• Med indkvartering

Ophold ved Vadehavet med halvpension

 • Miniferie
 • 1 overnatninger
 • Bredebro
18 Anmeldelser
Nu kr. 795,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 79 gange

Ophold ved Vadehavet: 1 eller 2 overnatninger på Hotel Ballumhus inkl. 1 flaske mousserende vin på værelset, velkomstdrink, kaffe og kage kl. 15.00 og 4-retters middag(e) med vinmenu samt morgenmad

Tag en pause fra hverdagen med et forkælende ophold ved Vadehavet. Her i Danmarks sydvestlige hjørne kan I udforske den enestående natur i landets største nationalpark, opleve de mægtige tidevandsbølger og nyde den friske havluft. Det er ikke kun rammerne udendørs, der er sat for et hyggeligt ophold. På Hotel Ballumhus forkæles I nemlig med en flaske mousserende vin på værelset, velkomstdrink, kaffe og kage samt sæsonbestemt 4-retters middag med vinmenu. Dagen derpå står I op til et dejligt morgenbord, inden I atter kan gå på opdagelse ved den flotte vadehavskyst.

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år) på Hotel Ballumhus***
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Velkomstdrink
 • 1 eller 2x eftermiddagskaffe og -kage kl. 15.00
 • 1 eller 2x sæsonbestemt 4-retters middag med vinmenu kl. 18.00
 • 1 eller 2x kaffe med lidt sødt til
 • 1 eller 2x 1 glas likør
 • 1 eller 2x morgenmad
Den danske vadehavskyst

Den danske vadehavskyst er et sandt paradis for naturelskere. Her findes nemlig Danmarks nyeste og største nationalpark, hvor I i den grad kan nyde naturen og ikke mindst det rige dyreliv. Intet andet sted i Danmark samles så mange trækfugle, og i foråret og efteråret kan I således være heldige at se det flotte naturfænomen sort sol, hvor kæmpe stæreflokke danser over aftenhimlen. Tag også et smut til nærliggende Rømø, som I kan køre til via den 10 km lange dæmning, der forbinder øen til fastlandet. På Rømøs nordside ligger området Lakolk, hvor Europas bredeste sandstrand og de fleste af øens butikker og caféer findes. På sydsiden ligger Havneby, hvorfra I kan tage Sylt-færgen, hvis I har lyst til et nordtysk øeventyr.

Danmarks ældste købstad, Ribe, er der ikke mere end små 35 km til fra jeres hotel, så det er oplagt at tage en tur hertil, hvis I er interesserede i Danmarks historie. I Ribe kan I besøge domkirken, se de mange velbevarede middelalderhuse og gå i vikingernes fodspor på Museet Ribes Vikinger og Ribe VikingeCenter. For en hel speciel oplevelse kan I tage med traktorbussen, der kører fra Ribe gennem Nationalpark Vadehavet til Mandø.

Hotel Ballumhus***

 • Hotel
 • Bredebro, Danmark
Hotel

Hotel Ballumhus ligger i naturskønne omgivelser, kun godt et kvarters gang fra Vadehavet. Hotellet er en oplagt base for at gå på opdagelse i den omkringliggende natur og tage på lange gåture langs Vadehavets skvulpende bølger. Hotellet råder over 54 værelser og en hyggelig restaurant, hvor I nyder jeres inkluderede måltider.

 • +1
Læs mere
Hotel Ballumhus, værelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle hotellets nyistandsatte dobbeltværelser er udstyret med en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenge. På jeres værelse finder I desuden TV, gratis WiFi og privat badeværelse. Værelset har plads til 2 voksne og 2 børn på 0-12 år.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Ballumhus. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Ballumhus. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn på 0-12 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg på 195 DKK per nat

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere, som kan bookes for et tillæg på 100 DKK per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

- I kan medbringe jeres egen babyseng eller låne en på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dette ønskes
- Bemærk venligst, at I skal medbringe jeres eget sengelinned til babysengen

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 95 DKK per ophold. Betales på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Ballumhus ligger under 2 km fra Vadehavet og ca. 25 km fra Tønder.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice