Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering
  • Med oplevelse

Badeparadiset Tropical Islands ved Berlin med hotelophold

Forlystelsespark 1 overnatninger Berlin

kr. 889,- -17%
per person fra kr. 739,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til Tropical Islands tæt på Berlin og nyd 1 eller 2 overnatninger på det 4-stjernede Holiday Inn Berlin Airport inkl. morgenmad og adgang til badeparadiset Tropical Islands

Tag familien med på en spændende ferie til troperne. I behøver ikke at rejse langt, for dette badeparadis ligger såmænd kun få timers kørsel syd for den danske grænse i Tyskland – og kun en time fra Berlin! Her kan I udforske et landskab bestående af regnskove, strande og laguner, mens I altid kan regne med en temperatur på 26 grader. Inkluderet i dette tilbud er adgang til Tropical Islands og ophold på 4-stjernet hotel med morgenmad, så det er bare om at komme afsted!

Inklusive
  • 1 eller 2 overnatninger i enkelt- (maks. 1 voksen, 1 barn 0-17 år og 1 baby 0-2 år), 3-personers- (maks. 3 voksne og 1 baby 0-2 år) eller familieværelse (maks. 4 voksne og 1 baby 0-2 år) på Holiday Inn Berlin Airport****
  • Adgang til Tropical Islands (1 dag ved 1 overnatning og 2 dage ved 2 overnatninger)
  • Morgenmad
  • Fri afbenyttelse af hotellets fitness- og wellnessområde
Tropical Islands

Under en kæmpe kuppel gemmer Europas største indendørs ferieparadis sig. Tropical Islands er gennemført ned til mindste detalje med en konstant temperatur på 26 grader. Tag en dukkert i det lækre tropiske hav, byg sandslotte langs stranden, nyd en drink i tropebaren, eller kravl alle 27 meter op til toppen af vandrutsjebanen for at tage turen ned i flyvende fart. Tag et spil minigolf, flyv med luftballon under kuplen, eller udforsk regnskoven, der er hjem til omkring 50.000 planter og har et areal på intet mindre end 10.000 m². Afslut dagen med et hyggeligt måltid på en af de mange lækre restauranter i Tropical Islands, og vend derefter hjem til jeres 4-stjernede hotel!

Holiday Inn Berlin Airport

(99 anmeldelser)
Hotel Schönefeld, Tyskland
Hotel

Det 4-stjernede Holiday Inn Berlin Airport ligger ca. en halv times kørsel fra både Tropical Islands og den tyske hovedstad. Hotellet, som tilbyder gratis lufthavnstransport, ligger desuden blot 2 km fra lufthavnen Berlin-Schönefeld. Det råder over 295 værelser, der alle er indrettet med moderne faciliteter. På den tilhørende restaurant kan I bestille et udvalg af lækre retter, mens den hyggelige bar byder på forfriskende drinks. Som gæster på hotellet er I også velkomne til at benytte jer af saunaen og fitnesscenteret.

Læs mere
family room

Familieværelse

4 voksne per værelse

Skal I på familietur, så book et familieværelse med plads til jer alle. Værelset er ca. 22 m² stort og udstyret med 2-4 senge, afhængigt af, hvor mange I er. Værelset har aircondition, værdiboks, minibar (mod gebyr) og TV. Det private badeværelse er forsynet med toilet, badekar eller bruser og hårtørrer.

pillows

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Til 1 voksen eller en voksen og et barn er der mulighed for at booke et enkeltværelse, der ligesom hotellets øvrige værelser er udstyret med en komfortabel seng, aircondition, værdiboks, minibar (mod gebyr) og TV. Det private badeværelse er forsynet med toilet, badekar eller bruser og hårtørrer.

Room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

På 3-personersværelserne er der plads til op til 3 voksne, og også på dette værelse er der komfortable senge, aircondition, værdiboks, minibar (mod gebyr) og TV. Det private badeværelse er forsynet med toilet, badekar eller bruser og hårtørrer.

Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Adgang til Tropical Islands' sauna (kan tilkøbes ved ankomst til Tropical Islands)
Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen og 1 barn 0-17 år + 1 baby 0-2 år
3-personersværelse: Maks. 3 voksne + 1 baby 0-2 år
Familieværelse: Maks. 4 voksne + 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-12 år: 30% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet har kørestolsvenlige værelser. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dette ønskes. Bemærk dog, at Tropical Islands ikke er egnet for kørestole

Kæledyr

Et kæledyr per værelse kan medbringes for 25 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice
Bemærk, at kæledyr ikke kan medbringes i Tropical Islands

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Parkering

Gratis offentlig parkering ved hotellet

Tropical Islands

Efter booking vil I modtage en e-mail med et værdibevis, som giver jer adgang til Tropical Islands (1 dag ved 1 overnatning og 2 dage ved 2 overnatninger)

Bemærk venligst, at værdibeviset skal udskrives

Tropical Islands Sauna

I kan tilkøbe adgang til Tropical Islands' sauna for 14 € per voksen og 8 € per barn på 6-14 år (betales ved Tropical Islands)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Holiday Inn Berlin Airport ligger en halv times kørsel fra Tropical Islands og en halv time fra Berlin centrum.