Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Forkælelse i italienske Umbrien

 • Solferie
 • San Gemini
kr. 3.619,- -23%
Pris fra kr. 2.819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkælelse i italienske Umbrien: 8 dage på en tidligere herregård inkl. morgenmad, 6 middage, et italiensk madlavningskursus og en guidet rundvisning med olivenoliesmagning

Benvenuti! Umbrien er Italiens grønne hjerte og det perfekte sted at nyde en pause fra hverdagen. På denne ferie får I en bid af det autentiske Italien med et ophold på den tidligere herregård Albergo Duomo – San Gemini. Her kan I nyde godt af den italienske gæstfrihed og lade jer forkæle med morgenmad hver dag og seks middage. I deltager også i et madlavningskursus og en olivenoliesmagning, så mon ikke I nok skal få smag for Italien?

Inklusive
 • 7 overnatninger i superior-værelse, suite eller spa-suite (maks. 2 personer) på Albergo Duomo – San Gemini
 • Morgenmad
 • 6x middage
 • 1x velkomstdrink
 • 1x madlavningskursus (à ca. 2 timers varighed)
 • Guidet rundvisning og olivenoliesmagning ved oliemølle
Umbrien

Langstrakte vinmarker, et bakkerigt landskab og charmerende små landsbyer. Umbrien lige midt i Italien er skøn året rundt og udmærker sig ved sin afslappede atmosfære og sit milde klima. Her er der oplevelser for alle! Knap en times kørsel fra hotellet finder I regionshovedstaden Perugia. Denne smukke by med en over 2.000 år lang historie er især kendt for sin rige kunsteriske og kulturelle arv, blandt andet den gotiske katedral San Lorenzo. Under en halv time fra hotellet ligger naturparken Parco fluviale del Nera med sine mange idylliske vandfald, oliventræer og vilde rovfugle som kongeørne, tårnfalke og musvåger. Under jeres ophold må I selvfølgelig heller ikke snyde jer selv for at smage på nogle af områdets udsøgte vine. La vita è bella!

Albergo Duomo - San Gemini

 • Hotel
 • San Gemini, Italien
San Gemini

Dette ganske særlige hotel ligger på en gammel herregård i middelalderlandsbyen San Gemini. Bygningen var i middelalderen sommerresidens for den adelige familie Santacroce. De valgte dette sted for sin skønhed, den korte afstand til Rom og det gode klima. Faktisk var de så vilde med stedet, at de købte hele landsbyen San Gemini. De rev så dele af byen ned for at bygge deres egen herregård, som nu fungerer som hotel.
Receptionen og restauranten er for nylig blevet renoveret og har nu panoramavinduer med en fantastisk udsigt over dalen. I restauranten kan I nyde klassiske italienske retter med årstidens grøntsager. Derudover bliver I selv sat i sving i køkkenet på et madlavningskursus, hvor I lærer de lokale metoder at kende.

 • +-2
Læs mere
Albergo Duomo - San Gemini, Spa suite

Spa-suite

2 voksne per suite

Hvis I virkelig vil forkæle jer selv under jeres ophold, kan I booke en spa-suite. Udover jeres eget private boblebad på værelset får I hotellets bedste udsigt og et badeværelse med tyrkisk dampbad og brusekabine i marmor.

Albergo Duomo - San Gemini, Suite

Suite

2 voksne per suite

Suiterne består af et soveværelse med dobbeltseng, en stue, en terrasse med panoramaudsigt samt et rummeligt badeværelse med boblebad.

Albergo Duomo - San Gemini, Superior room

Superior-værelse

2 voksne per værelse

Superior-værelserne ligger på tredje sal i hovedbygningen. De fleste værelser er udstyret med en lille tagterrasse, hvorfra I kan nyde en smuk udsigt over gader og hustage i landsbyen. Disse værelser er moderne indrettet og udstyret med LCD-tv, telefon, aircondition, pengeskab, badeværelse med brusebad eller badekar og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Immobiliare Altichiero Srl Albergo Duomo. Du indgår derfor direkte aftale med Immobiliare Altichiero Srl Albergo Duomo. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Superior-værelse: Maks. 2 personer
Suite: Maks. 2 personer
Spa-suite: Maks. 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i den middelalderlige landsby San Gemini, 15 minutters kørsel fra Terni og Narni. Perugia er 50 minutters kørsel væk og der er under 1½ times kørsel fra Roms lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice