Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ophold ved Gardasøen og lokale vine

 • Solferie
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Garda
kr. 1.829,- -29%
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i de smukke omgivelser ved Gardasøen i Italien. I tilbringer 6 eller 8 dage på hotel Marco Polo inkl. halvpension og tur på vinmuseum med vinsmagning

Tag på ferie i fantastiske omgivelser ved Italiens største sø, Garda. I bor på det centralt placerede Hotel Marco Polo, kun 500 meter fra søens bred og tæt på centrum af byen Garda. Området ved Gardasøen er den perfekte destination for en hyggelig familieferie, og der er masser at opleve for både voksne og børn. I tilbringer 6 eller 8 dage i dette dejlige område. Her kan I lade batterierne op ved swimmingpoolen eller i strandkanten, spise lækker mad og nyde den smukke natur. Glæd jer til hyggeligt samvær under italienske himmelstrøg — Ciao Italia!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse, 3-personers værelse eller familieværelse (2 voksne + 2 børn) på Hotel Maro Polo***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters middag)
 • Brug af swimmingpool
 • 1x entré per person til vinmuseum og vinsmagning
 • Gratis parkering (afhængig af ledighed)
Oplev det skønne område ved Gardasøen

Ved Gardasøen er der lidt for enhver smag. Om I er afsted med familie eller venner, så er rammerne sat for en helt fantastisk ferie i dette skønne område. I bor blot 500 meter fra den smukke sø og i gåafsted til byen Garda, hvor I kan besøge det historiske centrum eller smage på italienske specialiteter og nyde et godt glas vin. I kan udforske området både i bil, til fods og på cykel. I kan for eksempel besøge landsbyen Malcesine, der ligger ved foden af bjerget Monte Baldo. Herfra kan I få en vidunderlig panoramaudsigt over Gardasøen.

Hotel Marco Polo

 • Hotel
 • Garda, Italien
Swimmingpool

Hotel Marco Polo er beliggende ved den sydøstlige del af Gardasøen tæt på både sø og bymidte. Der er lagt op til ren afslapning ved hotellets swimmingpool, hvor I frit kan benytte jer af de ledige liggestole og parasoller. Hotellet råder desuden over restaurant, bar, pizzeria samt et lille supermarked.

 • +5
Læs mere
Enkeltværelse

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Hotel Marco Polo råder over 127 værelser fordelt i 3 bygninger. Rejser du alene tilbyder Hotel Marco Polo et hyggeligt og simpelt enkeltværelse. Værelset har eget TV, telefon og privat badeværelse.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er hyggeligt indrettet med privat badeværelse, TV og telefon.

3-personers værelse

3-personers værelse

2 voksne per værelse

Dette 3-personersværelse med plads til 2 voksne og 1 barn er indrettet i en simpel og hyggelig stil. Værelset har eget badeværelse, TV og telefon.

Familieværelse

2 voksne per værelse

På dette familieværelse er der god plads til 2 voksne og 2 børn. Værelset er indrettet i en hyggelig stil med privat badeværelse, telefon og TV.

Besøg vinmuset 'ZENI' i Bardolino del Garda

Oplev den spændende process der sker under fremstillingen af vin. Se, duft og smag på italienske vine og besøg vinmuseet 'Zeni' i det smukke Bardolino del Garda-område. I grupper på op til 10 personer kan I gå på opdagelse i museet og se de forskellige stadier af vinfremstillingen. Efter en tur rundt på museet og i vinmarken får I mulighed for at smage på forskellige lokale vine.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer er ikke inkluderet under middagen
 • Turistskat: 1 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne
3-personersværelse: Min. og maks. 2 voksne + 1 barn (0-17 år)
Familieværelse: Min. og maks. 2 voksne + 2 børn (0-17 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn fra 0-5 år: Gratis
Børn fra 6-11 år: 50% rabat
Børn 12-17 år: 30% rabat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering (afhængig af ledighed)

Internet

Der er WiFi i hotellets offentlige områder mod gebyr

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Marco Polo er smukt beliggende ved den sydlige del af Gardasøen. Til hotellet er der ca. 37 km fra Verona Villafranca Airport og 1.350 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice