Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Besøg den belgiske perle Brugge

 • Storbyferie
 • 2 overnatninger
 • Brugge
Pris fra kr. 6.099,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Brugge: 2 overnatninger på Leonardo Hotel inkl. morgenmad, fly fra København eller Billund samt billetter til "high tea" eller besøg til byens chokolademuseum

Har I endnu ikke besøgt den charmerende og billedskønne belgiske perle Brugge, så har I chancen nu! Gå hånd i hånd langs de små kanaler, nyd den nostalgiske atmosfære blandt de middelalderlige bygninger og forkæl jer selv med belgisk chokolade, vafler og gode øl. I får 2 overnatninger på et hyggeligt hotel udenfor centrum, hvor I får morgenmad hver morgen, og hotellet sørger også for en "high tea" eller et besøg til byens chokolademuseum. Brugge tryllebinder med sin eventyrstemning, så tag din udkårne i hånden og glæd jer til nogle skønne dage i Belgien!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-11 år) på Leonardo Hotel***
 • Morgenmad
 • Billetter til "high tea" eller chokolademuseum (udleveres på hotellet)
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
Brugge

Brugge charmerer med sine gamle huse, billedskønne kanaler og hyggelige stemning, og det er ikke svært at forstå, at byen tiltrækker masser af besøgende hvert år. Byens middelalderlige arkitektur, flotte kirker og små stenbroer skaber en helt særlig, nostalgisk stemning, og det er værd at tage på kanalrundfart og opleve byen fra vandet. Slå jer ned på det gamle torv med dets farverige huse, se Michelangelos skulptur af "Madonna med barnet" i den smukke kirke Onze-Lieve-Vrouwekerk eller besøg de små, hvide huse på Begijnhof, hvor uafhængige lægkvinder boede sammen i det 17. århundrede.

Brugge er kendt for sine gode chokolader og fine blonder, og I kan købe rigeligt af begge i de mange små butikker overalt i byen. Det flamske køkken byder desuden på andre lækkerier som vafler, pommes frites og muslinger, og belgierne er kendte for at brygge en rigtig god øl – så hobbygourmanderne vil også finde rigeligt til at tilfredsstille smagsløgene!

Leonardo Hotel Brugge

 • Hotel
 • Brugge, Belgien
Leonardo Hotel Brugge

Udforsk Brugge og nyd de smukke grønne omgivelser! Med et ophold på dette hotel får I nemlig det bedste fra begge verdener. På Leonardo Hotel Brugge kan I både nyde byens liv og seværdigheder og slappe af i hotellets hyggelige have. Hotellet sørger for morgenmad hver morgen, og her finder I desuden en opvarmet udendørs swimmingpool, en bar og snackbar og en lille lejeplads for børn.

 • +3
Læs mere
Leonardo Hotel Brugge room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De hyggelige værelser er kendetegnet ved deres moderne komfort og elegante atmosfære. De rummelige værelser har en dobbeltseng og en sovesofa, et skrivebord, et badeværelse og separat toilet, WiFi og te- og kaffefaciliteter. Her er plads til maks. 2 voksne og 2 børn 0-11 år.

Vi anbefaler

 • Øl | Ølbryggeriet De Halve Maan ligger i byens centrum og er klart et besøg værd. Bryghuset har produceret øl siden 1856, og her kan I få en rundvisning og prøve en Brugse Zot, som er en af byens mest kendte øl.
 • Natur | Fra hotellet kan I nemt gå gennem skoven til den smukke bygning Streekhuis Kasteel Tillegem, som er en gammel borg med voldgrav. Vil I på flere naturoplevelser, kan I slå jer ned i en af byens hyggelige parker eller tage en lang gåtur i skoven.
 • Chokolade | Belgien er kendt for sine gode chokolade, og noget af Brugges bedste fås hos Dumon Chocolatier nær byens torv. Her kan I lade jer beruse af den liflige kakaoduft, forføre af de nydeligt arrangerede chokolader i vinduet og fornøje af de fine chokoladefigurer. Det venlige personale er også gavmilde med smagsprøverne, hvis man spørger pænt.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 2,12 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00 - 23:59

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn 0-11 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Børn 3-11 år betaler ca. 82 DKK per nat for hotelopholdet
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sådan kommer I til Brugge

I flyver til Bruxelles, og herefter skal I med offentlig transport til Brugge
Flyver I fra København, er det nemmest at tage shuttlebussen fra lufthavnen ind til Bruxelles, som går hver halve time, og derfra tage toget til Brugge. Dette tager i alt ca. 1 time og 50 minutter
Flyver I fra Billund, er det nemmest at tage toget direkte fra lufthavnen til Brugge. Dette tager ca. 1 time og 30 minutter
Fra Brugge station kan I komme med bus ud til hotellet. Dette tager ca. 30 minutter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Leonardo Hotel ligger lige udenfor byen, ca. en halv time med bus fra byens centrum. Det tager ca. 2 timer at komme hertil med offentlig transport fra Brussels Airport og ca. 3 timer og 15 minutter fra Brussels South Charleroi Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice