Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet familieferie i egen lejlighed i Nordtyskland

Miniferie 2 eller 5 overnatninger Göhren-Lebbin

kr. 1.119,- -54%
per person fra kr. 519,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning og ferie med familien i det største feriecenter i Nordeuropa: 3, 4 eller 6 dage i 4-stjernet lejlighed på det tyske Dorfhotel Fleesensee inkl. adgang til badeland, slutrengøring, energiomkostninger og gratis parkering!

Tag på en ferie for hele familien i tyske Mecklenburg-Vorpommern! Det 4-stjernede Dorfhotel er idyllisk beliggende på Fleesensee midt i det største fritidscenter i det nordlige Europa: "Hoteller & Sport Resort Fleesensee". Her venter jer alle former for fritidsaktiviteter, såsom badeland med rutsjebaner og vandfald, indendørs klatrevæg og golfbaner. Udforsk de gamle og smukke bøgeskove i Müritz National Park eller tag en sejltur og nyd den storslåede natur. Efter en lang dag kan I glæde jer til at komme hjem til jeres egen rummelige lejlighed og smække benene op!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i 4-personers lejlighed på Dorfhotel Fleesensee****
 • Adgang til badeland
 • Børnepasning (minimumsalder: 8 måneder)
 • Håndklæder og sengelinned
 • Slutrengøring
 • Energiomkostninger
 • Gratis parkering
Mecklenburg-Vorpommern & Fleesensee

Velkommen til Mecklenburg-Vorpommern! Her finder I en fuldstændig enestående natur og et landskab, der ikke findes mange andre steder i Europa. Flere hundrede kilometer cykel- og vandrestier snor sig igennem idylliske heder og fortryllende skove, der er omgivet af maleriske søer. Her er aktiviteter for alle aldre og interesser. Er I mere til indendørs leg, er det oplagt at boltre sig i det sjove badeland, hvor I kan suse nede ad vandrutsjebanerne eller slappe af i det opvarmede udendørs spabad.

I er indlogeret i de 4-stjernede ferielejligheder i familieresortet Dorfhotel Fleesensee. Resortet råder over 3 restauranter, men lejlighederne er fuldt udstyret og møbleret til, at I sagtens selv kan stå for madlavningen. I kan benytte jer af gratis børnepasning 6 dage om ugen for børn over 8 måneder, men I kan også hygge jer med børnene i resortets mange aktivitetsmuligheder såsom badeland, legepladser og den smukke mecklenburgske natur. Alle lejligheder har pejs, så der er skruet helt op for hyggen. Resortes restauranter byder både på regionale og internationale specialiteter samt lokalt fanget frisk fisk. Resortets navn 'Fleesensee' er taget fra den smukke sø, som ligger blot 2½ kilometer fra resortet, hvor I kan bade, fiske og gå tur langs bredden. Glæd jer til en skøn ferie med børnene, hvor kvalitetstid og kærlighed er i fokus.

Dorfhotel Fleesensee

Holidaypark Göhren-Lebbin, Tyskland
Dorfhotel Fleesensee

Det 4-stjernede Dorfhotel Fleesensee er et de af de største feriecentre i Nordeuropa, "Land Fleesensee". Hotellet er beliggende i Mecklenburg Seenplatte og tilbyder et område på 500 hektar med et utal af sports- og fritidsfaciliteter. I har blandt andet fri adgang til anlægget "Hoteller & Sport Resort Fleesensee", der inkluderer fri adgang til badelandet SpaWorld Fleesense. Derudover finder I tre restauranter, en golfbane, en klatrevæg og meget mere.

Læs mere
Apartment

4-personers lejlighed

2 voksne per lejlighed

I bor i en fuldt udstyret og rummelig ikke-ryger lejlighed med et areal på ca. 38 m². Her finder I 2 værelser samt en stue med 32 tommer fladskærms-TV, telefon, pengeskab og pejs. Køkkenet er udstyret med kogeplader, ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, køleskab, opvaskemaskine, så der er alt, hvad I behøver for at lave mad i lejligheden. Derudover har lejligheden egen terrasse, hvor I kan slappe af, såfremt vejret tillader det. Alle lejligheder har desuden gratis WiFi. Lejligheden kan rumme maks. 4 personer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Dorfhotel Fleesensee. Du indgår derfor direkte aftale med Dorfhotel Fleesensee. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Check-ind

Fra 15:00 - 22:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 10:00

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

Lejlighed: Min. 2 og maks. 2 voksne + 2 børn 0-14 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-14 år: Gratis
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en lejlighed, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Hunde kan medbringes for 19 € per hund per nat

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det 4-stjernede hotel er en del af hotelkæden Hotels & Sport Resort Fleesensee og er placeret direkte i det idylliske landskab i Mecklenburg Lake District. Den smukke Fleesensee ligger kun 2½ kilometer væk. Dorfhotel Fleesensee ligger cirka 200 km fra Hamborg.