Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Efterår med familien på Spaniens solkyst

 • Solferie
 • Torremolinos
Pris fra kr. 5.409,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til Costa del Sol: 7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel La Barracuda i Sydspanien inkl. halvpension, fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund og transport mellem lufthavnen og hotellet

Gyldne sandstrande, så langt øjet rækker, azurblåt Middelhav og behagelige, varme temperaturer året rundt — Costa del Sol har alt, hvad I kan ønske jer af jeres næste solferie. I bor på Hotel La Barracuda i badebyen Torremolinos, hvor I nyder dagene med at dase ved poolen, slikke sol eller hoppe i bølgen blå på stranden, som ligger bare 2 minutter væk, eller slentre ture langs byens butikker og caféer. I området venter mange aktiviteter og sjove eventyr for hele familien. Halvpension samt fly fra København, Aalborg eller Billund er inkluderet i prisen — tilbage er der bare at læne jer tilbage og nyde ferien!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 voksne og 1 barn 0-11 år) på Hotel La Barracuda***
 • Halvpension (mulighed for at tilvælge helpension i forbindelse med booking)
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Malaga
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Torremolinos, Costa del Sol

Badebyen Torremolinos er en af de mest populære destinationer på Costa del Sol, og ferieparadiset er elsket af mange for sit solrige klima året rundt, sin 9 kilometer lange, gyldne kystlinje og hyggelige shoppinggader. Når I ikke nyder livet på stranden eller daser ved poolen, skal I slentre en tur ad San Miguel Street, som bugner af små, hyggelige butikker og caféer og giver en fornemmelse af den oprindelige fiskerby, som Torremolinos var engang. Tilbring en dag fuld af sjov og sus for vandhunde i alle aldre i Torremolinos Aquapark 10 minutter fra byens centrum. Parken byder på alt fra vandrutsjebaner til vandfald, rafting, bølgebassin, tropisk lagune og meget mere. Der findes tilmed mange gode muligheder for at snuppe et slag minigolf tæt ved jeres hotel, og området i sig selv byder på smuk natur, som bare venter på at blive udforsket!

Hotel La Barracuda

 • Hotel
 • Torremolinos, Spanien
Hotel La Barracuda

Blot 2 minutter fra stranden Carihuela i kystbyen Torremolinos ligger Hotel La Barracuda, som med mange faciliteter for hele familien sikrer jer en skøn solferie i Sydspanien. Hotellet har en udendørs swimmingpool, som har åbent hele året, en stor have samt en hyggelig tagterrasse, hvorfra I kan nyde en pragtfuld havudsigt. Hotellets restaurant serverer både internationale og middelhavsinspirerede retter, i poolbaren kan I nyde en kølig drink i skyggen, og om aftenen kan I lytte til live-musik i hotellets lounge-bar. Herudover kan I snuppe en turnering på tennisbanen eller i bordtennis, og er I glade for golf, ligger golfbanen Torrequebrada blot 10 minutter fra hotellet.

 • +-2
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som er indrettet i middelhavsstil og kan rumme op til 4 personer (3 voksne og 1 barn 0-11 år eller 2 voksne og 2 børn 0-11 år). Værelset er udstyret med aircondition, satellit-TV, skrivebord, telefon og 2, 3 eller 4 enkeltsenge samt eget badeværelse med badekar, bruser og toilet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn (0-11 år) eller 2 voksne og 2 børn (0-11 år)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: 50-100% rabat på hotelværelset (afhængigt af afrejsedato)
En 3. voksen får 25% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmad og aftensmad
Tilvalg: Helpensionen omfatter morgenmad, frokost og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme op til 1 times ventetid

Sted

Jeres hotel er beliggende 2 minutters gang fra stranden Carihuela i kystbyen Torremolinos på Spaniens sydlige middelhavskyst. Herfra er der 20 kilometer til Málaga og ca. 10 kilometer til Málaga Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice