Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering

Forkælelsesferie ved Østersøen i Nordtyskland

Miniferie overnatninger Rerik

kr. 550,- -37%
per person kr. 349,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hiv et par dage ud af kalenderen og nyd dem i den smukke natur ved Østersøen: 3 dage på Hotel Haffidyll ved Rerik i Nordtyskland inkl. morgenmad og 2x frokost som madpakke

Forkæl jer selv med en miniferie til de idylliske omgivelser ved østersøkysten i Nordtyskland. I tilbringer 2 dage med at indånde den friske havluft, trave ture ved strand og skov — og ikke mindst nyde kvalitetstid med hinanden. I bor på Hotel Haffidyll, som ligger blot 200 meter fra stranden ved den charmerende by Rerik i Mecklenburg-Vorpommern. Morgenmaden er inkluderet, og hotellet sørger tilmed for madpakker til jer, så det eneste, I skal tænke på, er at snøre traveskoene, tage hinanden i hånden og sætte afsted på udflugt i de naturskønne omgivelser!

Inklusive
  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse på Hotel Haffidyll***
  • Morgenmad
  • 2x frokost som madpakke
Østersøkysten ved Rerik

Rerik er den perfekte destination, hvis I leder efter et fredeligt og idyllisk sted, hvor I både kan slappe af og tage på spændende udflugter i naturen. I bor blot 200 meter fra stranden og lige ved siden af den krystalblå saltlagune. Rerik ligger tæt på Rostock i Mecklenburg-Vorpommern, og der er også rig mulighed for at udforske omkringliggende byer som Schwerin, Wismar, Stralsund og Lübeck. I selve Rerik kan I besøge byens historiske museum eller byens velbevarede kirke, som er udsmykket med smukke kalkmalerier. Snup en madpakke på hotellet og tag på opdagelse til fods eller på cykel i det nordtyske!

Hotel Haffidyll

Hotel Rerik, Tyskland
Hotel © Haffidyll - Hotel und Restaurant

Hjemlige Hotel Haffidyll råder over fine værelser og en stemningsfuld restaurant. Morgenmaden serveres i vinterhaven. Hotellet er røgfrit, og I har adgang til gratis WiFi på alle områder. Desuden er der et cykelskur, hvor I kan holde jeres cykler tørre og sikre, hvis I får lyst til at tage cykler med til dette naturskønne område.

Læs mere
Room 2 © Haffidyll - Hotel und Restaurant

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et hyggeligt dobbeltværelse enten i stueplan eller på 1. sal. Værelserne er smagfuldt indrettet og emmer af en hjemlig atmosfære. De er udstyret med TV og eget badeværelse med toiletartikler.

Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
  • Turistskat: 0,75 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Haffidyll Hotel und Restaurant. Du indgår derfor direkte aftale med Haffidyll Hotel und Restaurant. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 13:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet tilbyder parkering for 5 € per dag (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger ved Rerik i Nordtyskland, blot 200 meter fra stranden og tæt på Salzhaff og Wismarer Bucht i Mecklenburg-Vorpommern.