Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

På skiferie i østrigske Bad Gastein + liftkort

Skiferie overnatninger Bad Gastein

kr. 4.939,- -47%
per person fra kr. 2.649,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På skiferie i østrigske Salzburgerland: 4, 6 eller 8 dage på Hotel Weismayr inkl. halvpension, adgang til wellness og liftkort til skiområdet Bad Gastein

Hop i skistøvlerne og sus afsted til østrigske Salzburgerland, hvor høje bjerge og kilometerlange pister venter på jer! I får 4, 6 eller 8 dage på et hyggeligt alpehotel i kurbyen Bad Gastein, der byder på morgenmad og aftensmad hver dag. Og så kan I komme ned i gear i hotellets wellnessområde med indendørs pool og oplevelsessauna. Liftkort til skiområdet Gastein er inkluderet i prisen, så der er lagt op til nogle skønne dage med masser af pejsehygge, afterski og snesjov med vennerne eller familien!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbelt-, 3-personers- eller familieværelse på Hotel Weismayr***
 • Halvpension (morgenbuffet og 4-retters middag med dessertbord)
 • Liftkort til skiområdet Bad Gastein (gyldigt i 3 dage ved 3 overnatninger, 4 dage ved 5 overnatninger og 5 dage ved 7 overnatninger)
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde og fitnessrum
Bad Gastein

Jeres liftkort gælder til skiområdet Gastein, som er et af de fem største skisportssteder i Østrig. Jeres nærmeste skiområde er Bad Gastein/Bad Hofgastein, hvor I kan komme helt op på 2300 meters højde. Her har en god blanding af pister af forskellige niveauer, så der er noget for både de øvede og begynderne, de store og de små. Der er desuden en funpark og en snowpark, hvor de dristige kan stå på snowboard og prøve de nyeste tricks af. Her ligger der også masser af alpehytter, hvor der serveres østrigske specialiteter og varme drikke.

Trænger I til noget tid uden brædder under fødderne, kan I tage op på den imponerende hængebro ved bjerget Stubnerkogel, hvorfra I har en imponerende udsigt over bjergene. Eller hvad med en kælketur i hæsblæsende fart ned af bakkerne? Der arrangeres også gourmetture (mod gebyr), hvor I kan nyde lækkerier i 2700 meters højde. Så uanset jeres præferencer er der helt sikkert ingen, der kommer til at kede sig!

NB! Booker I et ophold med 3 overnatninger, er jeres liftkort gyldigt i 3 dage. Booker I et ophold med 5 overnatninger, er jeres liftkort gyldigt i 4 dage. Booker I et ophold med 7 overnatninger, er jeres liftkort gyldigt i 5 dage.

Hotel Weismayr

(9 anmeldelser)
Hotel Bad Gastein, Østrig
Hotel Weismayr

Det flotte og rustikt indrettede Hotel Weismayr indbyder til et hyggeligt ophold på 1100 meters højde i kurbyen Bad Gastein. Dette elegante hotel har en lang historie bag sig, og har eksisteret siden 1832. Hotellet er selvfølgelig blevet renoveret siden, og tilbyder nu moderne faciliteter, men den traditionelle, luksuriøse indretning er vel bevaret. Halvpension er inkluderet, så morgenmad og aftensmad sørger hotellet for. Efter en aktiv dag på pisterne, kan I slappe af i det 200 m² store wellnessområde, der består af en indendørs swimmingpool, dampbad og sauna. Der er desuden mulighed for at bestille skønhedsbehandlinger og massager.

Hotellet ligger kun 50 m fra det nærmeste busstoppested, hvor I kan komme til skiområdet Gastein, der ligger 2 km væk. Udover at stå på ski, kan vi anbefale at udforske området omkring hotellet. Det smukke Bad Gastein-vandfald ligger kun 200 m fra hotellet, og søen Badsee Gastein kun 700 m fra hotellet.

Læs mere
Hotel Weismayr - Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er ca. 20 m² store og indrettet i typisk alpestil. De råder over en dobbeltseng, TV, telefon og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Hotel Weismayr - Zimmer

3-personersværelse

3 voksne per værelse

De hyggelige 3-personersværelser er ca. 30 m² store og traditionelt indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Family room

Familieværelse

4 voksne per værelse

De rummelige familieværelser er ca. 40 m² store og er indrettet med en dobbeltseng og to enkeltsenge, TV, telefon og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Skiområdet Bad Gastein

 • Blå pister: 34,1 km
 • Røde pister: 58,9 km
 • Sorte pister: 4,6 km
 • Pister i alt: 101,1 km
 • Slæbelifter: 5
 • Stolelifter: 10
 • Gondollifter: 5
 • Laveste punkt: 870 meter
 • Højeste punkt: 2300 meter
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 3 € per person (fra 15 år) per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Min. 2 og maks. 3 personer
Familieværelse: Min. 2 og maks. 4 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn op til 5 år: Gratis
Børn 6-9 år: 50% rabat
Børn 10-12 år: 30% rabat
Børn 13-17 år: 10% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr per værelse for 12 € per nat, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Parkering i hotellets parkeringsgarage koster 14 € per døgn, som betales på hotellet

Internet

Der er gratis WiFi i hotellets fællesområder

Wellness

Bemærk, at børn under 12 år ikke har adgang til wellnessområdet
Børn fra 12-17 år har adgang til wellnessområdet i følgeskab med en voksen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Hotellet ligger i kurbyen Bad Gastein. Kun 50 m fra hotellet kan I tage skibussen, der tager jer skiområdet Gastein, der ligger 2 km derfra.