Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4* designhotel på Long Island i New York

 • Storbyferie
 • 5 eller 8 overnatninger
Pris fra kr. 5.289,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på opdagelse i byen, der aldrig sover: 4 eller 7 overnatninger på det 4-stjernede Paper Factory Hotel i New York inkl. fly fra København eller Billund

Flyv med til verdens mest berømte storby, for her venter jer 4 eller 7 overnatninger i brusende New York! Byen, der aldrig sover, fortryller med sit enorme udvalg af seværdigheder, shoppemuligheder, spisesteder og kulturelle oplevelser. Se lysene på Times Square, tag ud og besøg Frihedsgudinden på hendes ensomme ø, få jer en god, klassisk burger på en sportsbar, og kig efter kendisser på 5th Avenue. En livstid ville ikke være nok til at udforske alt, hvad New York har at byde på, men bare nogle dage er nok til at få en smagsprøve!

Inklusive
 • 4 eller 7 overnatninger i superior dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år) eller superior queen-værelse på Paper Factory Hotel****
 • 10% rabat på hotellets restaurant
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til New York
 • Turistskat
 • Håndbagage
New York

Der findes ingen anden by på jorden som New York. Byen, der aldrig sover, er ubeskrivelig – den er larmende, myldrende og beskidt, men den er også smuk, musisk og indbydende. Her er berømte restauranter, swingende jazzklubber, glitrende modebutikker, imponerende museer, grønne parker, buldrende subway-toge, dygtige gademusikanter ... og meget, meget mere.

Hvert af New Yorks kvarterer har sin helt egen personlighed og charme, og vi kan bestemt anbefale at gå på opdagelse i SoHo, Harlem, Brooklyn og Queens på Long Island, hvor I bor.

Paper Factory Hotel

 • Hotel
 • New York, USA
lounge

Glæd jer til at bo i stilfulde, hippe oplevelser på det 4-stjernede Paper Factory Hotel på Long Island! Her er det som at være trådt ind i en af de flotte "loft"-lejligheder, som vi ser dem i de amerikanske TV-serier – rå murstensvægge, betonvægge, kunst på væggene og en masse urbane detaljer i støbejern og læder. På hotellet finder I et spillerum med bordtennis og bordfodbold, restauranten Mundo og en hyggelig lobby med café og bløde lænestole. Der er desuden gratis WiFi på hele hotellet, så I kan sende billeder hjem til dem derhjemme.

Læs mere
double room

Superior dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er moderne indrettet med to senge, skrivebord, fladskærms-TV, vækkeur, værdiboks og kunst fra lokale kunstnere på væggene. I har også eget badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og toiletartikler fra William Roam. Her er plads til maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år.

queen room

Superior queen-værelse

2 voksne per værelse

Superior queen-værelserne er også moderne indrettet med en queen-size dobbeltseng, skrivebord, fladskærms-TV, vækkeur, værdiboks og kunst fra lokale kunstnere på væggene. I har også eget badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og toiletartikler fra William Roam. Her er plads til maks. 2 personer.

Vi anbefaler

 • Kun 7 minutters gang fra jeres hotel ligger det spændende Museum of the Moving Image (MoMI). Dette er landets eneste museum dedikeret til de levende billeders kunst – alt fra de tidligste film og kameraer til de nyeste computerspil og digital kunst.
 • Skal I tilfredsstille jeres søde tand, kan I gøre det med lækre cupcakes fra den hyggelige Sweets First Bakeshoppe & Café kun et par minutters gang fra hotellet. Her kan I kaste jer over cupcakes i alverdens udgaver – prøv en med Oreos, peanut butter & jelly eller karamel!
 • Central Park ligger kun 20 minutter væk med offentlig transport, og uanset årstid er det et magisk sted at tilbringe et par timer. Om efteråret kan I nyde synet af de mange træer og buske, der langsomt skifter farve fra grøn til orange, rød og gul. Om vinteren kan I stå på skøjter og få jer en kop varm kakao, og om foråret er det tid til blomster og fuglefløjt.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • ESTA (indrejsetilladelse)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Superior dobbeltværelse: Maks. 4 personer
Superior queen-værelse: Maks. 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-17 år bor gratis på hotellet

Gebyr for 3. og 4. voksen

En 3. og 4. voksen betaler et ekstragebyr på ca. 200 DKK per person per nat for hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om visum (ESTA)

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Sted

Jeres 4-stjernede hotel på Long Island ligger kun få minutters gang fra metrolinjerne R, N, Q og M. Det tager ca. 1 time at komme fra lufthavnen til hotellet med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice