Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Luksuriøs afslapning på 4* slotshotel på tyske Usedom

Wellness overnatninger Heringsdorf

kr. 1.779,- -56%
per person fra kr. 789,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

3 eller 4 dages luksuriøs afslapning på det 4-stjernede slotshotel SEETELHOTEL Hotel Esplanade på nordtyske Usedom inkl. morgenmad, 1x 3-retters middag samt fri adgang til et dejligt wellnessområde!

Skøn miniferie på en af de smukkeste øer i Tyskland! Usedom, der er omgivet af Østersøen, byder på et betagende naturlandskab, kilometerlange strande og masser af muligheder for wellness. Forkæl jer selv med et 4-stjernet hotelophold med 3-retters middag i hotellets restaurant og fri adgang til lækkert wellnessområde. 3 eller 4 dage med ren afslapning, forkælelse og velvære. God tur!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år) på SEETELHOTEL Hotel Esplanade****
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag i hotellets restaurant Epikur (på 2. aften)
 • Fri adgang til wellnessområdet i "Ostseeresidenz Heringsdorf", der ligger overfor hotellet
 • Lån af wellness-sæt med badekåbe og slippers
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Ved 3 overnatninger desuden: 1x kaffe og kage
Romantik auf Usedom

I gamle dage var det på Usedom, de velhavende tyskere tilbragte feriedagene, hvilket har resulteret i de mange luksuriøse hoteller og de talrige kursteder, der har etableret sig på øen. I dag er de fine resorter og spacentre åbne for feriegæster, der blot ønsker at nyde nogle rolige dage væk fra hverdagen. Stranden mod Østersøen er over 40 kilometer lang og 70 meter bred, og solen skinner lidt mere her end alle andre steder i Tyskland. Om efteråret er der gode chancer for at få en særlig feriesouvenir med hjem, når gyldent rav bliver skyllet op på land, og på stranden vil I også støde på typiske salthytter, som tidligere blev brugt til tørring af sild.

SEETELHOTEL Hotel Esplanade

Hotel Heringsdorf, Tyskland
Hotel

Det flotte SEETELHOTEL Hotel Esplanade blev bygget i 1896 og det gamle slotshotel emmer den dag i dag stadig af romantisk stemning, da den traditionelle indretning er bevaret. Hotellets unikke facade imponerer ved første øjekast, og indenfor kan I glæde jer til flot og klassisk indretning kombineret med moderne komfort. I hotellets restaurant Epikur serveres regionale retter, og i restauranten Tom Wickboldt er der fransk gourmetmad på menuen. Det er muligt at leje cykler på hotellet, og der er gratis WiFi på fællesområderne.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellet råder over 48 fline værelser. Jeres værelse er hyggeligt indrettet og ca. 25 m² stort, og det er udstyret med TV, telefon og minibar. Der er et lille hvileområde samt eget badeværelse med kosmetikspejl og hårtørrer.

Wellness

Med i prisen for jeres ophold er fri adgang til et skønt wellnessområde. På den anden side af vejen fra jeres hotel ligger ferielejlighedskomplekset "Ostseeresidenz Heringsdorf", som byder indenfor i den 1200 m² store wellnessoase, hvor der er bl.a. swimmingpool, forskellige saunaer, en isgrotte og oplevelsesbrusere samt behandlingsrum, hvor I mod betaling kan forkæle jer selv med massager.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,30 € per person per nat (fra 16 år)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner SEETELHOTEL Hotel Esplanade. Du indgår derfor direkte aftale med SEETELHOTEL Hotel Esplanade. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år per dobbeltværelse

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-6 år: Gratis i forældrenes seng
- Børn 7-17 år: 50% rabat

Tilgængelighed

Hotellet råder over et værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Mulighed for parkering på hotellets private parkeringsplads mod gebyr på 11 €, som betales på hotellet (afhænger af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Det flotte hotel ligger i Heringsdorf på den nordøstlige del af den tyske ø Usedom, tæt på den polske grænse.