• Med indkvartering

Ro og velvære i Bayern

Wellness 2, 3 eller 5 overnatninger Rötz

kr. 1.659,- -40%
per person fra kr. 999,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 7 gange

Wellnessferie i det idylliske Bayern i Tyskland: Tilbring 3, 4 eller 6 dage på det 4-stjernede Resort Die Wutzschleife med morgenmad, 3-retters middag og massage

Ro og velvære i 3, 4 eller 6 dage? Velkommen til det 4-stjernede wellness-resort Die Wutzschleife i den bayeriske skovs maleriske omgivelser, hvor forstyrrende tanker og bekymringer forsvinder bort i den friske, sydtyske bjergluft. Her vil I blive forkælet med daglig morgenmad, lækker middag og fri adgang til det 1200 m² store wellness- og fitnessområde. I får desuden en massage med i opholdet — og booker I 5 overnatninger, er der dobbelt op på massage og middag.

Inklusive
  • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Resort Die Wutzschleife****
  • Daglig morgenmadsbuffet af regionale produkter
  • 1x 3-retters middag eller buffet (ved 5 overnatninger: 2x 3-retters middag eller buffet)
  • 1x 20 minutters massage (ved 5 overnatninger: 40 minutters massage)
  • Fri afbenyttelse af det 1200 m² store wellness- og fitnessområde
Bjergtagende Bayerische Wald

Jeres 4-stjernede hotel er omgivet af tætte fyrretræer, store enge og rislende bække i den sydtyske region Bayerische Wald. Cirka 60 km væk ligger den romantiske middelalderby Regensburg, som er en oplagt destination til en dagstur. Her kan I bl.a. besøge det gamle slot, som i sin tid var beboet af adelige familier, spise på nogle af de hyggelige caféer, eller besøge det maleriske Donautal. Bayern må være Tysklands mest naturskønne delstat med rig mulighed for at tage på lange vandreture i de endeløse skove, hvor I vil finde uspoleret natur, et varieret dyreliv og krystalklare bække. I kan også tage turen op ad en af verdens længste trætop-stier helt op i 44 meters højde og skue ud over trætoppene, og måske få øje på spændende dyr som hjorte, elge eller endda en bjørn eller en los! Trænger I til et slag golf, ligger der en 9-hullers bane kun 3 kilometer fra hotellet i byen Rötz.

Resort Die Wutzschleife

(37 anmeldelser)
Hotel Rötz, Tyskland
Hotel

Jeres eksklusive 4-stjernede Resort Die Wutzschleife ligger midt i den bayerske skovs naturskønne omgivelser. Resort Die Wutzschleife er det oplagte valg for rejsende, som ønsker at kombinere et wellness-ophold med fantastisk natur. Området indbyder til lange gåture, stavgang, cykling og golf. Hotellets 1200 m² spa-paradis lader jer glemme hverdagens stress med spa-behandlinger, indendørs pool, vandfaldsgrotte, boblebad, sauna og dampbade. Hotellet råder desuden over to restauranter, som serverer bayerske og internationale retter.

Læs mere
Free Style Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er mellem 20 og 25 m² stort og er indrettet med moderne design og sans for detaljer. Værelset er udstyret med en komfortabel dobbeltseng, badeværelse med bruser samt altan. Værelset har hårtørrer, badekåbe, fladskærms-TV, minibar, telefon og radio.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat 0,90 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-3 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et tillæg på mellem 380 DKK og 950 DKK afhængigt af opholdets længde

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 11 € per kæledyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice
Vær opmærksom på at dyr ikke må opholde sig i hotelrestauranten eller morgenmadssalen

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres idylliske 4-stjernede Resort Die Wutzschleife ligger i den sydtyske delstat Bayern i regionen Bayerische Wald. Hotellet ligger cirka 60 km fra den historiske by Regensburg og cirka 180 km fra München.