• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Ferie på skønt hotel i magiske Marrakech

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 overnatninger
 • Marrakech
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.159,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 29 gange

Rejs til magiske Marokko med 4, 5 eller 7 overnatninger på Adam Park Marrakech Hotel & Spa med morgenmad, transfer og fly tur-retur

Duften af forførende krydderier, et sitrende ørkenpanorama og fortryllende, farverige markeder: Marrakech er en magisk drømmedestination, der byder på eksotisk kultur og historie, labyrintiske gader og et bycentrum med associationer til svundne, royale tider. I er indlogeret på det skønne 5-stjernede Adam Park Marrakech Hotel & Spa, hvor I kan vælge mellem 4, 5 eller 7 overnatninger med morgenmad eller halvpension. I har fri adgang til swimmingpoolen, og så er der naturligvis sørget for fly fra København og transport mellem lufthavnen og hotellet. Flyv afsted på jeres helt eget marokkanske eventyr og oplev oasen i ørkenen!

Inklusive
 • 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Adam Park Marrakech Hotel & Spa*****
 • Morgenmad (med mulighed for at tilvælge halvpension i bookingprocessen)
 • Fri afbenyttelse af swimmingpool
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Shuttleservice mellem hotellet og Marrakech centrum (flere afgange hver dag)
 • Fly tur-retur
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Ourika Valley med frokost
 • Udflugt til Essaouria
 • Udflugt til Ouzoud (ekskl. guide)
 • Fantasia Dinner Show på Restaurant Chez Ali
 • Marrakech byvandring med frokost og guide
 • Kamelridning
Magiske Marrakech

Marrakech, som ligger mellem Sahara-ørkenen og foden af Atlasbjergene, er en af Marokkos største byer. Find vejen gennem de travle gader i medinaen, lad jer betage af de smukke bygninger, og snus rundt i de mange butikker, hvor der sælges alt fra tæpper og elektronik til krydderier og keramik. Basarerne er en labyrint af boder, der sælger smukt håndværk. Gå heller ikke glip af synet af den imponerende Koutoubia-moské, eller besøg den store plads Djemaa El-Fnaa, som om aftenen forvandles til et livligt samlingspunkt propfyldt med alverdens boder. Smag på traditionel myntethe på en af byens caféer. Tag et tilbageblik på Marokkos spændende historie med et besøg på museet Maison de la Photographie, som rummer hele 4.500 fotografier fra perioden mellem 1870 og1950'erne, og se hvordan forskellige dele af landet har udviklet sig — og hvordan andre slet ikke har.

Adam Park Marrakech Hotel & Spa

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Hotel

Jeres hotel- og sparesort er det ideelle sted til en ferie, hvor I kan slappe helt af og nyde roen, når I ikke er på opdagelse i Marrakech. Få en drink i poolbaren, eller tag en dukkert i poolen. Hotellet råder over en restaurant og et fitnessrum samt en wellness-afdeling, som kan benyttes mod gebyr. Hotellet arrangerer mange udflugter, som det venlige personale med glæde hjælper jer med at booke.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er rummeligt med en dobbeltseng og traditionel marokkansk indretning. I har eget bad og toilet, TV, telefon, aircondition og værdiboks.

Tilvalg: Udflugter

Har I lyst til at krydre jeres rejse med flere oplevelser, kan I tilkøbe en eller flere af disse 6 unikke udflugter! Hotelreceptionen er klar til at booke for jer ved ankomst.

 • Ourika Valley med frokost: Kun 1 times kørsel fra byen og Atlasbjergene ligger den smukke Ourika Valley. Her vil I komme på opdagelse i dalen, hvor I blandt andet kommer til at se, hvordan berbisk arganolie fremstilles. Turen fører jer gennem det smukkeste bjergpas, ældgamle landsbyer, Oukaimeden Valley og Asni Valley, som er berømt for sine mange frugttræer. Andre attraktioner på turen er udsigten over de snedækkede tinder, introduktion til den venlige lokalbefolkning og en inkluderet frokost i et traditionelt berbisk spisehus. Turen varer hele dagen.
 • Udflugt til Essaouria: Oplev byen Essaouira, som ligger vest for Marrakech mod Atlanterhavet. Kystbyen har altid levet af fiskeri, og I vil se den gamle havn, bymarkedet samt spise frisk fisk. Turen varer hele dagen.
 • Udflugt til Ouzoud: Få et pusterum fra Marrakechs hektiske varme med en heldagstur til det imponerende Ouzoud-vandfald. Tæt omkranset af oliventræer tårner det mere end 100 meter høje, brusende vandfald sig op i landskabet. Denne smukke oase er en stærk kontrast til Marokkos ørkenlandskab og klart et besøg værd. I bliver samlet op og bliver sat af igen på hotellet. Turen varer hele dagen og er uden guide.
 • Fantasia middagshow på Chez Ali: Kom helt tæt på magien i Marrakech med et 'Fantasia Dinnershow' i den spektakulære restaurant Chez Ali. Smag på det marrokanske køkken, mens I bliver underholdt af de betagende shows: Her er alt fra mavedansere, akrobater, dyr og ildslugere i en skøn kombination med traditionel musik og dans. En ægte Arabian Night!
 • Marrakech byvandring med frokost og guide: Marrakech er en by med en spændende historie, og den er fuld af monumenter, paladser og historiske seværdigheder. Hvorfor ikke få mest ud af jeres tur til byen med en guidet tur rundt til de mest spektakulære attraktioner? Jeres engelsktalende guide kan fortælle jer om alle de små historier, som ikke står skrevet i turistbrochurerne.
 • Kamelridning: Blot 5 minutter fra Marrakech kan I ride på kameler — regionens oprindelige transportmiddel. Følg nomadernes fodspor med kamelridning i ørkenen og afslut oplevelsen med en kop te og marokkansk slik.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,70 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 13:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år + 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg på mellem 285 DKK og 600 DKK afhængigt af opholdets længde

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension består af morgen- og aftenbuffet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Gratis shuttle-service til Marrakech

Adam Park Marrakech Hotel & Spa tilbyder gratis shuttle-service til Marrakech centrum hver dag:

Afgang til Marrakech:
Kl. 10.00 og kl. 11.30
Kl. 15.00 og kl. 18.00

Retur til hotellet:
Kl. 10.30 og kl. 12.00
Kl. 15.30 og kl. 18.30

Turen tager cirka 30 minutter

Sted

Adam Park Marrakech Hotel & Spa ligger cirka 1,5 kilometer fra Agdal Gardens og cirka 3 kilometer fra Djemaa el Fna. Marrakesh Airport ligger cirka 5 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice