Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skiferie i Dolomitterne

 • Skiferie
 • overnatninger
 • Cortina d'Ampezzo
kr. 6.860,- -29%
Pris fra kr. 4.939,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Stå på ski i Italien: 1 uge på Barisetti Sport Hotel i Cortina d'Ampezzo inkl. halvpension, 1x gallamiddag, 6-dages liftkort og 10% rabat på leje af skiudstyr

Drømmer I om puddersne, smukke vinterlandskabe og knejsende bjergtinder? Så tag med til Dolomitterne i Italien, hvor der venter jer en uge blandt nogle af Italiens sjoveste skiområder! I bor på et hyggeligt alpehotel i det kendte skiområde Cortina d'Ampezza, hvor I får halvpension under opholdet, og I får også et 6-dages liftkort til alle 12 skiområder i nærheden! Omgivelserne byder desuden på masser af smuk natur, hyggelige landsbyer og spændende kulturskatte, så der er nok at gå i gang med – også for dem, der helst suser omkring uden ski på fødderne.

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år) på Barisetti Sport Hotel***
 • Halvpension (morgenbuffet og 4-retters middag)
 • 6-dages liftkort: Dolomiti Superski
 • 1x ugentlig gallamiddag
 • Fri adgang til hotellets sauna
 • 10% rabat på leje af skiudstyr
 • Gratis parkering
De italienske Dolomitter og Cortina d'Ampezzo

De italienske Dolomitter er en populær destination, når ferien skal tilbringes på brædder i fuld fart ned af snehvide pister. Her finder I et stort udvalg af smukke og sjove skiområder, der hver især tilbyder pister og løjper for både begyndere og vovehalse. Kom op i 3220 meters højde på bjerget Monte Cristallo, tag på langrend gennem de dybe dale, eller vov jer ned af den vilde 64 graders hældning på pisten Forcella Staunies. Cortina d'Ampezzo har været vært for flere mesterskaber i skiløb, bl.a. Vinter OL i 1956, og her kan I altså se frem til pister i verdensklasse!

I dag er bjergtoppene ikke bare fredfyldte og idylliske steder at stå på ski, men også at kælke, snowboarde eller gå nogle gode, lange ture. Trænger I til en dag uden ski på fødderne, er Cortina d'Ampezzo en hyggelig by der tilbyder masser af shoppingmuligheder, små gallerier og charmerende caféer.

Barisetti Sport Hotel

 • Hotel
 • Cortina d'Ampezzo, Italien
Hotel

Det charmerende Barisetti Sport Hotel ligger i byen Cortina d'Ampezzo, og her er der lagt op til nogle skønne dage – både på pisterne og på hotellet! Her er indrettet med masser af træ og gammeldags detaljer for at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære, og her kan I finde ro efter en aktiv dag. Slap af i en lænestol eller med et brætspil i stuen, eller få lunet de stive muskler i hotellets sauna eller i det nærliggende Country Club Spa & Wellness Center (mod gebyr). Der serveres typiske, lokale retter i restauranten, og 1 gang ugentligt kan I se frem til en gallamiddag med stearinlys! Har I mere krudt tilbage, kan I dyste mod hinanden i en omgang bordtennis eller billard. Dette er med andre ord det ideelle udgangspunkt for en dejlig ferie i Dolomitterne, uanset om I rejser med kæresten eller familien!

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et hyggeligt dobbeltværelse, der er indrettet i typisk, italiensk tyrolerstil med træmøbler og udsigt over bjergene. På værelset har I en dobbeltseng, TV, telefon, radio, minibar, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har også gratis WiFi og altan.

Dolomiti Superski

Med jeres liftkort til Dolomiti Superski, får I adgang til alle 12 skiområder (Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena/Alpe di Siusi, Val di Fassa/Carezza, Arabba/Marmolada, Val di Fiemme/Obereggen, Civetta, Alpe Liusa/San Pellegrino, San Martino de Castrozza/Rolle Pass, Three Peaks Dolomites og Eisacktal & Plose Gitschberg/Jochtal). Her finder I bl.a.:

 • 1200 km pister (30% blå pister, 60% røde pister, 10% sorte pister)
 • 225 km kælkepister
 • 1240 km langrendsløjper
 • 26 snowboard-parker
 • 450 lifter
 • Skiskoler, restauranter, butikker, spa'er, m.m.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner ITALICA TURISMO SPA. Du indgår derfor direkte aftale med ITALICA TURISMO SPA. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn 0-12 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-1 år betaler ca. 135 DKK per nat
Børn 2-12 år får 50% rabat
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Liftkort

I kan hente jeres liftkort i receptionen ved ankomst til hotellet

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet
Parkering i hotellets parkeringsgarage koster 15 € per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Jeres hotel ligger i den hyggelige by Cortina d'Ampezzo. Der afgår skibusser på den anden side af gaden, og I har ikke langt til kabelbanen Freccia del Cielo.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice