Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Luksuriøs solferie på Cypern

 • Solferie
 • 7 overnatninger
Pris fra kr. 4.999,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkæl jer selv med en rendyrket luksusferie: 7 overnatninger på det 5-stjernede Acapulco Resort & Spa inkl. halvpension, wellness, fly tur-retur fra København og transport mellem lufthavnen og hotellet

En gyldenrød solnedgang i horisonten, kridhvidt sand mellem tæerne og en iskold drink i hånden, mens en du holder af sidder ved din side — en solferie på middelhavsøen Cypern vil I sent glemme! På denne unikke rejse får I 7 overnatninger i overdådige omgivelser på det 5-stjernede spa-hotel Acapulco Resort & Spa, hvor I nyder dagene med at slænge jer ved Cyperns største pool, snuppe et spil beachwolley, bade i de krystalklare bølger få meter fra hotellet, eller udforske øens charmerende byzantinske landsbyer. Halvpension og fly tur-retur har vi sørget for, så det eneste, I skal spekulere på, er om I vil slikke sol ved poolen eller på stranden. God rejse!

Inklusive
 • 7 overnatninger i bungalow (til maks. 3 personer) på Acapulco Resort & Spa*****
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Fly tur-retur fra København (Atlas Air)
 • 8 kg håndbagage
 • 20 kg indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Nordcypern og Kyrenia

Nordcypern betegner den nordlige tredjedel af øen, som er under tyrkisk styre. Her prydes landskabet smukt af Kyreniabjergenes spidse tinder, velduftende appelsintræer og endeløse gyldne sandstrande. Historien er dramatisk og spændende, men lokalbefolkningen er venlig og mild. I løber næppe tør for aktiviteter på dette ophold, for jeres hotel sørger for masser af underholdning for enhver smag. Men husk også at læne jer tilbage, mærke solens stråler og nyde tiden med hinanden i de fantastiske omgivelser.

En malerisk gammel bådehavn, honningfarvede stenhuse og smukke byzantinske slotte — velkommen til Kyrenia! Denne charmerende by 8 kilometer fra jeres hotel er et oplagt sted at tage på opdagelse: Find skjulte skatte i de mange butikker langs havnepromenaden, besøg byens historiske museum i det prægtige stenslot og smag på krydrede tyrkiske delikatesser på en af de mange restauranter. Har I mod på eventyr, kan I bestige øens højeste bjerg St. Hilarion Slot, som efter sigende inspirerede Walt Disney til slottet i Snehvide.

Acapulco Resort & Spa*****

 • Hotel
Acapulco Resort & Spa

Med et ophold på det luksuriøse 5-stjernede Acapulco Resort & Spa kommer I ikke til at mangle noget. Hotellet er ideelt placeret lige ved stranden og sikrer jer både høj komfort og service. I hotellets store restaurant kan I nyde en skøn havudsigt, mens I får serveret både traditionelle tyrkiske og internationale retter. Slap af på en liggestol under en palme til synet af Nordcyperns største swimmingpool, hop en tur i boblebadet, eller bestil en omgang massage (mod betaling). Har I ungerne med, kan de boltre sig i hotellets eget vandland med rutsjebaner og legetårn (fra slutningen af maj), og trænger I selv til at røre jer lidt, har hotellet tilmed tennis, wolley- og basketballbane samt udendørs fitnessområde. Om aftenen kan I købe jer en drink i baren og tage en slapper i loungeområdet.

Læs mere
Villa

Bungalow

3 voksne per værelse

I bor i en bungalow, som er placeret i en sidebygning til resortet blot få meter fra stranden. Her har I alle de fornødenheder, som I kunne få brug for. Jeres bungalow kan rumme op til 3 personer og råder derfor over en komfortabel dobbeltseng og en ekstra enkeltseng. Værelset er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, telefon, minibar og eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Bungalow: Maks. 3 personer + 1 baby (0-1 år)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per bungalow:
En 3. person og 1 baby (0-1 år) bor gratis på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i hotellets lobby

Flere bungalower

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 bungalower ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Ercan International Lufthavn (ECN)
- Inkluderet i prisen: 8 kg håndbagage (25x45x56 cm) og 20 kg indchecket bagage per person
- I har en mellemlanding i Istanbul (IST) på mellem 1½ og 2½ time på både ud- og hjemrejsen
- Den forventede flyvetid er mellem 4 timer og 20 minutter og ca. 9 timer (inklusiv mellemlanding)
- I flyver med Atlas Air (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Halvpension

Halvpensionen omfatter morgenmad og aftensmad på hotellet

Sted

Jeres luksuriøse 5-stjernede hotel er placeret lige ved stranden og ca. 8 kilometer øst for Kyrenia på den tyrkiske del af Cypern (Nordcypern). Fra Ercan International Lufthavn er der ca. 28 kilometer til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice