Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familieferie i hollandsk feriepark

 • Feriepark
 • overnatninger
 • Dordrecht
kr. 1.579,- -32%
Pris fra kr. 1.079,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Pak bilen med feriestemning og den vandglade familie, og tag afsted til masser af sjov i Holland! I har 4, 5 eller 8 dage i en luksuriøs hytte for op til 6 personer samt adgang til ferieparkens inden- og udendørs svømmebad. Prisen er per hytte!

Tag på kør-selv-ferie til den hollandske feriepark EuroParcs de Biesbosch, hvor vand er det helt store tema! I kan leje en kano eller sejlbåd og begive jer ud på åerne i området, slippe jeres indre vandhunde fri i svømmebadet, eller hoppe på cyklen og nyde den skønne natur omkring nationalparken Biesbosch. På land har I rig mulighed for både at få pulsen op med et slag tennis eller slappe af i saunaen. I jeres hyggelige feriehytte er der lagt op til mange gode timer med hele familien, så skynd jer at pakke kufferten — børnene vil elske jer for det!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i 4- eller 6-personershytte i EuroParcs de Biesbosch
 • Gratis adgang til svømmebadet
 • Slutrengøring
 • Forbrug af el, vand og gas
 • 1 gratis parkeringsplads per hytte
Nationaal Park De Biesbosch

I det vestlige Holland finder I Biesbosch nationalpark, som strækker sig over dele af Noord-Brabant og Zuid-Holland. Parken er et af de få ferskvandsområder, som Europa har tilbage, og parken er intet mindre end fantastisk med sine mange snoede floder og åer, som løber gennem marker, pileskove og dugfriske græsarealer. Vi anbefaler, at I reserverer mindst én dag i ferieprogrammet til at udforske parken på cykel eller gåben. Der venter jer kvalitetstid i naturen, og minder som vil vare længe!

EuroParcs de Biesbosch

 • Bungalow
 • Dordrecht, Holland
Hotel

Denne rolige feriepark ligger lige uden for Dordrecht. Stedet har sin egen marina, hvor man kan leje en båd eller en plads til egen medbragte sejlbåd. Fra marinaen kan I sejle direkte ud og opleve den smukke naturpark Biesbosch. I ferieparken har I adgang til både indendørs og udendørs swimmingpools, et wellnesscenter, hvor I (mod betaling) kan bestille forskellige wellness-behandlinger samt en tennisbane. Til børnene er der gode legepladser, og I har mulighed for at spise og drikke i ferieparkens restaurant og bar – hvis I da ikke ønsker at benytte jeres hyttes køkken.

Læs mere
Velthorst

4-personershytte

4 voksne per hytte

Denne hytte er ca. 50 m² stor og har stue med sofa og TV i forlængelse af spisestuen. Køkkenet er udstyret med komfur, køleskab og fryser samt en Senseo kaffemaskine. Hytterne kan variere i indretning, men alle har to soveværelser (med to enkeltsenge eller køjesenge på hvert, og på badeværelset er der bruser og toilet.

pavillon

6-personershytte Pavillion+

6 voksne per hytte

Denne hytte er ca. 75 m² stor og har tre soveværelser med hver to enkeltsenge. I stuen er der sofa og TV, og køkkenet er udstyret med komfur, køleskab og fryser samt en Senseo kaffemaskine. Hytterne kan variere i udseende og indretning, men alle har badeværelse med bruser og et separat toilet.

velthorst +

6-personershytte Velthorst+

6 voksne per hytte

I denne hytte på ca. 60 m² har I stue med sofa og TV i forlængelse af spisestuen. Køkkenet er udstyret med komfur, køleskab og fryser samt en Senseo kaffemaskine. Hytterne kan variere i udseende og indretning, men alle har tre soveværelser (med to enkeltsenge eller køjesenge på hvert), og på badeværelset er der bruser og toilet.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Miljøtillæg 1,10 € per person per dag
 • Servicetillæg: 2,95 € per person per dag
 • Sengelinned: 6,20 € per person (obligatorisk)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Resort De Biesbosch. Du indgår derfor direkte aftale med Resort De Biesbosch. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 17:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

4-personershytte: Maks. 4 personer
6-personershytte af typen Velthorst+: Maks. 6 personer
6-personershytte af typen Pavillon+: Maks. 6 personer

Babyseng, babystol og kravlegård

Babyseng, babystol og kravlegård kan lejes for 5 € per styk per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr kan medbringes for 5 € per dyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Ferieparken har hytter, der er egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering til 1 bil ved hytten

Internet

WiFi er tilgængeligt mod gebyr på 7,50 € per nat, som betales i ferieparken

Svømmebad

Det indendørs svømmebad er åbent mandag-fredag fra kl. 10.00 til kl. 15.30, lørdag fra kl. 11.30 til 19.00 og søndag fra kl. 10.00 til 19.00 (kan variere)

Ekstra

I ferieparken er det muligt at leje:
Pakke med håndklæder: 4,50 € per person
Pakke med viskestykker: 4 € per styk

Bemærk i øvrigt, at leje af sengelinned for 6,20 € per person er obligatorisk (betales i ferieparken)

Sted

Ferieparken ligger 30 minutters kørsel fra Rotterdam, lidt under en times kørsel fra Haag og ca. halvanden times kørsel fra Amsterdam.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice