Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Vinterhygge for hele familien i Østrig

Skiferie 3 overnatninger Mathon

kr. 739,- -64%
per person fra kr. 269,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Trænger I til en pause fra hverdagen, til at gå ture i fantastiske vinterlandskaber og bare slappe af med familien? Så tag til vidunderlige Tyrol i Østrig. I tilbringer 4, 8 eller 9 dage i Apart Fliana hvor der er plads til 2-6 personer i egen lejlighed med panorama udsigt til bjergene

Fantastiske bjerglandskaber, kælketure i den friske puddersne, brætspil og varm kakao — ja, der er masser af vinterhygge at se frem til på ferien til Tyrol i Østrig. I tilbringer 4, 8 eller 9 dage i jeres egen lejlighed i skønne omgivelser ved byen Mathon. Til dem, der har lyst til at prøve kræfter med skibakkerne, ligger et af verdens største skisportssteder Ischgl kun få kilometer væk. Så pak jeres varmeste tøj og bedste humør, vi ønsker jer en god tur til Østrig!

Inklusive
 • 3, 7 eller 8 overnatninger i egen lejlighed (2-6 personer) hos Apart Fliana
 • Omkostninger til gas, vand og elektricitet er inkluderet
 • Sengelinned og håndklæder
 • Fuldt udstyret køkken
 • Gratis parkering
Vinteroplevelser i Østrig

En ferie i disse skønne omgivelser er den perfekte mulighed for hyggeligt samvær både for par og for hele familien. I dette vidunderlige bjergområde kan I trække stikket ud i nogle dage og bare hygge jer med hinanden og nyde den fantastiske natur, som er lige udenfor jeres lejlighed. Hvis I har lyst til en lokal madoplevelse er der flere muligheder i området. I kan for eksempel besøge restaurant Gasthof Höllboden der i autentiske omgivelser serverer traditionelle retter. Hvis I har lyst til en dag på ski, er der også rig mulighed for det — der er pister både for begyndere og for de mere øvede. Tæt ved lejligheden er der begynder-skibakker perfekte for børn, og blot 100 meter fra lejligheden kan I tage en bus til et af verdens største skiområder i Ischgl. Ischgl er også berømt for sine 'Top of the Mountain Concerts' — her har massevis af kendte sangere optrådt såsom Bob Dylan, Tina Turner, Elton John, Mariah Carey og mange mange flere.

Apart Fliana

(13 anmeldelser)
Apartment Mathon, Østrig
Apart Fliana

I bor i egen lejlighed i de moderne Apart Fliana, der ligger ca. 5 km fra Ischgl i den hyggelige landsby Mathon. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for en spændende og aktiv ferie i Tyrol. Der ligger butikker og restauranter en kort gåtur herfra, og der er desuden et supermarked og et bageri ved siden af lejlighedskomplekset, hvor I kan købe jeres dagligvarer. Hos Apart Fliana er der mulighed for at vælge en lejlighed alt efter hvor mange personer I rejser sammen. Alle lejligheder er indrettet i en hyggelig og moderne stil, så I kan slappe af og nyde ferien.

Læs mere
Lejlighed type 1

Lejlighed til 4-6 personer

6 voksne per værelse

Lejligheden til 4-6 personer er 50-55 m² stor og indrettet med to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en sovesofa med 2 sovepladser i stuen. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken med ovn, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, emhætte og service. Derudover har lejligheden privat badeværelse samt en stue med TV, og der er gratis WiFi i lejligheden.

Lejlighed type 3

Lejlighed til 2-4 personer

4 voksne per værelse

Lejligheden til 2-4 personer er ca. 40 m² stor og indrettet med et soveværelse med dobbeltværelse og to 2 sovepladser i stuen. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken med ovn, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, emhætte og service, siddeområde, TV samt eget badeværelse. Der er gratis WiFi i lejligheden.

Lejlighed type 4

Lejlighed til 2 personer

2 voksne per værelse

Lejligheden til 2 personer er ca. 20 m² stor og er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng. Lejligheden har eget køkken med ovn, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, emhætte og service, og siddeområde samt TV, WiFi og privat badeværelse.

Ski i Silvretta Arena-området

Jeres lejlighed ligger 5 km fra Silvretta Arena i Ischgl, og ca. 100 meter fra ​​lejligheden kan I tage en shuttle-bus til skiområdet.

 • Blå pister: 47 km
 • Røde pister: 142 km
 • Sorte pister: 34 km
 • Total længde pister: 223 km
 • Skilifter: 43
 • Højde: 1377-2872 meter
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,50 € per person over 14 år per dag
 • Slutrengøring: 18 € per person
 • Liftkort
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Christophorus RV GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Christophorus RV GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

Lejlighed til min. 4 og maks. 6 personer
Lejlighed til min. 2 og maks. 4 personer (min. 1 voksen)
Lejlighed til min. og maks. 2 personer (min. 1 voksen)

Rabat

I lejlighed til 6 personer betaler 4 gæster fuld pris, gæst nr. 5 og 6 betaler ikke for at bo i lejligheden (uanset alder)
I lejlighed til 4 personer betaler 3 personer fuld pris, gæst nr. 4 betaler ikke for at bo i lejligheden (uanset alder)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Parkering

Gratis parkering

Internet

Der er gratis WiFi i lejligheden

Slutrengøring

Slutrengøring koster 18 € per person (betales på destinationen)

Sted

Jeres lejlighed ligger i den lille by Mathon nær Ischgl i Tyrol og ved den østrigsk-schweiziske grænse. Den nærmeste storby er Innsbruck, der ligger ca. 1 time og 15 minutters kørsel fra hotellet.