Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familiehygge i hollandsk feriepark

 • Feriepark
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Echten
Pris fra kr. 1.039,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Pak bilen og tag familien med til en hyggelig ferie i det nordlige Holland: I tilbringer 4, 5 eller 8 dage i en 6-personershytte i Vakantiepark Westerbergen, som byder på smuk natur og masser af sjove aktiviteter. Prisen er per hytte!

Trænger I til en familietur med plads til hygge, masser af sjov og kvalitetstid i smukke omgivelser? Tag med til Holland og nyd en herlig ferie for børn og voksne i alle aldre i Vakantiepark Westerbergen! Ferieparken er omgivet af Hollands smukkeste natur og byder på et væld af sjove aktiviteter. I tilbringer 4, 5 eller 8 dage i en hytte med plads til op til 6 personer, og I kan nyde godt af faciliteter som indendørs swimmingpool, badeland, indendørs legeland, restaurant, supermarked, cykeludlejning og mange udendørs aktiviteter — perfekt for hele familien!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i 6-personershytte i Vakantiepark Westerbergen
 • Gas, vand og el
 • Slutrengøring
 • Fri adgang til indendørs swimmingpool, badeland og legeland
 • Gratis parkering
Drenthe

I det nordøstlige Holland ligger Drenthe, der med sin skønne natur fuld af store skove, grønne landskaber, moser, klitter og fåreflokke er en velegnet feriedestination for naturelskere. Med mere end 1400 km anlagt vandre- og cykelstier føres I langs de smukkeste steder i provinsen. Her ligger ferieparken Westerbergen nær en række beskyttede naturreservater, såsom Dwingelderveld Nationalpark, der byder på lynghede, vådområder og flere sjældne plante- og sommerfuglearter. For lidt kultur og shopping kan I besøge de nærliggende byer Hoogeven, Meppel og Emmen, der byder på hyggelige butikker, historiske monumenter og museer, og for en dag fuld af sjov og spas kan I tage børnene med til forlystelsesparken Slagharen, som ligger 30 km fra Westerbergen.

Vakantiepark Westerbergen

 • Bungalow
 • Echten, Holland
6 personers hytte

Vakantiepark Westerbergen er en oplagt rejsedestination til børnefamilien. Parkens charmerende omgivelser og mange spændende, sjove aktiviteter gør, at man aldrig keder sig. Parken tilbyder følgende aktiviteter for både børn og voksne: Indendørs legeland, indendørs pool og børnebassin, udendørs, opvarmet vandlegeplads (hvis vejret tillader det) samt minigolf og tennis (mod gebyr). Der findes endvidere en restaurant og et supermarked. Vakantiepark Westerbergen grænser op til et smukt skov- og hedeområde, og trænger I til en pause fra parkens aktiviteter, er der rig mulighed for at udforske de naturskønne omgivelser på enten cykel eller på gå-ben. Parken tilbyder både cykeludlejning og vandreruter.

 • +2
Læs mere
6 personers hytte

6-personershytte

6 voksne per hytte

I bor i en hyggelig 6-personershytte af typen Vennepluus. De hjemlige hytter har en dejlig beliggenhed ud til skoven. Hytterne er fuldt møbleret med bl.a. en rummelig stue med spiseplads, stuehjørne og et åbent køkken, 3 soveværelser, 1 med to enkeltsenge og 2 med køjeseng (eller 2 værelser med dobbeltsenge og 1 med køjeseng). Til hytten hører der en stor naturgrund og en terrasse med havemøbler. Badeværelset har et brusebad.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,40 € per person per nat
 • Sengelinned: 7,75 € per person per ophold (påkrævet)
 • Viskestykker og håndklæder (kan medbringes eller lejes i ferieparken)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Vakantiepark Westerbergen. Du indgår derfor direkte aftale med Vakantiepark Westerbergen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 10:30

Pris

Prisen er per hytte

Kapacitet

Maks. 6 personer per hytte

Børnemøbler

Barneseng, høj stol, kravlegård eller barne-badekar: 3 € per styk per nat (betales i ferieparken)

Viskestykker og håndklæder

Viskestykker og håndklæder kan I selv medbringe eller leje i ferieparken

Tilgængelighed

Ferieparken er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

WiFi er tilgængelighed mod et gebyr på 7,50 € per dag, 12,5 € for 3 overnatninger og 20 € for 7 overnatninger (kan anvendes på op til 4 enheder). Betales i ferieparken

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr kan medbringes for 6 € per kæledyr (betales i ferieparken).
Bemærk, at der forekommer et ekstra rengøringsgebyr på 10 €, hvis I medbringer kæledyr

Parkering

Gratis parkering ved jeres hytte (maks. 2 biler per hytte)

Swimmingpoolens åbningstid

Dagligt fra kl. 9.00 til 21.00
Mandag til torsdag: Lukket mellem kl. 16.00 og 19.15

Flere hytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere hytter ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Vakantiepark Westerbergen ligger i den naturskønne provins Drenthe i det østlige Holland. Ferieparken ligger ca. 450 km fra den dansk-tyske grænse. Ønsker I at køre fra København skal I regne med en tur på ca. 630 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice