• Med indkvartering

Bileventyr med vinsmagning til Piemonte

Rundrejse 6 overnatninger Italien

(4 Anmeldelser)
kr. 2.989,- -27%
per person fra kr. 2.209,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 15 gange

Tag på vinsmagning i fantastiske Norditalien: 7 dage i Piemonte og Veneto i elegante villaer med morgenmad, 3-retters middage og vinsmagninger

Maleriske landsbyer, grønne tinder og det fortrinlige italienske køkken er blot få af fornøjelserne, I får med på denne rundrejse i Norditalien. I løbet af 7 dage kommer I til at udforske den smukke strækning fra Piemonte til Veneto. Dyk ned i italienske delikatesser, smag på vin hos lokale producenter og fortab jer i det imponerende landskab, der minder om en kulisse fra en Fellini-film. Snyd ikke jer selv for at smage på Piemonte-regionens favorit, den klassiske Barolo. I er indlogeret i to historiske villaer fra det 17. og 18. århundrede, begge udstyret med pools, så I kan fuldende ferien med en dukkert. Rundt om hvert hjørne venter jer en ny smagsoplevelse, så pak bilen og skynd jer afsted på jeres italienske eventyr!

Inklusive
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på hotel Villa Soleil*** i Piemonte
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på hotel Villa Tacchi*** i Veneto
 • Daglig morgenmad
 • 2x 3-retters middag (1 middag per hotel ekskl. drikkevarer)
 • 2x vinsmagninger (1 vinsmagning per hotel)
 • 2x gaver på værelset
 • Fri afbenyttelse af udendørs pools på begge hoteller
 • Gratis parkering
 1. Dag 1 - 3: Piemonte

  Jeres rejse tager afsæt i Piemonte, som er kendt for sine hvide trøfler og smagfulde Barolo-vin. I Piemonte synes tiden at gå langsommere: De lokale tager sig tid, om det drejer sig om vinproduktion, et godt måltid eller en cappuccino i morgensolen. Jeres rundrejse handler om at nyde omgivelserne og give sanserne frit spil. I er indlogeret i den smukke Villa Soleil med pools og fantastiske omgivelser, og der er sørget for en 3-retters middag til jer, så I får den fulde, italienske madoplevelse med. Der er få køkkener, som kan skabe magi ud af enkle råvarer som italienerne. I kommer desuden til at smage vine fra regionen og se markerne, hvor druerne kommer fra. Mellem de grønne vinmarker strækker hasselnøddetræerne sig mod himlen, og Monte Rosa-bjerget fylder imponerende i landskabet. Rejsen vil føre jer forbi Lago Maggiore, en af de største italienske søer, som I bør aflægge et visit. Tag jer tid til at spise et lokalt måltid og nyde en vandretur i Piemontes uberørte natur.

  Villa Soleil -> Hotel Villa Tacchi 339.6 km

  Villa Soleil

  Villa Soleil

  Hotel Colleretto Giacosa, Italien

  Jeres historiske hotel Villa Soleil ligger i Ivrea i Piemonte-regionen. Hotellet har sin egen restaurant, hvor I kan smage på norditalienske specialiteter og lokale herligheder. Nyd et glas rødvin i den stemningsfulde hotelbar, snup en dukkert i den moderne pool, eller tag et hvil i solstolene. Villa Soleil er det perfekte sted at komme ned i gear og nyde de smukke omgivelser i Piemonte. Det historiske landsted stammer helt tilbage fra det 18. århundrede og gennemgik i 2006 en omfattende restaurering, som fik stedet til at opblomstre på ny. Hotellet er grundet sin historie og sin romantiske skønhed et yndet valg for bryllupper.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 7: Veneto

  Fra Piemonte går turen videre til Veneto, hvorfra den mousserende Prosecco kommer. I sætter selv tempoet for, hvordan dagene skal bruges — så længe I ikke går glip af jeres morgenmad og 3-retters middag, som er inkluderet i opholdet på det 4-stjernede hotel Villa Tacchi. I løbet af denne kulinariske rundrejse vil fokus hvile på jeres nydelse, og alle sanser vil blive mættet på jeres norditalienske rundrejse med regionale delikatesser og skønne vine i bjergtagende omgivelser. Mellem Dolomitterne og Adriaterhavet fylder Veneto-regionen det frodige landskab med sine unikke landsbyer og storslåede villaer i klassisk Palladio-stil. Veneto er et frodigt, lille italiensk paradis, som har tiltrukket rejsende, digtere og kunstnere i århundreder. Regionshovedstaden er Venedig, den flydende by, som I kan aflægge et visit, mens I er på disse kanter. Eller slå et smut forbi Padova, kulturbyen med utallige seværdigheder, katedraler og den smukke botaniske have samt Padova Universitet fra 1222, hvor selveste Galileo Galilei underviste! I er desuden tæt på Treviso, den elegante og historiske by, hvor I kan fordybe jer i museer og nyde byens smukke arkitektur.

  Villa Tacchi

  Villa Tacchi

  Hotel Province of Padua, Italien

  Jeres elegante 4-stjernede hotel Villa Tacchi er bygget ind i en autentisk Palladio-bygning og placeret i et dejligt, grønt område kun 7 km fra Vicenza. Villaens historie går helt tilbage til det 17. århundrede, og råder over 49 store værelser med typiske venetianske lofter og klassiske møbler i italiensk stil. Nyd den lækre udendørs pool og den betagende træ-omgivne sø, som tilhører Villa Tacchi. Hotellet ligger på grænsen af provinserne Padova, Vicenza og Treviso, og er med sin centrale placering et ideelt opholdssted til jer, som er på opdagelse i det norditalienske. I kan passende besøge Verona og se den mytiske balkon, hvor Julie kaldte på sin Romeo, eller tage til den nærliggende by Vicenza og opleve den monumentale Basilica Palladiana.

  Læs mere
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg på cirka 235 DKK per person per nat

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

En babyseng kan lånes for 10 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr (op til 15 kg) kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)