Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Storbyferie i London + besøg til Windsor Castle

 • Oplevelse
 • London
Pris fra kr. 1.239,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i London: 2, 3 eller 4 overnatninger inkl. morgenmad, udflugt til Windsor Castle og fly fra København, Billund eller Aalborg

Har jeres indre royalist altid drømt at se, hvor den engelske Dronning Elizabeth bor? Så har I heldet med jer, for nu kan I komme med på en skøn storbyferie til London, der inkluderer et besøg til det betagende Windsor Castle og Windsor by! I kan tilbringe mellem 2 og 4 overnatninger i storbyen, og I bor på et centralt beliggende hotel nær Canary Wharf, hvor der serveres morgenmad hver morgen. Uanset om I er shopaholics, musicalfanatikere, gastronomer eller hobbyhistorikere, så kan I altid finde noget at give jer til i den engelske hovedstad. Så hop på en flyver, og så ses vi i London!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Travelodge London Docklands Hotel***
 • Morgenmad
 • Udflugt til Windsor Castle (på dag 2)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til London
 • Håndbagage
Udflugt til Windsor Castle

På dag 2 skal I på udflugt til det historiske Windsor Castle, Dronning Elizabeths officielle residens, der blev bygget i det 11. århundrede efter normannernes invasion af England, ledet af William Erobreren. Siden da har det været brugt af landets monarker, hvilket gør det til det palads i Europa, der har været beboet i længst tid. I bliver hentet på et centralt sted i London omkring kl. 9.50 (sted og tidspunkt kan variere), og herfra kører I afsted til Windsor. Når I har set slottet, har I tid til at gå på opdagelse i byen Windsor, hvor I eksempelvis kan besøge St. George Kapellet eller måske købe lidt sødt med hjem fra The Fudge Kitchen, hvor I også kan se den bløde og søde fudge blive lavet. Herefter går turen tilbage til London, hvor I ankommer omkring kl. 13.30.

Travelodge London Docklands Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
hotel 1

Under jeres ophold i London bor I på det moderne Travelodge London Docklands Hotel. Herfra har I omkring 500 meter til nærmeste station, hvorfra I kan nå Londons centrum på under en halv time. Hotellet råder over en restaurant, hvor I spiser morgenmad hver morgen, samt en bar hvor I kan nyde en drink om aftenen. Nær hotellet ligger Billingsgate Market, som er landets største fiskemarked, og som er værd at besøge.

Læs mere
Double room 1

2 voksne per værelse

I bor på et moderne indrettet dobbeltværelse, der er udstyret med TV, skrivebord, te- og kaffefaciliteter og eget badeværelse med bruser og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • The Sherlock Holmes Museum: På det lille Sherlock Holmes museum er der ikke sparet på detaljerne, og man føler virkelig, man er hjemme i stuen hos Sherlock Holmes og hans trofaste makker Watson.
 • Speaker's Corner: Hyde Park er en af de største parker i London og er bl.a. kendt for sit Speaker’s Corner, hvor alle uanset politisk overbevisning har mulighed for at indbyde til debat om et hvilket som helst emne. Speaker’s Corner er et symbol på ytringsfrihed og har fungeret som talerstol for bl.a. Karl Marx, Lenin og George Orwell.
 • The London Dungeon: Er I til gru og uhygge? Så besøg The London Dungeon, hvor I af professionelle skuespillere bliver taget med på en rejse gennem 1000 år af Londons skumle fortid. I møder bl.a. Jack the Ripper og den berygtede Sweeney Todd.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

London

Fantastiske London er uden tvivl én af Europas mest dynamiske storbyer og har uendeligt meget at byde på. I bor nær det moderne og summende Canary Wharf, der er Londons store finansdistrikt. Her ligger en håndfuld trendy barer og spisesteder samt nogle af Storbritanniens højeste bygninger. I har ikke langt ind til centrum, hvor I bl.a. kan se det spændende British Museum, der huser en enorm samling af kunstskatte fra hele verden, få jer en rigtig afternoon tea med scones og fingermadder, eller gå en tur gennem den smukke Hyde Park. I kan også besøge et af byens mange markeder, hvor der sælges alt fra street food og kager til vintagetøj og nipsgenstande.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

I kan tilkøbe WiFi på hotellet for 3 £ per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i det østlige London nær Canary Wharf. Det tager ca. 1 time og 20 minutter at komme til hotellet fra London Stansted Lufthavn og ca. 1 time fra London Gatwick Lufthavn med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice