Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse i England og Wales inkl. lejebil og fly

 • Rundrejse
 • 7 overnatninger
 • Storbritannien
Pris fra kr. 5.399,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på opdagelse i det sydlige Storbritanniens skønne byer og landskaber: 7 overnatninger på 5 forskellige hoteller i England og Wales inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København, Billund eller Aarhus

I skal ikke længere end et smut over Nordsøen for at møde en verden af fantastiske landskaber med rullende bakker, forrevne klipper, storslåede slotte og country houses, der er som revet ud af Barnaby. Tag på en fortryllende rejse gennem det nordlige Wales med eventyrslotte og nationalparken Snowdonias rå natur samt Englands idylliske Cotswolds, historiske byer som York og Bath og mystiske Stonehenge. Vi har sørget for fly, hoteller og lejebil, så det eneste, I skal beslutte, er præcist hvilke af Storbritanniens skatte, I vil lægge vejen forbi.

Inklusive
 • Rundrejse med 7 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 1 overnatning på Royal Cambridge Hotel*** (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning på Best Western Monkbar Hotel*** (eller tilsvarende) i York
 • 3 overnatninger på Best Western Hallmark Hotel Chester Westminster*** (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning på Hampton by Hilton Bristol City Centre**** (eller tilsvarende)
 • 1 overnatning på Mercure Brighton Seafront**** (eller tilsvarende)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aarhus til London
 • Lejebil under hele opholdet (Fiat 500 eller tilsvarende)
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Håndbagage
 1. Dag 1: Ankomst & Cambridge

  I ankommer til enten London Stansted eller London Luton Lufthavn, hvor I henter jeres lejebil og kører mod rundrejsens første stop: Cambridge. Den sprudlende by har helt siden det 13. århundrede været hjemsted for University of Cambridge, og i dag er der hele 31 colleger med omkring 20.000 studerende under universitetet, deriblandt det berømte Trinity College, hvor blandt andre Isaac Newton, Niels Bohr og Prins Charles har studeret. Besøg også Fitzwilliam Museum, der bugner af kunstværker og antikviteter, og det prægtige King's College Chapel, som er et af de fineste eksempler på engelsk sengotik.

  Hotel

  Royal Cambridge Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Cambridge, Storbritannien
  Hotel

  Royal Cambridge Hotel ligger i udkanten af Cambridges centrum, i gåafstand fra det historiske universitet, floden Cam, butikker, museer og restauranter. Det elegante hotel har til huse i en georgiansk bygning og råder over 57 værelser, en restaurant og en terrasse, hvor I kan nyde et glas vin i årets varmere måneder. Værelserne: Dobbeltværelserne har satellit-TV, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter, skrivebord samt et badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 2: Lincoln, Nottingham & York

  I dag går turen videre mod York. Undervejs kan I lægge vejen forbi byer som Lincoln og Nottingham. Lincoln byder på 2000 års historie med beundringsværdige bygninger som Norman Castle, den gotiske katedral og den romerske port Newport Arch. Tager I til Nottingham, kan I dvæle ved det smukke Nottingham Castle, tage en gåtur ved Wollaton Hall & Park og besøge atmosfærefyldte Ye Olde Trip to Jerusalem, som siges at have langet øl over disken til tørstige korsfarere helt tilbage til år 1189.

  Fremme i York er der masser at tage fat på for de historieinteressede. Byen har et middelalderligt udtryk med sin ringmur, gaden Shambles fyldt med gamle træhuse og ikke mindst vartegnet York Minster, der er Englands største middelalderkatedral. Vikingerne har også sat deres præg på York, hvilket blandt andet giver sig til udtryk i de mange gadenavne, der enter på gate (gade).

  Royal Cambridge Hotel -> Best Western Monkbar Hotel 257.1 km

  Hotel

  Best Western Monkbar Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • York, Storbritannien
  Hotel

  Best Western Monkbar Hotel ligger i hjertet af York, kun en gåtur på 5 minutter fra York Minster. På hotellet findes restauranten The Yorkshire Bar and Grill, hvor I kan læne jer tilbage i de bløde lænestole og nyde klassiske engelske retter og en pint. Værelserne: De moderne værelser er nyligt renoverede og har fladskærms-TV, værdiboks, gratis WiFi, skrivebord, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer samt toiletartikler.

  Læs mere
 3. Dag 3: Penninerne, Liverpool & Chester

  De næste 3 overnatninger spenderer I i Chester, så der er god tid til at udforske Englands nordvestlige hjørne og det nordlige Wales. Fra York lægger i vejen forbi bjergkæden Penninerne, der ofte kaldes Englands rygrad, og undervejs kan I gøre holdt i historiske byer som Skipton og i Brontë County. Sidstnævnte har taget navn efter de berømte forfatter-søstre, og her kan I besøge deres tidligere hjem, som i dag hedder Brontë Parsonage Museum.

  For en urban kontrast anbefales det at tage forbi Liverpool. Her kan I besøge det maritime museum, der fortæller historien om de mange millioner europæere, der stævnede ud fra netop Liverpool i det 19. og 20. århundrede med drømmen om et bedre liv på den anden side af Atlanten. Gå også i fodsporene på rockhistoriens mest berømte firkløver på museet Beatles Story. Her får I et indblik i bandets historie fra den spæde start til Beatlemania sprang ud i fuldt flor.

  Fremme i Chester kan I nyde byens historiske kulisser prydet af velbevarede bygninger fra Tudor-tiden, en romersk bymur og amfiteater samt Three Old Arches, der menes at være den ældste bevarede butiksfacade i England.

  Best Western Monkbar Hotel -> Hallmark Hotel Chester The Queen 180.1 km

  Hotel

  Best Western Hallmark Hotel Chester Westminster eller tilsvarende

  • Hotel
  • Chester, Storbritannien
  Hotel

  Best Western Hallmark Hotel Chester Westminster ligger blot 100 meter fra Chester Rail Station og 10 minutters gang fra byens centrum. Hotellet byder på atmosfærefyldte omgivelser med elegante møbler og farvede glasvinduer. Værelserne: Dobbeltværelserne er indrettet med mørke træmøbler, satellit-TV, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter, radio samt badeværelse med badekar/bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 4. Dag 4: Wales

  I dag kan I bevæge jer fra Chester over den nærliggende grænse til Wales, hvor der venter jer rå natur med blanke søer og himmelstræbende bjerge, victorianske promenader og storslåede middelalderslotte. Tag turen langs den flotte rute ud til nordkysten og gør holdt ved de prægtige slotte Conwy Castle og Caernarfon Castle, hvor titlen ''Prinsen af Wales'' stadig bliver tildelt.

  Fortsæt til nationalparken Snowdonia, hvor I kan udforske den uspolerede natur og bestige bjerget Snowdon, der er det højeste punkt i Wales, og hvorfra man på en klar dag faktisk kan se helt til Irland. En vandretur til toppen af Snowdon tager omkring 4 timer, men I kan selvfølgelig også vælge den nemmere løsning og tage turen til toppen af Wales med damptog. Snowdonia byder også på den smukke landsby Betws-y-Coed, der er startstedet for mange flotte vandreruter, og en af Storbritanniens mest imponerende botaniske haver Bodnant Garden. Her er Wales' vilde natur blevet delvist tæmmet med de smukt anlagte italiensk inspirerede haver fulde af små damme og farverige blomster, som er et ganske særligt syn i forårs- og sommermånederne. Besøg også den populære kurby Llandudno, hvor I kan slentre langs den lange mole, og tag en tur til øen Anglesey, der har den skønneste kystlinje, man kan tænke sig.

  I overnatter igen på Best Western Hallmark Hotel Chester Westminster.

 5. Dag 5: Ironbridge, Stratford-upon-Avon & Cotswolds

  På dag 5 kan I sætte kursen sydpå. Her kan det anbefales at gøre holdt i landsbyen Ironbridge, der også kaldes industrialiseringens fødested, da det var her den første buebro af jern så dagens lys. På en tur over broen har I en fantastisk udsigt over Severn Gorge, hvor I også finder et par museer om industrialiseringens begyndelse.

  Fortsætter I mod syd, når I Shakespeares fødeby, Stratford-upon-Avon, hvor der naturligvis er rig lejlighed til at gå i den berømte forfatters fodspor. Besøg for eksempel Shakespeares fødested, hans skole og hans kone Anne Hathaways charmerende hus. Fra Stratford-upon-Avon har I ikke langt til Englands traditionelle hjerte Cotswolds, hvor det virker til, tiden har stået stille. Her findes adskillige landsbyer, der har bevaret deres gammeldags charme med stråtækte små huse blandt middelalderkirker og de rullende grønne bakker.

  I overnatter en sidste gang på Best Western Hallmark Hotel Chester Westminster.

 6. Dag 6: Devon, Dartmoor & Exeter

  Det er tid til at forlade Chester og tage afsted mod regionen Exeter. Undervejs kører I gennem de smukke landskaber fra Somerset til Devon, hvor I blandt andet kan opleve nationalparken Dartmoors uspolerede natur spækket med granittoppe og fortidsminder. Dartmoors dragende moselandskab tiltrækker mange turister og har inspireret masser af spøgelseshistorier og lagt kulisse til Sherlock Holmes-romanen Baskervilles Hund. Fremme i Exeter, Devons hovedby, kan I tage på en smuk gåtur langs de charmerende gamle huse, katedralen fra det 13. århundrede og de grønne parker.

  Hallmark Hotel Chester The Queen -> Hampton by Hilton Bristol City Centre 252.6 km

  Hotel

  Hampton by Hilton Bristol City Centre eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bristol, Storbritannien
  Hotel

  Hampton by Hilton Bristol City Centre har, som navnet antyder, en central placering blot 4 minutters gang fra shoppingdistriktet Broadmead. Her er en bar, fitnesscenter og pizzaservice døgnet rundt. Værelserne: Hotellets dobbeltværelse er elegant indrettet og har fladskærms-TV, gratis WiFi, skrivebord, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

  Læs mere
 7. Dag 7: Bath, Stonehenge & Brighton

  I forlader på dag 7 Exeter og kører mod Brighton. Undervejs må I ikke snyde jer selv for et besøg til en af Englands mest pittoreske byer Bath, der byder på storslåede romerske bade, smuk arkitektur og adskillige interessante museer. I skal selvfølgelig også en tur forbi verdenshistoriens utvivlsomt mest berømte stencirkel Stonehenge. Den 5000 år gamle stenkreds har helt siden middelalderen været omgæret af mystik og historier om overnaturlige kræfter, og selv den dag i dag fascinerer den hundredetusinder af besøgende hvert år. Fra Stonehenge kan I besøge new age-mekkaet Glastonbury eller Salisbury, hvis kendte katedral med sit 135 meter høje tårn er den højeste i England. Gå også en tur gennem Salisburys middelalderlige gader til markedspladsen, hvor I finder små butikker, hyggelige pubber og caféer. Fremme i Brighton tjekker I ind på rundrejsens sidste hotel.

  Hampton by Hilton Bristol City Centre -> Mercure Brighton Seafront Hotel 266.9 km

  Hotel

  Mercure Brighton Seafront eller tilsvarende

  • Hotel
  • Brighton og Hove, Storbritannien
  Hotel

  Mercure Brighton Seafront ligger blot 1 minuts gang fra stranden. Det victorianske hotel blev bygget i 1864 og har bevaret sit traditionelle interiør. Her er også en restaurant og bar med udsigt til havet og strandpromenaden. Værelserne: Dobbeltværelserne har sattelit-TV, gratis WiFi, telefon, skrivebord samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 8. Dag 8: Brighton, Kent & retur til Danmark

  Brighton er en yderst populær kystby, hvor en gåtur langs den fine strandpromenade og den karakteristiske mole er et must. I kan også beundre det orientalsk inspirerede palads Royal Pavilion og kigge i de mange trendy og finurlige butikker, der er at finde i Brighton Lanes, en række sammenhængende smalle gågader. Har I tid, anbefales det at lægge vejen forbi Kent, når I kører mod lufthavnen. Englands have, som Kent kaldes, byder på enestående landskaber med blandt andet det smukke slot Leeds Castle, og her får I dermed muligheden for at indsnuse den engelske landsbyidyl en sidste gang. Herefter er det tid til at køre til Stansted eller Luton Lufthavn, aflevere lejebilen og hoppe på flyet tilbage til Danmark.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hotellerne

Parkering

- Royal Cambridge Hotel: Offentlig parkering for 15 GBP per dag
- Best Western Monkbar Hotel: Offentlig parkering nær hotellet for 8 GBP per dag
- Best Western Hallmark Hotel Chester Westminster: Privat parkering nær hotellet for 10 GBP per dag fra mandag-torsdag og 15 GBP per dag fra fredag-søndag
- Hampton by Hilton Bristol City Centre: Offentlig parkering for 21 GBP per dag
- Mercure Brighton Seafront: Parkering ved hotellet for 18 GBP per dag

Hoteller

Hvis de nævnte hoteller skulle være fuldt bookede under jeres ophold, vil I blive indkvarteret på et hotel af samme kvalitet i området. De præcise hoteller og adresser vil fremgå af jeres rejsedokumenter, som I modtager omkring 5 uger inden afrejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice