Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev Sardinien + fly og lejebil

 • Rundrejse
 • 7 eller 11 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 6.639,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sardinien rundt: Tilbring 7 eller 11 overnatninger på 3 eller 4 hoteller på Sardinien inkl. morgenmad, fly fra København eller Hamborg samt lejebil

Flyv med til smukke Sardinien, hvor der venter jer en skøn rundrejse med 7 eller 11 overnatninger og egen lejebil! Denne italienske ferieø har nogle af Europas fineste sandstrande, imponerende bjergkæder, pastelfarvede kystbyer og ældgamle monumenter. Læg dertil et fantastisk køkken med udsøgte vine, og så har I opskriften på en perfekt ferie med plads til både eventyr og livsnyderi. I stopper i Castelsardo, Alghero, Posada og Bosa, så I får set både de smukke kyster og de øde, dramatiske klippelandskaber. Så husk både vandresko og badetøj, og sæt kursen mod Sardinien!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 eller 11 overnatininger i dobbeltværelse:
 • 2 overnatninger på Hotel Meli*** i Castelsardo
 • 2 overnatninger på Hotel Alghero Country Resort**** i Alghero
 • 4 overnatninger på Hotel Charme Villa Asfodeli*** i Bosa (KUN ved 11 overnatninger)
 • 3 overnatninger på Agriturismo Su Vrau*** i Posada
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Sardinien
 • Håndbagage
 • Lejebil under opholdet (Fiat Panda eller tilsvarende)
 1. Dag 1 & 2: Castelsardo

  I lander i Olbia Lufthavn, hvor jeres lejebil står klar. Rundrejsens første stop er den maleriske, historiske by Castelsardo på Sardiniens nordlige kyst, hvor man på klare dage faktisk kan se Korsika i det fjerne. I Castelsardo finder I gamle vagttårne, volde og charmerende, snoede gader med små butikker med kunsthåndværk. I kan også besøge havnen og museet for vævning, der byder på en spændende samling af kunsthåndværk lavet med plantefibre fra hele middelhavsområdet.

  hotel (restaurant)

  Meli Hotel Sardegna

  • Hotel
  • Castelsardo, Italien
  hotel (restaurant)

  Det hyggelige Hotel Meli Sardegna ligger ud til havet og kun 600 m fra Castelsardos centrum. Hotellet er indrettet i moderne middelshavsstil, og her finder I restauranten Il Fuco, der har havudsigt. Hotellet har yderligere en bar og et spa-område, hvor I kan købe behandlinger og få plejet kroppen.

  Læs mere
  • +4
 2. Dag 3 & 4: Alghero

  Alghero er en fin lille ferieby på Sardiniens vestkyst, og her taler man stadig catalansk, selvom det er mere end 300 år siden, at catalanerne indtog byen. Den lange sandstrand er lige noget for alle vandhundene, for her kan I nemlig både dase, bade og spille volleyball. Lad bilen stå og lej cykler, så I kan tage på vinsmagning hos en af de lokale vinproducenter. Om aftenen kan I udforske Algheros smukke gamle bymidte, der er en af øens mest velbevarede. Her kan I nyde et glas kølig hvidvin og en delikat middag, mens I ser solen gå ned over Middelhavet.

  Ca. en halv times kørsel fra Alghero finder I den smukke naturpark Porto Conte, der indrammer den smukke bugt Baia delle Ninfe og det azurblå hav. Her kan I se frem til at nyde solen på de smukke strande eller gå lange ture blandt silke- og eukalyptustræer. Gå endelig ikke glip af den enestående mulighed for at sejle en tur ud til den fuldstændig betagende drypstenshule Neptuns Grotte.

  hotel

  Alghero Country Resort Hotel

  • Hotel
  • Province of Sassari, Italien
  hotel

  Det 4-stjernede Alghero Country Resort Hotel ligger i afslappende omgivelser ca. 10 minutters kørsel fra Algheros centrum. Det familieejede hotel er opført i en charmerende bygning fra det 18. århundrede, og her kan I rigtigt slappe af med en bog i den flotte have, en dukkert i poolen eller måske med en lækker massage i det flotte wellnessområde (mod gebyr). Hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter, og det er muligt at deltage i en vinsmagning i hotellets vinkælder (mod gebyr).

  Læs mere
  • +2
 3. Dag 5 - 8: Bosa (kun ved 11 overnatninger)

  Ved floden Temo ligger den maleriske by Bosa. De pastelfarvede huse klynger sig til det bakkede landskab, og en gåtur gennem de smalle, stejle gader er både en fornøjelse og en udfordring. På bakketoppen over byen ligger det imponerende Castello Malaspina, der blev opført i år 1112 og hvis ruiner nu kun gemmer på en lille kirke samt nogle smukke freskoer. I Bosa kan I desuden besøge flere flotte kirker, hyggelige spisesteder og finurlige butikker, og det er desuden her, den berømte sardinske vin Malvasia kommer fra – så den må I helt sikkert prøve!

  Området omkring Bosa byder på masser af spændende oplevelser. Vil I ud og opleve noget af Sardiniens fantastiske natur, kan vi anbefale en udflugt til den 47 km lange øde kyststrækning Costa Verde, hvor I finder nogle af øens mest spektakulære strande, landskaber og vandrestier. Det tager små 2 timer at køre hertil fra Bosa, men det er bestemt værd at afsætte tid til at udforske de blomsterspækkede klippelandskaber, fange et glimt af de lyserøde flamingoer i lagunerne og besøge de spændende små landsbyer.

  Villa Asfodeli

  Albergo Diffuso Villa Asfodeli

  • Hotel
  • Tresnuraghes, Italien
  Villa Asfodeli

  På Tresnuraghes-bakken og nær den gamle St. George-kirke ligger Hotel Albergo Diffuso Villa Asfodeli, og her venter jer et hyggeligt ophold. Hotellet har udsigt over landsbyen, det smukke landskab og ud til havet i det fjerne. Her kan I slappe af i den flotte have eller tage jer en dukkert i swimmingpoolen. Hotellet kan hjælpe jer med at booke forskellige udflugter såsom cykel- og rideture.

  Læs mere
  • +4
 4. Dag 9 - 11: Posada (dag 5-7 ved 7 overnatninger)

  Sidste stop på rejsen er den charmerende landsby Posada. Her kan I glæde jer til at udforske byens fæstning, Castello della Fava, fra det 13. århundrede og slænge jer på de fine sandstrande, der ligger kun 3 km fra centrum. Ca. 25 km mod nord finder I stranden La Cinta, der er en af øens længste og som især er populær hos wind- og kitesurfere. Her er også nogle smukke laguner.

  Syd for Posada finder I byen Dorgali, der omkranses af betagende bjerge pryder med gamle olivenlunde og vinmarker. Her kan I snildt få nogle timer til at gå, mens I udforsker de små gader, der snor sig forbi de gamle, pastelfarvede huse. Har I vandreskoene med, er dette også et glimrende udgangspunkt for at udforske de smukke vandrestier på bjerget Monte Bardia, der hæver sig over byen.

  På dag 8 eller 12, afhængigt af opholdets længde, er det på tide at køre tilbage til lufthavnen, aflevere jeres lejebil og flyve tilbage til Danmark.

  hotel

  Agriturismo Su Vrau

  • Hotel
  • Province of Nuoro, Italien
  hotel

  Glæd jer til et autentisk ophold med italiensk landidyl på Agriturismo Su Vrau! Herfra er der udsigt til Posada-dalen og havet, og her finder I en swimmingpool, solterrasse og tennisbane. Der serveres morgenmad og lokale retter i restauranten, og I kan benytte jer af den gratis WiFi til at sende billeder til dem derhjemme.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på alle hoteller

Parkering

Der er gratis parkering ved alle hoteller

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice