Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet wellnesshotel i Prag inkl. massage

 • Wellness
 • overnatninger
 • Prag
23 Anmeldelser
kr. 1.179,- -47%
Pris fra kr. 629,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Wellness i Prag: 3, 4, 5 eller 6 dages afslappende storbyferie i Tjekkiets smukke hovedstad inkl. morgenmad, 30 minutters massage og entré til wellnessområde

Er I splittet mellem ønsket om en afslappende ferie med plads til velvære og forkælelse og higen efter at opleve en spændende storby? På denne storbyferie til Prag får I det bedste fra begge verdener! I bor på det lækre 4-stjernede Volcano Spa Hotel, hvor I bliver forkælet med morgenmad samt 30 minutters massage og entré til wellnessområde. Samtidig oplever I Tjekkiets forrygende hovedstad, hvor I ser nogle af verdens smukkeste historiske bygninger, paladser og monumenter, inden I skåler i delikate tjekkiske øl og føler jer som konger. Det bliver pragtfuldt!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i superior dobbeltværelse (til maks. 2 voksne, 1 barn 2-12 år og 1 baby 0-1 år) på Volcano Spa Hotel****
 • Morgenmad
 • 1x massage à 30 minutters varighed per voksen (frit valg mellem fodmassage og rygmassage)
 • 1x entré til hotellets wellnessområde for 2 personer inkl. lån af håndklæder og opbevaringsskab med lås
 • 18 € per værelse til a la carte menuen i hotellets restaurant
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Pragtfulde Prag

Prag er gennem tiderne blevet hyldet som en af de smukkeste byer i verden. Grundet sin fortryllende atmosfære har byen i århundreder været kendt som "Den Gyldne By" — og I behøver ikke at passere mange af byens gader, før I ved hvorfor. Storslåede kirker, historiske paladser, slotte og monumenter står side om side langs den majestætiske flod Vltava — det ene mere fascinerende end det andet. Men Prag er også fuld af kontraster: Trendy caféer og topmoderne modebutikker er her også i massevis. Spis jer mætte i de lækre kartoffelpandekager, Bramboráky, som I kan skylle ned med en lækker tjekkisk øl, og glem endelig ikke at se en eventyrlig solnedgang fra Karlsbroen, som er et postkort værdigt.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Volcano Spa Hotel

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Hotel

Det elegante, 4-stjernede Volcano Spa Hotel er beliggende i et smukt naturreservat i Prag, og som navnet antyder ligger hotellet lige ved foden af en gammel vulkan. Hotellet ligger i den syd-vestlige del af Prag, og fra hotellets hoveddør er der ca. 300 m til busstoppestedet Sheep Haiek, hvorfra I nemt kommer til byens centrum. I det store wellnessområde, som I har adgang til under jeres ophold, kan I slappe af i boblebadet og i den finske sauna eller give den gas i hotellets fitnesscenter. Start dagen med morgenmad fra buffeten i hotellets restaurant, og når I kommer hjem om aftenen fra en dag i storbyen, kan I her nyde en middag eller en kølig drink.

 • +8
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 20 m² store dobbeltværelser er elegant indrettet i stilfulde nuancer. Værelset råder over en dobbeltseng, skrivebord, minibar (mod betaling), fladskærms-TV, værdiboks, mørklægningsgardiner og et privat badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Staré Město: Et besøg i den gamle bydel Staré Město er et must i den tjekkiske hovedstad. Her kan I se det berømte astronomiske ur Orloj, hvis fascinerende astronomiske skive sidder på facaden af et gotisk tårn som en del af rådhuset. Hver time udløses et spil foran uret, hvor fire figurer ud for den astronomiske skive bevæger sig.
 • Divadlo A Kavárna Potrvá: På udkig efter lidt let at spise, en kold øl eller en jazzkoncert? Så er Potrvá perfekt. I weekenden, når den intime koncert eller teaterforestillingen er slut, kan I tilmed forvente en livlig, lokal stemning og en hyggelig atmosfære.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,5 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Volcano Spa Hotel s.r.o.. Du indgår derfor direkte aftale med Volcano Spa Hotel s.r.o.. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne, 1 barn (2-12 år) og 1 baby (0-1 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-12 år betaler 140 DKK per person per nat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er placeret i den syd-vestlige del af Prag ved foden af en gammel vulkan ca. 10 kilometer fra byens centrum. Fra hotellet er der ca. 15 kilometer til Prags Lufthavn, og kører I fra den dansk-tyske grænse, er der ca. 850 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice