Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Vin og wellness i skønne Toscana

 • Solferie
 • 4 eller 7 overnatninger
 • Casciana Terme
kr. 1.760,- -27%
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd smukke landskaber, hyggelige byer og masser af italiensk stemning i Toscana. I tilbringer 4, 5 eller 8 dage på Hotel Stella inkl. halvpension, vinsmagning og adgang til wellness i Terme di Casciana

Vinmarker så langt øjet rækker, fantastisk gastronomi, kulturelle perler og masser af italiensk idyl — alt dette og meget mere venter jer i skønne Toscana. Drømmer I om at lade batterierne op under italienske himmelstrøg og nyde en ferie med mad, vin og wellness — ja, så er dette lige noget for jer. I bor på Hotel Stella i det charmerende historiske centrum af byen Casciana Terme. Så find jeres indre livsnydere frem og glæd jer til en ferie i Toscana!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personerværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-18 år) på Hotel Stella***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu)
 • 1x aperitif per person
 • 1x vinsmagning inkl. 5 typer vin og oil & bruschetta toscana per person
 • 1x adgang til Terme di Casciana per person (mulighed for 15% rabat på behandlinger og 20% på kosmetikprodukter i Terme di Casciana)
 • Gratis parkering (afhængig af ledighed)
 • Udendørs swimmingpool (åben fra omkring 01.05 til 15.10)
Termiske bade i Casciana Terme

Byen Casciana Terme i hjertet af Toscana har i århundreder været kendt for vandet i sine kilder. Allerede i det 13. århundrede blev de første termiske bade konstrueret her, og folk begyndte at opsøge området i søgen efter evig ungdom. Gennem årene er Casciana Terme blevet en attraktion for besøgende fra hele verden, og i dag består de termiske bade af 500 m² inden- og udendørs bassiner. Casciana Terme modtager både wellness-gæster og personer der søger kildens helbredende egenskaber efter en skade eller en operation. Med i dette tilbud får I en adgangsbillet til Terme di Casciana, så der er rig mulighed for at benytte de termiske bade og prøve kræfter med det magiske vand.

Albergo Stella

 • Hotel
 • Casciana Terme, Italien
Swimmingpool

Hotel Stella ligger i hyggelige omgivelser i det historiske centrum af byen Casciana Terme blot 10 meter fra de berømte termiske bade. Det familiedrevne hotel har til huse på byens centrale plads i en klassisk italiensk bygning fra det nittende århundrede. Hotellet har en lille have med en swimmingpool, og her er det muligt at slappe af i skyggen af træerne eller nyde en forfriskning i solen.

 • +5
Læs mere
Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Værelset har TV, telefon, aircondition, minibar og en værdiboks.
Alle værelser har udsigt enten til pladsen Piazza Garibaldi eller til hotellets have.

3-personersværelse

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Dette 3-personersværelse til 2 voksne og 1 barn er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Værelset har derudover et TV, telefon, værdiboks og aircondition.

Familieværelse

Familieværelse

2 voksne per værelse

Dette familieværelse med plads til 2 voksne og 2 børn er indrettet med TV, telefon, aircondition, minibar og værdiboks. Værelset har privat badeværelse med hårtørrer.

Oplevelser i skønne Toscana

I Toscana finder I alle ingredienserne til en perfekt ferie: Smukke omgivelser, lækre lokalt produceret vine, italiensk gastronomi og maleriske byer. Hvis I har lyst til at udforske området omkring Casciana Terme, ligger flere af Italiens mest kendte byer som Pisa, Livorno, Siena og Firenze blot 30-100 km væk.
Inkluderet i denne ferie er et besøg til en af de lokale vingårde i Toscana. Her får i mulighed for at opleve områdets fantastiske vin-tradition helt tæt på og smage på de lokale specialiteter. I kan smage 5 forskellige typer vine og hertil får i en traditionel snack i form af olie og bruschetta fra Toscana.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-12 år: 50% rabat på hotellet
Børn i alderen 13-17 år: 10% rabat på hotellet

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 mindre kæledyr per værelse mod et gebyr på 5 € per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Halvpension

Halvpension inkluderer morgenmadsbuffet og 3-retters middag, drikkevarer er ikke inkluderet

Terme di Casciana

Terme di Casciana ligger 10 meter fra jeres hotel på Piazza Garibaldi, 9. Når I ankommer til hotellet kan I bestille hvilken dag I ønsker at besøge Terme di Casciana.
Udendørs bade er åbne mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 10-17. Indendørs bade er åbne mandag-lørdag fra kl. 16-19

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice