Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sensommer på Costa Bravas strande

 • Solferie
 • 7 overnatninger
Pris fra kr. 3.839,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold en pause fra hverdagen og nyd Spaniens skønne klima og dejlige natur på Costa Brava. I tilbringer 7 eller 14 overnatninger på Hotel Alhambra kun 100 meter fra stranden inkl. helpension, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg og transport mellem lufthavnen og hotellet

Kom helt ned i gear og nyd de skønne strande og det fantastiske klima ved Costa Brava. Området ved Costa Brava byder på masser af spansk idyl, lækker mad og selvfølgelig både den sprudlende Cava og lokalproduceret vino. I tilbringer 7 eller 14 nætter i den lille by Santa Susanna og jeres hotel ligger blot 100 meter fra stranden. Så find sommertøjet frem — Costa Brava venter på jer!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel Alhambra***
 • Helpension
 • Adgang til udendørs pool
 • Fly tur-retur: Fra København, Aalborg (Vueling) eller Billund (Norwegian)
 • Håndbagage: 10 kg (55x40x20 cm) med Vueling eller 10 kg (55x40x23 cm) med Norwegian
 • Indchecket bagage: 20 kg med Norwegian
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Santa Susanna

Den idylliske by Santa Susanna er smukt beliggende på kyststrækningen Costa Brava i det nordøstlige Spanien. Jeres hotel ligger blot en ganske kort gåtur fra stranden og strandpromenaden, hvor I vil finde et stort udvalg af små butikker og hyggelige restauranter. I kan gå ture på den skønne sandstrand og nyde udsigten over Middelhavet og I kan prøve en god paella, lidt tapas og et godt glas vin på en solrig terrasse. I kan også tage en smuttur til Barcelona, som ligger bare 60 km fra byen! På Costa Brava er der lagt op til en skøn og spændende solferie!

Hotel Alhambra

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Swimmingpool

Jeres hotel ligger kun 100 meter fra stranden i byen Santa Susanna. Dette er den perfekte destination for en rolig ferie. Hotellet har legepladser for børn, et fitnesscenter, en sauna og en lækker udendørs swimmingpool. Hotellet har desuden to barer, en natklub og en buffetrestaurant, som både serverer regionale og internationale retter. På terrassen bliver der i sommermånederne ofte underholdt med live musik.

 • +3
Læs mere
Omkring Costa Brava

Der er masser af muligheder for at udforske det spændende område omkring jeres hotel. Langs Costa Brava finder I forskellige strande som Cala de Sant Francesc og Playa de Santa Ana og små hyggelige kystbyer. I byen Blanes, ca. 8 km fra jeres hotel, finder I pladser med masser af spansk stemning, smukke kirker og små tapas-restauranter. I udkanten af byen kan I besøge den fantastiske botaniske have Jardí Botànic Marimurtra. Haven har mere end 3000 forskellige blomster og planter, en tropisk have og mere end 7000 kaktus-arter fra hele verden, og blandt havens små stier og søer får I en fantastisk udsigt over Costa Brava-bugten.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person over 17 år per dag
 • Drikkevarer i forbindelse med måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet
En 3. person fra 13 år får 25% rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi på hotellet mod et gebyr på 5 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Helpensionen består af buffet til alle måltider — morgenmad, frokost og aftensmad. Der er et udvalg af varme og kolde retter og I kan prøve lige fra fisk og grøntsager til hjemmelavet pasta og pizza
Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn, Aalborg Lufthaven eller Billund Lufthavn til Barcelona–El Prat Airport (BCN)
- Inkluderet i prisen fra København og Aalborg: 10 Kg (55x40x20 cm)
- Inkluderet i prisen fra Billund: 10 kg (55x40x23 cm) + 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er omkring 2 timer og 30 minutter
- I flyver med Vueling fra København og Aalborg eller med Norwegian fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem Lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op mod 1 time. Transporttiden mellem lufthavnen og hotellet er ca. 120 minutter, og I bliver sat af udenfor hotellet

Sted

Hotellet ligger få minutters gang fra stranden og under 1 km fra byens centrum. Barcelona Lufthavn ligger cirka 1 times kørsel væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice