Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skøn ferie lige ved Gardasøen

 • Solferie
 • 3 eller 7 overnatninger
 • Malcesine
kr. 1.450,- -36%
Pris fra kr. 929,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Ferie ved Gardasøen — bogstaveligt talt! 4 eller 8 dage på Hotel Malcesine inkl. halvpension med morgenmadsbuffet og 3-retters middage

En tur til Gardasøen er altid en god ide, for her er der — foruden den smukke sø — skønne landskaber, charmerende landsbyer og imponerende bjergtinder så langt øjet rækker. I bor på det fineste hotel, der ligger lige ned til søen, så læn jer tilbage og nyd solen på den hyggelige terrasse ved vandet, snup en badetur fra den dejlige strand og nyd fiskespecialiteter i restauranten.

Inklusive
 • 3 eller 7 overnatninger i dobbelt- eller 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år) på Hotel Malcesine***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters middage)
Malcesine og Gardasøen

Med Gardasøens klare blå vand til den ene side og Mont Baldos grønne skråning på den anden side ligger Malcesine helt ideelt. Den charmerende landsby byder på lange sandstrande, smalle stræder og en fascinerende middelalderborg, der tårner sig op over byen. Borgen Castello Scaligero blev bygget i det 13. århundrede og er nu omdannet til museum for Gardasøens historie. På grund af den vidunderlige udsigt over søen og landsbyen er borgen et populært sted at holde bryllup. Fra Malcesine går der en bjerglift til toppen af Monte Baldo, hvor I kan nyde en storslået udsigt over området og tage på vandreture. Malcesine har også en skøn sandstrand, hvor I kan nyde solen, tage en forfriskende dukkert, og hvor de små kan lege i vandkanten. Nyd livet ved vandet eller besøg en af de mange historiske byer i nærheden, f.eks. den idylliske middelalderby Borghetto sul Mincio, eventyrlige Sirmione, eller hyggelige Riva Del Garda – de er alle et besøg værd!

Hotel Malcesine

 • Hotel
 • Malcesine, Italien
Hotel Malcesine

Jeres hotel ligger på bredden af Gardasøen, i det historiske centrum af Malcesine. I gåafstand finder I små butikker og hyggelige restauranter. Selve hotellet er som taget ud af en italiensk film, og har en bar og en hyggelig a la carte-restaurant, der er populær blandt de lokale.

Læs mere
Hotel Malcesine, room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellet har 30 charmerende værelser indrettet i autentisk italiensk stil. Alle værelser har komfortable senge, satellit-TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle værelser har en lille altan eller en terrasse.

pillow

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Rejser I 2 voksne og 1 barn sammen, kan I booke et 3-personersværelse, der ligesom hotellets øvrige værelser er udstyret med komfortable senge, satellit-TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle værelser har en lille altan eller en terrasse.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne per dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn (0-16 år) per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder ved 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3- 10 år: 50% rabat
Børn 11-16 år: 30% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Parkering

Hotellet har ingen parkeringplads. Dog er der offentlig parkering i nærheden af hotellet, som I kan benytte mod gebyr

Terrasse

Bemærk venligst, at den inkluderede forplejning ikke kan nydes på restaurantens terrasse, da denne udelukkende er til gæster i a la carte-restauranten

Tilgængelighed

Hotellet er ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for omkring 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice hvis dette ønskes

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhænger af tilgængelighed)

Sted

Hotel Malcesine ligger i hjertet af den lille landsby Malcesine, ved foden af Monte Baldo og lige ud til Gardasøen. Byen Verona er omkring en times kørsel væk, og der er heller ikke langt til Milano og Venedig.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice