Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Italiensk idyl ved Cinque Terre

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Mattarana
kr. 1.499,- -50%
Pris fra kr. 759,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Trænger I til en pause fra hverdagen, og drømmer I jer væk til varmere himmelstrøg? Så tag til skønne Italien og oplev det fantastiske område ved Cinque Terre. I tilbringer 4, 5 eller 8 dage på Hotel Antica Locanda Luigina inkl. halvpension og besøg på vingårde

Oplev de farverige byer, der dekorerer skråningerne ved havet og gå på opdagelse i den lækre italienske mad og vin. Her kan I lade tiden stå stille og bare nyde det smukke område ved Ligurien og Cinque Terre. I tilbringer 4, 5 eller 8 dage på det hyggelige Hotel Antica Locanda Luigina. Denne tur byder på ægte italiens idyl og både udflugter til vingårde, stranden og det fantastiske område Cinque Terre, der også er på UNESCOs verdensarvsliste. Så pak kufferten, skønne Italien venter på jer!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger på (dobbeltværelse til 2 voksne + 1 barn 0-11 år) Hotel Antica Locanda Luigina***
 • Halvpension
 • 2x besøg på vingårde per person (bookes på hotellet)
 • 1x adgangsbillet til Cinque Terre per person (udleveres på hotellet)
 • Bus mellem hotellet og Levanto (på faste tidspunkter mellem kl. 9-18.30)
Området ved Cinque Terre

Området ved Cinque Terre byder på fantastiske bygninger, smuk natur og ægte italiensk idyl. De fem små byer, bedre kendt som Cinque Terre, der pryder den norditalienske kyst, daterer helt tilbage til den tidlige middelalder. Cinque Terre har længe været isoleret og gemt væk mellem havet og bjergene, hvilket har betydet, at området har beholdt sin autencitet — dette er også en af grundene til, at området kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1997. De fem byer Monterosso, Manarola, Vernazza, Corniglia og Riomaggiore fortæller historier om områdets kunst og kultur og om en civilisation, der har benyttet de lokale ressourcer, både fra havet og landet, til at skabe en stærk tradition indenfor landbrug og fiskeri. Byerne ligger med få kilometers mellemrum og der går vandrestier og en tog-rute mellem dem. I disse bedårende byer kan I nyde italienske specialiteter, et godt glas vin og den fantastiske udsigt.

Antica Locanda Luigina

147 Anmeldelser
 • Hotel
 • Mattarana, Italien
Hotel

Hotellet ligger i den smukke dal Val di Vara og bare en køretur på 20 km fra stranden. På Antica Locanda Luigina er der en hyggelig og hjemlig atmosfære, og hotellets restaurant serverer italienske retter tilberedt med sæsonens råvarer. Der tilbydes også gratis bus til stranden i Levanto, så I rigtig kan nyde livet ved den italienske riviera.

 • +1
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres værelse er hyggeligt indrettet med privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset er desuden udstyret med telefon, pengeskab, fladskærms-TV, aircondition og WiFi.

Prøv de lokale specialiteter

 • Ligurien er i særdeleshed kendt for sin gastronomi, og der er masser af skønne restauranter, hvor I kan nyde frisk pasta, en lækker gelato og selvfølgelig et glas lokalproduceret vin. En tur til dette område indbyder til at gå på opdagelse i den vidunderlige vinproduktion, nyde synet af vinmarkerne og smage områdets lokale produktion — det har I rig mulighed for på denne tur. Inkluderet i rejsen er nemlig to ture til vingårde, som I booker på hotellet.
 • I området finder I masser af små hyggelige restauranter, hvor I kan smage på lokale retter både fra havet og landet. I kan f.eks. prøve restauranten Da Eraldo på Piazza Matteotti i byen Monterosso. Her serveres dejlig hjemmelavet pasta og lækker Antipasto.
 • I Norditalien ligger mange af Italiens skønneste byer, og der er rig mulighed for at køre til flere af dem. Både Pisa, Genova og Firenze ligger mellem 70 - 170 km fra jeres hotel.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Antica Locanda Luigina. Du indgår derfor direkte aftale med Antica Locanda Luigina. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn fra 0-3 år: Gratis
Børn fra 4-6 år: 50% rabat
Børn fra 7-11 år: 30% rabat
Børn fra 12 år betaler den samme pris som voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 kæledyr mod 15 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i byen Mattarana i den italienske region Liguren. Fra hotellet er der ca. 20 km til kystbyen Levanto og ca. 40 km til den større by La Spezia. Til lufthavnen i Bergamo er der ca. 285 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice