en tennisbane. I nyder alle jeres måltider i hotellets restaurant, og derudover serveres der kølige drinks i baren og varme og kolde snacks i snackbaren.

Læs mere
Room1

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med altan eller terrasse, der er udstyret med aircondition, værdiboks (mod gebyr), TV med internationale kanaler, køleskab, WiFi (mod gebyr), telefon og eget badeværelse med hårtørrer.

All-inclusive

 • Morgenbuffet mellem kl. 08.00 og 10.00
 • Frokostbuffet mellem kl. 13.00 og 15.00
 • Aftenbuffet mellem kl. 18.30 og 21.00
 • Alle buffeterne består af et udvalg af internationale retter
 • Snacks mellem kl. 10.30 og 18.00 (f.eks. sandwich, pommes frites og burgere)
 • Drikkevarer mellem kl. 10.00 og 24.00 (øl, vin, spiritus, te, kaffe, vand og juice)
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:
Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person (fra 16 år) per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne + 2 børn (0-11 år) eller maks. 3 voksne og 1 barn (0-11 år) per værelse

Rabat

Børnerabatten er gældende i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn på 0-1 år bor på gratis på hotellet
Personer fra 2 år får 10% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke tilgængeligt for kørestole

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi kan benyttes på hotellet for 5 € per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Transfer

Inkluderet i prisen er transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur. Ventetiden er maks. 1 time, og turen tager ca. 50 minutter hver vej

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotel AluaSun Torrenova ligger på den vestlige side af Mallorca, blot 100 meter fra stranden. Palma de Mallorca Lufthavn ligger godt 27 km fra hotellet.

Hotel Aluasun Torrenova
Avenida Torrenova 6
07181 Palma Nova, Calvià
Mallorca, Spanien

Se kalender